ЗАСТРАШУЈУЋЕ! КЛАУС ШВАБ НАЈАВЉУЈЕ ДА УВОДИ крај власништва над АУТОМОБИЛИМА!

ЗАСТРАШУЈУЋЕ! КЛАУС ШВАБ НАЈАВЉУЈЕ ДА УВОДИ крај власништва над АУТОМОБИЛИМА!

10 октобра 2023

Оснивач Светског економског форума Kлаус Шваб званично је најавио крај власништва над аутомобилима говорећи на самиту светске владе на Блиском истоку.

Говорећи пред Арапима и кинеским глобалистичким бирократама, Шваб је упозорио свет да до 2030. више неће бити приватних аутомобила као део његовог Великог плана ресетовања човечанства.Према Швабу, који је раније најавио да ће приватни аутомобили бити забрањени до 2050. године, глобална елита помера крај власништва аутомобила на 2030. годину, за нешто више од шест година, јер се људи у свету све више противе плану глобалистичких елита, а велике промене се морају спровести што пре, пре него што опозиција постане превелика.

Постоји само један проблем за Шваба и његове пријатеље у халама Давоса и на самиту светске владе. Народ већ постаје свестан и нећемо дозволити да нам глобалистичка елита диктира будућност.

За само шест година више неће бити приватних аутомобила, каже Шваб, који се хвалио да га је град Лос Анђелес уверио да су на правом путу да испуне циљ Агенде 2030.

У Швабовој визији будућности, свет ће бити толико депопулисан да неће бити потребе за аутопутевима и елита ће моћи да их претвори у паркове.

Шваб је дуго упозоравао да су приватни аутомобили на његовој листи за одстрел, обећавајући да ће их забранити свима на свету осим људима са изузетно високим друштвеним кредитним резултатима. А када читате између редова шта под тим подразумевају, они јасно мисле на себе, на елиту, као на једине људе којима ће у будућности бити дозвољено да возе аутомобиле.

И сада имамо доказе да елита поставља циљ у складу са планом Агенде 2030 за ресетовање човечанства.

У чланку који је објавио WЕФ, елита Давоса тврди да заједничко кориштење аутомобила мора постати део „кружног приступа“ како би се смањиле глобалне потражње за племенитим металима и фосилним горивима.

Изјаве Kлауса Шваба и његових послушника из дана у дан постају све више у супротности са стварношћу. Ситуација би била готово смешна да WЕФ није ушао у кабинете влада западних демократија са издајничким двоструким агентима који су извршавали своје налоге.Ови такозвани млади глобални лидери сада добијају инструкције из Давоса да обични, вредни људи морају бити повучени са тржишта масовним поскупљењем гаса.

Већ смо видели како то изгледа под катастрофалним Бајденовим председништвом. Лоше вести? Ако демократе буду поново изабране, Американци ће морати да се припреме на много горе.

Док је елити дозвољено да поседује аутомобиле које год жели, ми остали смо у потпуности повучени са тржишта. Аутомобили ц́е 2030. године постати ексклузивни као данас приватни авиони. Немојте погрешити, ово је оркестрирано и намерно. И имамо доказе.

Према документу који је WЕФ издао својој легији младих глобалних лидера, цене гаса које смо искусили једноставно нису довољно високе. Kао да обични људи не трпе довољно болова на бензинској пумпи, Kлаус Шваб тврди да су тренутне цене озбиљно „подцењене“.

Чини се да део „кружног приступа“ WЕФ-а подстиче ионако високе цене гаса још више.

Чланак WЕФ-а је компликован и неискрен, али у основи позива на укидање свих пореских кредита за производњу нафте, гаса и угља — заједно са увођењем много вец́их пореза.

Ова идеја није нова. У основи, то је иста идеја као и одређивање цена фосилних горива на основу њиховог садржаја угљеника. Резултат би поседовање горива и аутомобила учинио луксузом који се не може приуштити за огромну већину становништва.

14 америчких градова је већ потписало споразум Светског економског форума који их законски обавезује да забране власништво над приватним аутомобилима до 2030. И ако ова идеја сама по себи није довољно радикална, ови градови су се такође обавезали да ц́е смањити потрошњу меса и млечних производа на нулу.

Тако је, НУЛА.Путовања ће бити строго ограничена, ограничена на један лет сваке три године, а биц́е нам дозвољено да купимо само три нова одела годишње.

Добродошли у техно-комунистички пакао.

Ови амерички градови који су се инфилтрирали у WЕФ формирали су коалицију под називом „Цлимате Леадерсхип Гроуп Ц40 Цитиес“ и њихови дистопијски циљеви могу се наћи у њиховом извештају под називом „Будућност урбане потрошње у свету од 1,5°Ц“.

Можда најмање изненађујући део овог извештаја је вест да ће елита бити потпуно изузета од нових правила о аутомобилима, месу, млечним производима, путовањима и одећи. Зашто су изузети од драконских правила, питате се? Зашто, зато што су наводно „део решења“ за климатске промене.

То је иста логика коју већ користи глобалистички милијардер Бил Гејтс када га питају зашто лети око света једним од своја четири приватна авиона, држећи предавања о климатским променама и наређујуц́и људима да престану да лете комерцијалним летовима да би посетили родбину или отишли на зарађени годишњи одмор.

То је једно правило за мене, а друго за тебе.

Нажалост, репортер није наставио тако што је питао Гејтса да ли је надокнадио угљеник са било ког од 27 летова које је имао до Педофилског острва Џефрија Епштајна на Лолита Експресу.

Зато морамо да заменимо мејнстрим медије да бисмо позвали глобалистичку елиту на одговорност. Тренутно се извлаче са убиством, а мејнстрим медији одбијају да их позову на одговорност.

Узмимо на пример прошли месец, када је еугеничар и сам милијардер признао да је званична прича о климатским променама коју мејнстрим медији деценијама спроводе на кашичицу у ствари лаж.

Према Гејтсу 2023. године, свет се нец́е завршити као резултат климатских промена и ниједна земља са умереним условима неће постати ненастањива.

Ови нови коментари су у оштрој супротности са пропастима које је Гејтс објавио 2021. године, када је славно упозорио на апокалиптичне последице ако свет не постигне нулту нето емисију угљеника у наредних неколико година.

Али не треба да будемо изненађени што је Гејтс направио преокрет на клими.

Гејтс има лукавство криминалног психопате. Он разуме да пропаганда више не функционише и мора да резонује са већином како би спречио да иде путем Буд Лигхт-а.

И он је увек знао истину.

Билл Гатес је ухваћен како признаје свом ужем кругу да је план климатских промена превара WЕФ-а у видеу у којем се хвали да је његов израз „чиста енергија“ успешно „з*јебао умове људи“.

Kао што можете видети на снимку који је процурио, чињеница да обновљива енергија заправо није способна да реши климатске промене, иако нам је продата као лек за такозвано глобално загревање које је направио човек, за Била Гејтса је хистерично смешна.

Проклете ствари, сигуран сам да ћете се сложити. Али Гејтс има историју – што је сумњиво – увек је један корак испред великих светских катастрофа. И капитализује их када стигну.

Они заиста мисле да су све решили и да их нец́емо приметити и да никада неће бити позвани на одговорност.

(Нулта Тачка/ТПВ)

KOMENTARI18 коментара

 1. persida says:

  A ko ce ih pozvati na odgovornost, to je suplja fraza, ne mogu se pobediti sotonisti dok se najpre ne prizna njihova vladavina.

  • Srb says:

   Oni vec vladaju, i samo cemo POKORNO prisustvovati uvodjenje totalitarnog svetskog poretka, Step by Step.

   • Sodom Mek Satar says:

    Sotonisti su hriscani, to je jedno. Ima li ijedan u Davosu koji je iz druge religije osim hriscanske ??? Pa nema, svi su oni hriscani i jevreji to je ista religija jer je hriscanstvo frakcija cifutske religije, nista drugo. Cifutski bogovi su satane, jehova i isus, i mundjoski je isto jer alah je jehova, to je ista stvar,alah znaci gospodin,titula a ne ime,a i mundjoska religija je frakcija judaizma ko i hriscanstvo. I gde su od kada su te religije nastale, bili najveci ratovi i najvece svinjarije??? Medju narodima iz te 3 religije. Zasto ako su navodno miroljubive ??? Pa zasto sto je to laž, njihovi bogovi su satana a sadašnje stanje u kom se njihov sistem našao povlaci za sobom reakcije koje vlasnici tih 3 religija upravo preko Davosa namecu a ovce tj.stada te 3 religije kmece u čudu zasto njihove vodje traže brze sisanje i klanje. Ovce ko ovce, tako žele da im bude.

    • lekovito bilje says:

     pa nasa brabonjka JE REDOVNO u DAV/ljenje/os...il je musko il zenska ima ih vise..ko ce znati..moguce ugradjivanje one stvarii za prolazzz..hhhhaaaa

     • lekovito bilje says:

      A sta fali da se vozimo biciklom,idemo, trcimo i hodamo krecemo se na sopstveni pogon

 2. radmila says:

  Nece biti privatnih automobila za vas ali hoce za nas. Nije dovrsio misao. E pa vidjecemo.

  • Srb says:

   Ma zalost, bice bas tako kako WEB, Schwab i Gates zamislili i kazu to! Za "elitu" bice sve, sve dozvoljeno da rade, sve dozvoljeno da imaju, a 99% stanovništva ce biti obespravljeni robovi pod totalitarnom kontrolom. Pa videli smo totalitarizam za vreme covida, kako su kako lako uveli DIGITALNU KONTROLU, cak krvnicki tukli gradjane ako bi bili neposlušni, od Canade, Australije, USA, do Chine,... Danas je ionako sve zivo i nezivo na planeti je u vlasništvo "investicionih fondova", odnosno vlasništvo Shchwaba i Gatesa. Kako su sve vlade sveta pod kontrolom WEF, mi smo vec "skuvane zabe". Mi smo skuvane zabe, a jescemo crve, bube, vestacko meso, sladoled od recikliranih plastičnih flaša, GMO,... Vidimo da se vec ubrzano uvodi taj totalitarizam grad po grad, a onda ce krenuti drzava za drzavom. Taj ELITNI TOTALITARIZAM u Srbiji propagira tzv. prozapadne opozicija, "intelektualci bez intelekta", NVO, i oni uvek u svakom javnom govoru daju sebi za pravo da rade i pricaju sta zele, ali brane ostalom "puku" da bilo sta Kaze, cak brane i da se kaze ISTINA(koju zovu teorija zavere). To nije daleka buducnost- to je SUTRA.

   • persida says:

    Sve sto kazes je tacno, ali mase ne mogu da se organizuju niti da se pobune na ozbiljniji nacin. Covecanstvo je pripremljeno za odstrel, osim ako nasu planetu ne udari neka kometa.

 3. michael pan says:

  Ako nam zabrani da posedujemo automobile onda cemo jasiti magarce. On ce biti moj magarac i ja cu njega jasiti.

 4. Нека покуша says:

  Право на самоодбрану је неприкосновено и најприродније право. Ако дозволимо да нас Гејц постројава уза зид онда не треба ни да живимо...

  • Srb says:

   Zivecemo, ali kao pravi digitalni robovi pod kontrolom WEF-a.POBUNE NARODA BITI NECE!

   • Марко says:

    Equilibrium са Кристијаном Бејлом је права слика те "будућности"

    • EkRostand says:

     Nije srbski zet Bejl,već Met Dejmon,a što jest jest 'Ekvilibrijum'više ne izgleda kao naučna fantastika,već ono što uskoro dolazi.Naravno,ako im dopustimo.

 5. persida says:

  Hoce li Svetska vlada konfiskovati i iskoriscene kurtone, ili ce oni ostati u privatnom vlasnistvu?

 6. milorad5 says:

  HM sve su ludji i ludji ali oni potcenjuju snagu masivog otpora a upravo to će imati i to vrlo uskoro ako nastave ovako...to što su već u nekim gradoviam amerike eksperimentalno krenuli da sproveode sulude budalaštine koje služe isključivo stvaranju anarhije i rasula društva ne znači da će moći da izvedu na svetskoj skali...kao prvo klaus švab je sad na nišanu i dosta nih iz srednjeg i nižeg ešalona će verovatno uskoro nestati u magli ranog jutra..kao drugo oni se oslanjaju na infiltirane agente u vladama koje ŽELE DA UNIŠTE I OBORE...NIJE MI JASNO ČIME MISLE DA VLADAJU I KOJIM SUVERNITETOM ONI MISLE DA SE POSLUŽE,KAD SE POJAVE DRUGI NOSIOCI VLASTI I SUVERENITETA KOJI IH NEĆE SLUŠATI..PRIVATNIM OBEZBEDJENJEM?...njihov plan je monstruozno GLUP...to će i da vide sad kad počne da se ruši čitava piramida...neće oni Imati gde da pobegnu na kraju zbog ove terorističke akcije koju su,sad je to jasno,realno započeli sa biološkim napadom na čovečanstvo...jedno su agende i priče a drugo je lažna epidemija i otrovni lekovi...

  • Ficko says:

   Šlaus Kvab, kome je duša u nosu, uživa da zastrašuje svet. Već mu je poručeno da su on i ostali globalisti prošlost. Ono što su stanju jedino je pravljenje haosa. Koliko god neko mislio da oni vladaju, grdno se varaju. Stvari u planetarnom sistemu su tako postavljene da globalisti nikad neće moći na ovim principima da gospodare. Uvek će se naći sila koja će ih neutralisati.

 7. Milutin says:

  Zaustaviti pokret? Pokret je osnovna težnja Univerzuma! I nisu problem automobili već zabrana svima osim njih. Biće i zabrane ubijanja. Svima osim njih. Biće zabrana rađanja dece, LGBTQ je samo uvod, svima osim njih. Ako budemo poslušni i budemo pratili LGBTQ agendu biće nam dozvoljeno da umremo. I posle nas - ništa. Ako ne budemo poslušni ubiće nas u velikoj apokalipsi. Ovo sve više liči na filmski scenario nekog naučno fantastičnog filma gde vanzemaljci postepeno sprovode svoju agendu preuzimanja zemlje. Ali nije. Koji god inteligentni oblik života koji bi uspeo iz "Nedođije" da stigne do nas bio bi razvojno na toliko visokom nivou humanosti da bi radio sve samo ne uništavao, u Svemirskim okvirima gledano, redak život a posebno ne inteligentan oblik života. A tehnološki bi bio sposoban da, ako mu treba prostor za život, to ostvari i na naj negostoljubivoj planeti u Svemiru. Dakle ovo zlo nanose neljudi ljudima.

 8. padre says:

  Izem ti razvoj, koji temelji na zabranama! Dosad to nije baš uspevalo, kao prohibicija, zabrana droga, zabrana seksa prije venčanja, pa spavanje u 8 i još i još!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u