ЗАСТРАШУЈУЋЕ – ИСЛАМСКА ДРЖАВА ПРЕТИ СРБИЈИ: „Срби, нисмо вас заборавили, платићете крвљу!“

ZASTRAŠUJUĆE – ISLAMSKA DRŽAVA PRETI SRBIJI: „Srbi, nismo vas zaboravili, platićete krvlju!“

8 juna 2017

Islamska država u poslednjem izdanju magazina „Rumijah“ za Balkan objavila je tekst pod nazivom „Balkan: Krv za neprijatelje, med za prijatelje“ i njime uputila otvorenu pretnju zemljama regiona. Islamska država poručuje da nije zaboravila područje Balkana, već da su samo preokupirani nekim drugim područjima.

U otvorenoj pretnji islamisti naglašavaju da „nisu zaboravili ratna stradanja muslimana“, kao i da su pretnje usmerene na Srbe i Hrvate.

Islamisti podsećaju na terorističke napade širom sveta, naglašavajući da bi to trebalo da bude opomena.

Iskazuju otvorenu pretnju zemljama Balkana, poručujući da se „vraćaju“, kao i da su do sada bili preokupirani na nekim drugim područjima, uključujući Francusku, Nemačku i Britaniju.

Podsetimo, pre dve godine Srbija, ali i ostale balkanske zemlje često navođeni kao moguća meta džihadista. U julu 2015. godine u video snimku „Mi smo islamski hilafet – kasida“ kao početna meta islamskih terorista označena je Srbija, a za njom slede i ostale zemlje Balkana.

KOMENTARI14 komentara

 1. Trifun says:

  Vracaju se zgazeni od nase brace iz Rusije, nakon sto smi ih mi zgazili u Bosni. Cekamo vas hijene da se dignete sa svojim sponzorima na Zapadu, da vas konacno istrijebimo na Balkanu. Uz rusku pomoc ovaj put. Nema nazad.

 2. Dragan sa dorchola says:

  Previše se piše .šta će biti .kad će biti ,ako je to tako nikom se ne piše dobro ako je Osveta način mišljenja to nije Milo ni Alahu ni Bogu ,ali bilo kome ko želi da živi normalan život ,ne treba podržavati pretbnje i govore mržnje ,bilo od koga da dolaze >>>

 3. Lajla says:

  Pretnje ID,dobro smo culi.Bolje vam je da se ne igrate vise rata na Balkanu.Zaboravili ste istoriju,ali mi nismo.Ovoga puta samo li zucnete ,vjerujte nitri jedan jedini musliman nece vise ziveti na ovim prostorima.Zato ne izazivajte davola,i zivite u miru.Mi smo ko napeta puska,da vas docekamo.A muslimani koji zive u Srbiji neka vezu svoje teroriste da spasu sebe.Dosta je bilo prolivanja krvi,ako nije onda neka bude,kom opanci kom obojci.

 4. ! says:

  Uf, baš sam se uplašio! Proćićete kao onda na brdu križ na Kupresu ili na Ozrenu! Bujrum Efendija Zelenko.

 5. kuka says:

  Ovo sam očekivao, ali sam ćutao, jer sam hteo nešto da proverim, a to sam mogao samo ako ništa unapred ne govorim. Postavio sam stvari ovako: ID nema ni jedan jedini razlog da se okrene protiv Srbije. Ona je i sama žrtva imperijalizma jednako kao i bliskoistočne zemlje i nacije, nikad nije ratovala protiv njih, niti imala konflikta sa tim narodima. Naprotiv, medjudržavni odnosi su bili odlični. Prava muslimana su u Srbiji savršeno poštovana, a za zločine za koje su Srbi optuženi oni odlično znaju da su izmišljeni od strane Zapada. Sa Rusima smo u dobrim odnosima, ali ne toliko da bi nas ti odnosi u njihovim očima činili saveznicima, bar ne više od mnogih drugih zemalja. Sa Zapadom smo u zategnutim odnosima, odnosno mi smo njegova kolonija. U svakom slučaju nismo članica EU ni NATO. Dakle, muslimanski svet nije taj koji ima interes i razlog za destabilizaciju naše teritorije. Pa ko onda? Jedino Zapad. To će reći da je ID bez ikakve sumnje paravojska SAD, EU i NATO. Šta oni hoće da postignu? Verovatno naš ulazak u NATO, da kupimo zaštitu kao što vlasnici prodavnica kupuju kod mafijaša zaštitu da ih oni ne bi uništili.

  • električar says:

   Bravo, majstore !!!

