ЗАСТРАШУЈУЋА ПОРУКА Стивена Мејера Србији! БИВШИ ШЕФ ЦИА ОПАСНО ПРЕТИ СРБИМА

ZASTRAŠUJUĆA PORUKA Stivena Mejera Srbiji! BIVŠI ŠEF CIA OPASNO PRETI SRBIMA

9 oktobra 2018

U sinoćnjoj „Ćirilici“ na Hepi televiziji gosti su bili predsednik JS Dragan Marković Palma, vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski i ratni komandant, književnik, kolumnista i režiser Dragoslav Bokan, a tema je bilo liderstvo, a povodom pobede Milorada Dodika na izborima u Republici Srpskoj.

Miroslav Lazanski kaže da je narod u RS glasao srcem.

– To je velika pobeda Republike Srpske. Narod je glasao srcem, protiv onih koji su posećivali Zapadne ambasade i imali Zapadnu pomoć i kampanji. Narod je sledio ono što se desilo nedavno u Makedoniji. Narod u RS je potvrdio da je uvek imao svoju državu – kaže Lazanski.Vojnopolitički komentator je, komentarišući propali referendum u Makedoniji, rekao da su „Makedonci našli svoju dušu“.

– Oni kažu „nije važno što je u Makedoniji propao referendum“. NATO je stalo da Makedonija uđe i da se preseče ruta ruskog gasovoda. Oni smatraju da nisu završile posao na Balkanu dok sve zemlje ne budu usisane u NATO. Iz Brisela dolaze izjave, tipa „nema veze“. Makedonci su našli svoju dušu i svaka im čast – rekao je Lazanski.

Palma je rekao da poštuje narodnu volju građana Makedonije.

On je rekao da kada je bio u Americi, tamo je razgovarao sa Stivenom Mejerom, nekadašnjim zamenikom šefa CIA za Balkan.

Palma kaže da je Mejer „posle treće, četvrte popijene čaše“, izgovorio šokantne reči.

Predsednik JS ga je pitao „kako su za Amerikance oni koji napadaju srpske policajce i srpske porodice na Kosovu ekstremisti, a na nekim drugim mestima teroristi“.

– Oni koji rade za nas nisu teroristi. Treba da kažete Vašem predsedniku da sve ono što je potpisano u Briselu ne važi – rekao je tada Mejer, tvrdi Palma.

Bokan kaže da postoji deo „otadžbinske politike“ i da se taj deo mora odraditi dobro jer u suprotnom drugi dobri delovi ne važe.

Bokan je Mariću, na njegovu konstataciju da mnogi tvrde da je možda bolje da nismo pobeđivali u ratovima, jer smo izginuli“ rekao da je to isto kao kad bi neko rekao da smo „uzalud skupljali novac za malog Dukija, jer nije preživeo“, navodeći da se taj dečak uzdigao u najviše visine.

– On je nas na trenutak spojio na način na koji ništa drugo sad nije uspelo da nas spoji – rekao je Bokan i dobio aplauz.

(Mediji)

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Dragane Markoviću Palmo,ljigo odvratna! Pa ti si u vlasti s picoustim polušipcem čiji prijatelji,naci-nato,vrši vežbe po Srbiji,zapišavajući svoju okupiranu teritoriju! Ako si protiv picoustinih "partnera i prijatelja" ZAŠTO si s njime u vlasti? Fuuuuuuj........,gadiš mi se!

  • Deda Micko says:

   Dobro kazes, ova debela svinja se i meni smucila.

  • Dane Radakovic says:

   Sto se Tice Palme i Svih Ostalih u Beogradu sto Vladaju sa Srpskom Zemljom Svi su oni nato pakta Saveznici jer je njihov sef, TITO 1957 GODINE Sklopijo ugovor sa amerikom i zato ameri secu po Srbiji sa nato paktom vucic i dodik moraju vladati zajedno jer obadvojica su vel. pretelji nato pakta i unije crvene ustase vladaju sa srbijom

 2. Barakuda says:

  S kime je on "razgovarao" u Americi, majke ti ? Na kojem jeziku ? Jedino ako amer ne priča srpski ! Tip koji je htio platiti Mozard-a da mu svira u Jagodini....šta dalje reći !

 3. trikornjanin says:

  Ono sto je Palmi rekao Mejer mogao je da mu kaze i svaki Srbin. Sve sto je potpisano u Briselo ne vazi jer ce ubrzo sa promenom vlasti u Srbiji i Brisel i NATO i Amerika Biti vraceni tamo gde im je mesto. Ili ce to biti uradjeno ili nas vise nece biti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *