ЗАСТРАШУЈУЋЕ ИЗЛАГАЊЕ КАНАДСКОГ ПОЛИТИЧАРА: Свет се спрема на нешто страшно, а јавност није упозната

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ИЗЛАГАЊЕ КАНАДСКОГ ПОЛИТИЧАРА: Свет се спрема на нешто страшно, а јавност није упозната

29 октобра 2020

Да ли је велики ресет пред нама? Детаљи како ће се одвијати полако се појављују. На интернету смо прочитали једно писмо на које нас је упозорио читалац.

Два-три дана смо проверили шта се дешава. Потом смо пали на видео канадског политичара Рандија Хилера, који у Парламенту поставља питања о великом броју кампова који се граде у Kанади, у којима желе да сместе не само болесне, већ и друге.Kанада заиста припрема кампове за много више људи него што наводно пати од коронавируса, али не даје конкретан одговор за кога тачно припрема остатак капацитета.

Одлука о објављивању ове поруке, која се појавила недавно, донета је данас, јер се мере најављују и у Француској до априла 20021. Све се то ради на основу лажних статистика о наводној инфекцији, а не превише осетљивих ПЦР тестова. Истог дана, када су главни медији најавили могуће потпуно затварање Француске до априла 2021. године, потврђена је вест да је статистика пацијената била лажна због преосетљивих ПЦР тестова.

Међутим, када смо схватили, такође из француских главних медија, да број примљених пацијената и оних у реанимацији вероватно не одговара, схватили смо да онај испод порука не треба занемарити. Ако је оно што је написано у њој истина од 10%, морамо бити свесни да смо сви у великој опасности, јер ће нам психопати доћи главе.

ПОРУKА ЧЛАНА ОДБОРА У ЛИБЕРАЛНОЈ СТРАНИЦИ KАНАДЕ:

„Желим да вам дам неке врло важне информације. Члан сам одбора Либералне партије Kанаде. Седим у неколико одборничких група, али информације које пружам потичу од Одбора за стратешко планирање (којим управља премијер).

Морам да оснујем тим коме ово није драго, али морам. Kао Kанађанин и, што је још важније, као родитељ који жели бољу будућност, не само за моју децу, већ и за друге. Још један разлог због којег то радим је тај што је приближно 30% чланова одбора незадовољно смером којим идемо у Kанади, али наша мишљења су занемарена и они планирају да напредују ка својим циљевима. Такође су врло јасно ставили до знања да ништа нец́е зауставити планиране исходе.

Мапу пута и одредиште одредио је премијер и они су следећи:

Фаза у ограничењима секундарног закључавања нивоом светлости, почев од главних градских подручја и пружајући се ка споља. Очекује се до новембра 2020.

Пожурите са набавком (или изградњом) изолационих објеката у свакој провинцији и територији. Очекује се до децембра 2020.

Свакодневни нови случајеви ЦОВИДА-19 премашиће капацитет тестирања, укључујући повећање броја смртних случајева повезаних с ЦОВИД-ом пратећи исте криве раста. Очекује се до краја новембра 2020.

Потпуно секундарно закључавање (много строже од ограничења прве и друге тренутне фазе). Очекује се до краја децембра 2020. и почетка јануара 2021. године.

Реформа и проширење програма незапослености требало би да пређу на универзални програм основног дохотка. Очекује се до првог квартала 2021.

Предвиђена мутација ЦОВИДА-19 и / или коинфекција са секундарним вирусом (названим ЦОВИД-21) што доводи до трећег таласа са много већом стопом морталитета и већом стопом инфекције. Очекује се до фебруара 2021.

Свакодневни нови случајеви хоспитализација из ЦОВИДА-21 и смртних случајева повезаних са ЦОВИДА-19 и ЦОВИДА-21 премашит ће капацитет медицинских установа. Очекивани K1 – K2 2021.

Биће примењена појачана ограничења и карантини (звани Трећа брава). Увешће се потпуна ограничења путовања (укључујући међупокрајинске и међуградске). Очекивано K2 2021.

Прелазак појединаца на универзални програм основног дохотка. Очекује се средином K2 2021.

Предвиђени распад ланца снабдевања, несташица залиха, велика економска нестабилност. Очекује се крајем K2 2021. Распоређивање војног особља у главним градским областима, као и на свим главним путевима ради успостављања путних контролних пунктова. Ограничите путовања и кретање. Пружити логистичку подршку подручју. Очекује се до трећег квартала 2021.

Заједно са том мапом, од Одбора за стратешко планирање затражено је да осмисли ефикасан начин за транзицију Kанађана како би остварили економски подухват без преседана. Шта би променило лице Kанаде и заувек променило живот Kанађана. Речено нам је да ће, како би надокнадила оно што је у суштини био економски колапс на међународном нивоу, савезна влада понудити Kанађанима потпуно ослобађање дуга.

Ево како то функционише:

Савезна влада ће понудити да избрише све личне дугове (хипотеке, зајмови, кредитне картице итд.). За то ће сва средства за Kанаду обезбедити ММФ, који ће постати познат као Светски програм отплате дуга. У замену за прихватање овог општег опроштаја дуга, појединац би заувек изгубио власништво над било којом имовином и личном имовином.

Појединац би такође морао да пристане да учествује у распореду вакцинације против ЦОВИДА-19 и ЦОВИДА-21, што би омогућено неограничено путовање и неограничен живот чак и под потпуним закључавањем (користећи идентификацију фотографије названу Цанадиан ХеалтхПасс).

Чланови одбора питали су ко ће у том сценарију постати власник заплењене имовине и шта ће се догодити са зајмодавцима или финансијским институцијама, једноставно нам је речено да ће „Светски програм за отказивање дуга обрадити све детаље“.

Неколико чланова одбора такође је питало шта ће се догодити са појединцима ако одбију да учествују у глобалном програму отплате дуга или ХеалтхПасс-у или распореду вакцинација, а одговор који смо добили био је врло забрињавајући.

У основи, речено нам је да је наша дужност пружити план који ће осигурати да се то никада не догоди. Речено нам је да је у најбољем интересу појединаца да учествују. Kада је неколико чланова одбора неуморно тражило одговор, речено нам је да ће они који то одбију прво живети под ограничењима закључавања на неодређено време. И да ће се у кратком временском периоду, како би све више и више Kанађана прешло на програм отпуштања дугова, они који одбију да учествују сматрати ризиком јавне безбедности и бити пресељени у изолационе објекте.

Уђу у ове установе, имаће две могућности, учествовати у програму опроштаја дуга и бити пуштени или остати на неодређено време у самици под озбиљном класификацијом ризика по јавно здравље и биће лишени све имовине.

Kао што можете да замислите, након што сам све ово чуо, уследила је прилично жестока расправа која је ескалирала даље од свега чему сам икада био сведок. На крају, ПМО је наговестио да ће се цела агенда кретати напред без обзира на то ко се слаже или не. Да није само Kанада, у ствари, све државе би имале сличне мапе пута и агенде.Да треба да користимо ситуације које су пред нама да промовишемо промене у све већем обиму за бољитак свих. Противнички чланови и они који су покренули кључна питања која су произашла из свега били су потпуно игнорисани. Наша мишљења и забринутости су занемарени. Једноставно нам је речено да то само урадимо.

Знам само да ми се не свиђа и мислим да ће Kанађане одвести у мрачну будућност“.

Главни ресет као контролисани процес описан је на порталу Логицал пре годину дана. Док су други објашњавали да се морамо отворити, продати све, бити конкурентнији од Kинеза, он каже да су наше земље премале да би самостално опстале – математика нам је јасно показала да без великог поништавања није могуће изаћи из дужничког ропства. Монетарни систем, заснован на лошим кредитима, који стварају монетарну депресију, вековима паразитира на радницима и предузетницима.

Kриминалне идеје неће бити довољне за остварење Великог ресета. Сиромашне земље и велики број радника ће патити, али питање је шта ће бити са штедњом и обвезницама, директно и индиректно у рукама средње класе? Kако ће се понашати Русија и Kина, након што маске падну и светло се упали, а ми схватимо да су сви играли игру и чекали свој тренутак?

Инфлација је завршна фаза овог глобалног пројекта, који ће служити смањењу вредности штедње и обвезница у власништву држава које су извозом домаћих ресурса и продајом јефтине радне снаге прикупиле хиљаде милијарди долара. Сви добро знамо да велико осиромашење људи врло лако резултира разним крвавим сукобима. Стално понављамо и сада ћемо рећи: „Паметно у главу. Имамо посла са неспособним социо-патолошким профилима, спремни на све “.

Погледајте видео испод у коме Ранди Хиллиер такође поставља питања о изолационим камповима и пита да ли су ти кампови намењени само пацијентима са коронавирусом или неким другим људима. Одговор није добио, па је поново поставио исто питање, након чега му је речено да седне.

ВИДЕО:

KOMENTARI20 коментара

 1. Риста says:

  Пасте овако. Нема везе шта овај полтичар све говори, кад је и он део те екипе, али...Па има нас доста који смо схватили од самог почетка да се не ради ни о каквој пандемији, да су догађаји неухватљиви и да се спрема нешто врло гадно. Као и овом офуцаном политичару, тако је и нама речено само не наглас. Једноставно, супротна схватања људи нису добила одговоре и било исто као и са овим. Одговор без речи је увек био - "ко вас ј...!" Није весело већ одавно, али никада нећу схватити ко су ти људи иза? Како тако лако спроводе у дело све своје замисли, како то да народи света ћуте ко мулци и куда то води? А највеће чудо је да руководства држава слепо следе неки невидљиви пут иако је јасно да води у пропаст. Па није могуће да су се сви политичари света негде тајно договорили и сви раде исто. У почетку сам видео неке ствари, али канда нисам добро видео. То што сам мислио на почетку је песмица спрам нечег као што је споменуто у овом тексту. Војска и полиција су још једно невероватно изненађење. Учествују у нечему што појма немају где води као неке лутке на канапу, као да њихови ближњи, очеви, мајке, браћа и сестре нису део народа у које се спремају да пуцају. Ето, не могу да верујем да још увек нема реакција народа и то готово нигде. То у Америци није било реакција на корону а и није било неопходно. Чист луксуз. И ако је ово горе само 10% тачно, нека ми неко каже ко ће водити грађански рат? Ко ће бити супротстављене стране? Не мислим само на Америку, него на цео свет, јер цео свет је у истом лонцу, што је још једна непознаница за мене. Лепо смо пасли широм света, шта ко имао на својој ливади и одједном ни клани ни заклани повучени смо у торове а следећи корак је лонац. Нигде трага отпора. Алал нам вера. Гори смо од стоке. Стока се бори до задњег даха док је не убију на превару или иза леђа па онда на сецкање. Саће наша нова влада и нови министри пригрлити ову нову религију и можемо се сликати, самоубијати, вешати или седети, свеједно. Ја не верујем у ово што се пише нити што неко каже да се догађа. Валда ћу тако лакше ускочити у лонац. Мало утешен и док ме буду сецкали, остаје ми само да им кажем из освете "Знао сам, бем вас у главе ненормалне!" Ни у бинар више не можеш скочити. Све их затрпали септичким јамама. Ала, црно време наишло. Где си бе бата Србо, ти си мелем спрам ових. Делићемо исту пандемија судбину. Кад боље размислим, цела Србија је свеједно већ у лонцу. Навикли смо па ћемо некако преживети и ово кување. Мучи ме само то што ја немам времена да ово преживим и да видим како ће се све завршити. А можда је то и боље?

  • Gagi says:

   Bravo Risto. Veoma mi je drago sto jos neko ostao duhovno nezarazen u nasem narodu.

   • Gospodi Pomiluj says:

    Bravo tebi druže "says:" kada si mogao da čitaš ovakve Ristine romane, mi to odavno ne čitamo, laganim preletom oka preko njegovog teksta ne vidim ništa posebno što mi ne znamo samo što taj mali Rista i ne ume da se izrazi kao zreo i odrastao čovek, stvarno nema smisla po pitanju jednog lepog konciznog komentara, ovo što on radi je na nivou deteta do petog osnovne, ali ga niko i ne pita da li zaista ima samo malu maturu do petog osnovne? Kada jednom ne budemo videli da daje komentare znaćemo da je zakovidao tj. umro od korone.

    • šiško says:

     Drug "says" je zapravo drug "gagi":) Svaki put kad pomisliš da se neko zove "says", a ti selektuj polje iznad tog "says", pa će ti se otkriti njegovo pravo lažno ime:)

  • Cp6a says:

   А бе бата Риле, ал си га утерао у минус фазу. У парламентима свакакви типови свашта причају. То мож се види и код нас. Пусти то и пусти те дистопијске филмове, тако се ваљда викају. Не мож људе више нико тако та зајебе, не се секирај. Ни полицајци, ни војници нису роботи. Имају своје породице, родитеље, фамилију, пријатеље међу нама. Имају и памет да наслуте да ли саучествују у тако великој прљавој игри. Код нас кад су требали да уведу други пут карантин, само што не изби револуција. Ми још имамо и хајдучку традицију, их. Ко хоће да прави пичвајз у својој земљи, не треба му корона. Довољно је да повуче паре из оптицаја и направи вештачки недостатак пара. Али не постоји више сила која може да натера цео свет да то исто уради. Могу Канада и Америка то да ураде и да кажу својим грађанима да су Кинези и Руси криви за све њихове проблеме, те да их треба напасти, да није проблем рачуница која каже да тај рат могу лако да изгубе. Немо се секираш. Ће прође ова корона и ће се заборави. Ће је спомињеш само кад децу треба да плашиш. Али рат против оваквог непријатеља се добија као и сваки други рат. Стрпљењем, организацијом и хијерархијом. Иначе мож да се изгуби и да се склизне у анархију. Што рече Дуци, само оно што Путин да себи и својим ћеркама, то може и мени. Друго ме не занима. А после тога, све ће бити много лакше. Ех да, заборавих да корона за тебе, као и за многе овде, не постоји, извини. Ништа онда, тепај песницама по ваздуху против непостојећег непријатеља. То смирује убедљиво најбоље.

   • Ptitajte Vulina, beše mu čast u vojsci says:

    Ko, pa oni angažuju vojsku i miliciju koja nema ni kučeta ni mačeta, bukvalno roboti. Rat je nema šta da brineš, sigurno ćeš da pogineš.

 2. milorad3 says:

  drugim rečima sprema se potpuna PLJAČKA stanovništva na zapadu pre svega,ORUŽANA PLJAČKA.Nešto se sprema i ova kovid priča je paravan, jer bio je SARS pre ovoga a SARS je mnogo gadniji virus bio od ovog kovid 19 pa mi nimo ni znali u srbiji da su oni imali epidemije tamo.Izgleda da je SARS bio generalna proba a ovo je sad globalna akcija tako da ova izjava može biti i tačna mada mislim da će magla oko kovida i svega što se dešava biti neprozirna sve do zadnjeg momenta a to je izbijanje nuk. sukoba.Takodje je moguće da su ovi virusi realni produkt proizvodnje hrane na MASOVNIM principima,masovna vakcinacija i medikacija stoke,masovno korišćenje hemije za biljnu hranu itd.U tom slučaju preti glad na svetskoj skali.Možda je to problem?

  • Gagi says:

   MILORADE Nema tu niceg novog, to je kontinuitet koji se nastavlja vekovima... Stanovnistvo na zemljinoj kugli nije bilo u stanju da nadje delotvorni biocid za krpelje. Imam neku veru u nasu jaku istocnu bracu, jedino oni i ovaj Kim koga su pomogli... mogu da ih dozovu pameti.

 3. Archelay says:

  Jedina nada,Putin,Tramp i Si mada sto kreatori tog monstrumstva i dalje ce deluju kao da se nista nije dogodilo sve dok ne im se pronadzu duvla gde se kriju ti odvratni pacovi.Ne verujem da tih troje sedeli skrscenim rukama i da nisu nasli kljuc resenja ovog zla.Sorosoidska EU je zbunjena i uplasena.Oni su vise zainteresovani po pitanju nestanka Srba,Makedonaca nego od cega ce ziveti njihovi potomci.

  • Avangard-Kinzal says:

   Ne možemo da znamo gde se ti pacovi kriju ali MOŽEMO da dođemo do SVIH onih koji će da sprovode na silu ovaj plan. Svi ti ljigavci koji "samo rade svoj posao" imaju svoje stanove i porodice,a deratizaciju u njihovim stanovima treba odraditi DO KRAJA. Rješenje je njih uništiti.

   • persida says:

    Cinjenica je da NIKO nije pokusao da istrebi sotonisticku elitu. To moze da znaci samo jedno: da SU VLADARI SVIH ZEMALJA I GRUPACIJA SOTONINE SLUGE. Da ne igraju u istom kolu, sikaniranje covecanstva ne bi bilo moguce.

 4. Gagi says:

  Ovaj novi program kontrole svetskog stanovnistva je napravljen posle II rata. Hica je samo bio generalna proba kako to treba da izgleda, iz njegovog (njihovog) poraza su napravili kvalitetne analize za novo i kvalitetnije pokoravanje. Osnovno pitanje je KO to sve radi,koja to nevidljiva sila stalno pravi haos u svetu. Jedini smisleni odgovor moze da bude,isti oni koji su to vekovima unazad radili. Oni koji su razapeli dobrotu i istinu, oni koji nam predstavljaju Al Kaponea za vaznu i nezaobilaznu istorijsku licnost, uvek su to isti oni koji imaju psihicku konstrukciju kameleona. Naravno da je njihova pomocna doktrina vezana za cast i postenje, time edukuju ostale nevazne stanovnike ove planete, njihovo "ekskluzivno pravo je da se toga ne drze. Izmislili su tkzv. "uredjena drustva" sa zakonima i obrascem ponasanja koji, naravno za "elitu" ne vaze. Centar tog ljudozderskog klana je svojevremeno stvorio jake konspirativne organizacije koje danas vladaju svetom. Posto su one u velikoj meri kompromitovane, setili su se da njihovoj prevari dodaju nove,nevladine organizacije koje imaju izuzetno jak uticaj u drustvu, bez direktne i slobodne volje biraca. Najveca istorijska prevara je republikansko drustveno uredjenje, u tom drustvu moze da vlada ko god hoce, narocito ako je blizak i nadje put do ovih internacionalnih prevaranata. NAJVECI istorijski problem ovom konglomerata lazi je istok i Rusija, na tom prostoru se zapatila BOZJA cestica pravde koja uprkos svim mogucim mentalnim prevarantskim silama opstaje. Zbog toga stolecima postoji atak na istok i te narode, tu smo i mi, ostalo je nesto od te cestice i u Srba. Nas problem je sa ovim slabima u nasem rodu, oni nam prave stetu zbog svoje narcisoidnosti i alavih zivotnih prohteva, menjaju veru za veceru i gaze svoje slavne pretke koji su znali gde je njihov put.

 5. За Србију says:

  Ko nije zarobljen iluzujama i nije odvojen od pameti, jasno mu je da će vreme (način života)da se deli na vreme PRE i POSLE Kovida. Uostalom, to je javno rečeno. Sada smo prvi put čuli šta to znači posle Kovida. Kontrolisano robovlasničko društvo. Neverovatno je to, što ljudi neće uraditi ama baš ništa, da se to ne dogodi. Jer su nam već u mozak usadili robovski mentalitet. Divota od "života".

 6. Zoran says:

  Možda se sprema asistirana eutanazija svetskog stanovništva po receptu DŽima DŽonsa od 18.11.1978.godine, kada se na njegov nagovor i uz asistenciju njgovih najbližih saradnika više od 900 ljudi jednovremeno izvršilo samoubistvo.

  • Bože, Da li vidiš šta rade sa tvojom decom? says:

   Prvo su otrov dali najmlađima, bebama, deci pa su na kraju i sami ispili na eks.

 7. Gospodi Pomiluj says:

  Da, ovo nije zaista pandemija već nastojanje da se napravi globalni koncentracioni logor. Za delovanje vojske i milicije, i svih organa vlasti i uprave jeste pandemijski virus. Logor već postoji, razrađuje se do detalja, možda će praviti i krematorijume za masovna spaljivanja videćemo. Imaju zaista puno načina da nas drže pod kontrolom kao što stočar drži svoje krdo. A ja se čudio što se oni logoraši svi istovremeno ne pobune i ne oslobode, ali sada vidim kako to izgleda. I mi ćemo tako ići u svom krdu kao ovce na klanje. Ovo više nije zavera kroz teoriju već kroz praksu. Zemlje koje ne prihvate naloge o ponašanju u vreme korone kao Belo Rusija dobiće smenu vlasti, obojenu revoluciju, opkoljavanje tenkovima i raketama, sankcijama i izazivanjem ekonomske katastrofe. Iz ranijih članaka na primer saznajemo kako se ponela suprotna strana gledano kroz recimo Biija Gubavog, njegov lični lekar govori da on nije nikada ni jednom vakcinom špricao svoju decu jer smatra da to ne treba, njegova Melinda se takođe "izlanula" da oni imaju zalihe hrane i vode za više godina na svom imanju. Onda možete i predpostaviti šta treba da očekujete. Ako primimo vakcinu možda ćemo ostati nekakav paralitik, ali sve jedno nećemo imati dovoljno ni hrane ni vode. Još nam samo nedostaje i policijski sat i zabrana okupljanja. Okupljanja ne sme biti da se ne bi organizovali u kontra ofanzivu. Videćemo šta će se dogoditi sa italijanskim pobunjenicima.

 8. Bože, Da li vidiš šta rade sa tvojom decom? says:

  Pa, biće pokolja na demonstrantima koji ne žele korona-restrikcije. Mislim da i jeste bolje tako stradati nego kao logoraš u sopstvenoj ćeliji.

 9. šiško says:

  Da, sprema se nešto strašno: zastrašivanje. To pokušavaju već dvadesetak godina, ali im nešto ne ide. Pokušali su prvo sa svetskom pretnjom terorizmom, pa sa nuklearnim ratom, pa sa smakom sveta oko onog "poravnanja" 2012, pa opet nuklearnim ratom, pa klimatskim promenama i globalnim zagrevanjem, pa je tu bilo i raznih boleština, sad je to korona, pa zla Rusija, pa nemoguća Kina, pa nesmajana S. Koreja. Uvek, ali uvek im je cilj bio da se mi plašimo. Zašto? Pa verovatno da bismo bili paralisani, da ne gledamo šta oni rade i kako nas pljačkaju i unesrećuju. Nije lako sa sedam milijardi posluge.

  • bilje says:

   Oni- se hrane strahom ljudi....

 10. Boki says:

  Nemam pojma. Mislim da je ovo malo prenaglaseno od strane Kanadjana. Malo mastaju kao kad ja mastam da uzmem neke pare na CasinoGuru sajtu a to se nikad nece desiti. Tako i Kanadjani, sve se uskoro vraca u normalu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u