 6. Lajla says:

  P.S.Za svaku nevinu zrtvu,padaju i vase 100 nevine zrtve,takav zakon vi i vasa civilizacija postujete.Pa se zato dobro pripremite,nece Srbi vise oprastati teroristima.Dobro smo nabrijani i ne bojimo se vasih pretnji.POZ i cuvajte se.

 7. arso says:

  POZDRAVIO VAS GROF DRAKULA I ON JE BIO SRBIN, 5000 TURAKA JE NABIO NA KOLAC I POREDJAO DUZ PUTA ZA KONSTATINOPOLJ. TU SE KAO NESTO KURCIE A IZRAEL NE SMETE NI DA POGLEDATE, DA OD ARAPSKOG PROLECA NE BUDE ARAPSKA SAHRANA. NESTO VAM SE TAJ KALIFAT SKUPIO KO GACE POSLE PRANJA.

 8. Pastrovic says:

  Heh... ne preostaje nam nista vise no da se svi ugledamo na Tadica i Vucica, i da svi otklanjamo NAMAZ u Srebrenici. Ako svi djuture priznamo da smo fukara, mozda ce Islamisti da nas zaobidju? I kad bese onaj osmanlijski pogrom u Beogradu, Osmanlije nijesu dirale ludog Nastu. Znali su da ne valja udariti na od Boga i Alaha objelezene. Dakle?

 9. SRBSKI VOJVODA says:

  SLUŠAJTE VI DEGENERIČNI, MUSAVI, SLINAVI, KRMELJIVI I ŽVALAVI ISPRDCI, MI PRAVOSLAVNI SRBI I NAŠA BRAĆA PRAVOSLAVNI RUSI VAS SPREMNO ČEKAMO!!! POGLEDAJTE BAGRO PAVIJANSKA KAKO VAS U SIRIJI NAŠA BRAĆA RUSI PRŽE KAO INSEKTE, A I NEKA VAS PRŽE, JER KO GOD SE DRZNE DA ZAKEVĆE NA PRAVOSLAVLJE IMA DA BUDE SPRŽEN!!! A VAS SMRDLJIVE KRMELJIVE SKOTOVE KOJI JOŠ NISU ČULI ZA PASTU ZA ZUBE TE VAM UŽASNO SMRDI NA GO*NA IZ TIH ŽVALAVIH KREZUBIH GUBICA - MI SRBI ĆEMO PRETVORITI U GOMILU ORGANSKOG ĐUBRIVA TE ĆEMO VAŠIM SMRDLJIVIM RASPALIM TELESINAMA NAĐUBRITI "PARK PRAVOSLAVNE POBEDE NAD SOTONAMA" U KOJEM ĆE RASTI PRELEO DRVEĆE I JOŠ LEPŠE CVEĆE ZAUVEK PODSEĆAJUĆI BUDUĆE GENERACIJE ČOVEČANSTVA NA SLAVU I SILU NEPOBEDIVOG PRAVOSLAVNOG DUHA!!! ŽIVELE VELIKA I MOĆNA RUSIJA KAO I VELIKA I NAJLEPŠA SRBIJA!!! ZA KRST ČASNI I SLOBODU ZLATNU, SLOBODA ILI SMRT!!!

 10. Lazar says:

  Ove skotove treba na vreme, još na Bliskom istoku, potamaniti da im ništa slično ne padne na pamet...

 11. Ajoj says:

  U svemu su napravili grešku na njihovu žalost. Ne znaju da je Hristos stena, ko padne na nju razbiće se, i na koga ta stena padne razbiće ga. Dakle "Ne ubij" je zapovest Božija, "Ljubi i neprijatelja svog" je zapovest Sina Božijeg, jedinog i istinitog poslanika. Osveta i gnev nije za ljude, već se ostavlja za dan pravednog suda Božijeg, a na čoveku je da prašta jer ne zna pravedno da procenjuje zato se oslanja na pravednu Božiju presudu, jer će i ona doći na red. Sada svi pravimo račun bez krčmara ali dolazi i dan naplate, a opravdaće se oni koji slede savete i zapovesti Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

 12. Milisav says:

  Nisu oni rekli nista niti prete. To Amerika salje poruku Vucicu da pazi sta radi ili ce oni praviti diverzije po Srbiji, a kao poruku su poslali Isilovci, a Isilovci ne znaju dje su suplji dok ne napipaju prstom kad se peru poslije nuzde, a kamo li da znaju dje je Srbija.

  • oro says:

   Ne Vučiću, sa njim su se već dogovorili, nego narodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *