„ЗАШТО СУ МНОГИ ПУТИНОВИ ПРОТИВНИЦИ УПУЦАНИ ИЛИ ОТРОВАНИ?“

„ЗАШТО СУ МНОГИ ПУТИНОВИ ПРОТИВНИЦИ УПУЦАНИ ИЛИ ОТРОВАНИ?“

31 октобра 2020

Василиј Небензја, стални представник Русије при УН, назвао је увредом чак и наговештај да би председник Владимир Путин могао стајати иза убистава.

На тај начин, Небензја је на конференцији за новинаре одговорио на питање новинара Си-Ен-Ена о томе зашто је пуцано или отровано толико противника председника Путина.„Много се ствари догађа у свету. Убијају се људи, укључујући и политичаре. На овај или онај начин, нико неселективно не оптужује лидера земље у којој се убија политичар за чињеницу да је лидер наредио да се изврши ово или оно убиство“, казао је Небензја.

Стални представник је нагласио да је за њега увреда чак и наговештај да Путин стоји иза наредбе или упутства да се било која особа убије.

„Једноставно је немогуће замислити тако нешто, незамисливо, али чујемо пуно таквих ствари. Шира јавност је нажалост заражена овим вирусом и лако може поверовати, читајући Њујорк Тајмс из дана у дан, да председник Путин одржава затворене састанке четвртком да би изабрао некога за своју мету“, додао је он.

Према речима Небензије, ово је „таква глупост да је не вреди ни коментарисати“.

„Али, нажалост, појављује се у озбиљним медијима, посебно у Сједињеним Државама. Живимо у свету који се може окарактерисати крилатицом: „Мир након истине“, закључио је руски дипломата.

Како је Обозреватељ написао, Владимир Путин је на састанку Међународног дискусионог клуба Валдаj апеловао на оне који чекају на „постепено изумирање Русије“.

„У овом случају брине нас само једно – како да се не прехладимо на вашој сахрани“, рекао је председник Руске Федерације.

(Правда)

KOMENTARI4 коментара

 1. Štrumf says:

  Zato što u svojoj zemlji on nema neprijatelje. Tako to ide.

  • jovan says:

   Ubijeni su jer nisu izvrsili zadatak za koji debelo placeni da sruse Putina, pa su mrtvi vise korisni gazdama sa Zapada.

 2. milorad3 says:

  samo ih nuklearizovati čim šušnu, njima treba pesnica u glavu, ali baš.Malo će se zašamute i da kukaju kao svaki tatin sin ali kad povrate svest SHBvATIĆE bolje nego IKADA,ima da ućute kao i svaki lajavi mrsomud koji preti ozbiljnom bokseru dok ovom ne pukne film.Medjunarodni odnos isu se pretvorili u zadimljenu kafančugu punu srče a tu samo tvrda pesnica, bistra glava i SUROVA sila, garantuje izlaz bez noža u bubregu.Trovačke priče su uvrede zapenjenog pijanog kokosa koji ni ne vidi od droge i alkohola sa kim priča:)Rusi su se zaista sudržali kao pravipošteni ateleta koji neće da lomi koske idiotu ali kad pljuvačka zapenejnog sernje upadne u oko tu radi pesnica refleksno.

 3. Beli Orao says:

  Ако се мало промућка зна се зашто! Не смиче их Путин него западне обавјештајне да би се Русија а и сам Путин што више компритовали а и укаљали ! Чисти пропагандни рат ! Све досадашње клевете упућене њему су показале се као лаж и намјештаљке !!! Запад и незна ништа друго нега лагати , оклеветати , подметати и СМРДИТИ !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u