ЗАСТРАШУЈУЋА ТАЈНА KОЈУ KРИЈУ: Британска чланица Европског парламента открива паклени план о мигрантима

ZASTRAŠUJUĆA TAJNA KOJU KRIJU: Britanska članica Evropskog parlamenta otkriva pakleni plan o migrantima

15 decembra 2018

Globalni ugovor o migracijama, tzv. Marakeški sporazum, prouzrokovaće da Evropa bude preplavljena sa dodatnih 59 miliona novih imigranata u roku od 6 godina, izjavila je britanska nezavisna članica Evropskog parlamenta Dženis Atkinson.

Ona je kritikovala britansku premijerku Terezu Mej zbog obećanja da će ponovo preuzeti kontrolu nad britanskim granicama nakon Bregzita, a koja ipak planira da potpiše migracijski pakt UN-a, sledećeg meseca.„Setite se- UN i globalisti žele da poplave naš kontinent sa 59 miliona doseljenika do 2025.godine”, izjavila je i objasnila da se u dokumentu UN-a navodi kako je masovna imigracija „neizbežna, poželjna i neophodna“. Upozoravajući kako će plan dovesti do „kulturnog i moralnog sloma“ evropskih zemalja, Atkinson je takođe naglasila da bi pakt mogao dovesti do izglasavanja Zakona o govoru mržnje za upotrebu pojma „ilegalni migrant“.

„Biće protivzakonito ako ne upotrebljavate propisani jezik“, upozorila je Atkinson, dodavši da bi se građani Evrope mogli „oprostiti sa njihovom demokratijom i njihovim načinom života“, osim ako ne zatraže od svojih vođa da odbiju potpisivanje sporazuma u Marakešu.

(Dnevno.hr)

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Cim radon snaga poskupi uvoze se novi robovi. Zato se i drze zemlje u "razvoju" da se nikad ne razviju jer se iz njih crpi radna snaga koja ce raditi za porciju pirinca. Pogledajte sta Arapske zemlje rade od filipinki. Kako ih maltretiraju i prisiljavaju da dade sedam dana u nedelji. Uz to ih po neki i siluju.

  • BorisLav says:

   A bas ce ti ovi neandertalci raditi. Ovi sa poslom nemaju veze. To su obuceni vojnici koji idu u zemlje EU. Tamo ce im cionisti dati oruzje i onda pocinje vatromet.

  • Branko says:

   Dekadentni zapadni svet je doveo Arape do toga da veruju da se na Zapadu za novac može da dobije baš sve. I telo, i duša. Nisu Arapi krivi generalno za to, nego Zapad koji ih je prekomerno gotivio i iskvario. Dubai i ostale arapske destinacije su moderna Sodoma i Gomora. Ironija je da je u arapski svet što zbog rata, što zbog prilika, odselilo i tamo živi preko 300.000 našeg sveta. Sve inženjeri, doktori, profesori, naučnici, menadžeri. E baš oni, ti naši, su zaduženi da teraju i da bičuju robove. Ne rade to Arapi, oni dobivaju servirano na zlatnom pladnju, a za sve ostalo se pobrinu naši.

 2. mileomax says:

  Ja bih sve to terao za Nemacku.!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *