ЗАСТРАШУЈУЋЕ – Погледајте колико има педофила на интернету у Србији!

ЗАСТРАШУЈУЋЕ – Погледајте колико има педофила на интернету у Србији!

13 јула 2016

Данас сам отишла на крстарица чат и потписала сам се као Јеца2002.
Очекивала сам да ће многе привући истакнуто годиште, али нисам очекивала толики бум.
За мање од 2 минута јавило се 20 педофила. Ово су само неки од примера.
Толико њих се јављало да нисам стигла половини да одговорим.

“Имам 45, 48, 52 године… да ли ти то смета?” – је најчешће питање. Не, не смета ми то што имаш толико година. Смета ми што желиш конверзацију са особом од 13, 14 година. Или не дај, Боже, нешто више…

“Нисам педофил. Само волим да се дописујем са млађим особама. Старији људи су досадни.”
Ма немој. Како то да ја клинка од 14 година могу теби човеку од 50+ да будем иоле занимљива? Немамо ни слично образовање ни животно искуство ни поглед на свет. Нити смо читали исте књиге, нити слушамо исту музику, нити смо обишли исте државе. Немамо о чему да причамо.

pedofil1

“Јесте да имаш само 14 година али изгледаш као девојка, не као девојчица.”
Молим? Шта то треба да значи?! Ушла сам у пубертет, физички сам се развила.
Али да ли то значи да сам психички спремна на било шта са мушкарцем старијим од мене 30 и више година?

pedofil2

Опште је познато да је крстарица легло сексуалних паћеника и да ће се гомила њих свакако јавити чим виде женско име, без обзира на годиште, али није нормално да толико њих пожели да се јави девојчици од 13, 14 година. Или још горе, да иницира виђање уживо.

Услов да педофил позове девојчицу у град на пиће је конверзација преко скајпа (или било које друге платформе са видео-позивима). Није он глуп. Иако вероватно дрка док се дописује са непознатом особом са интернета, која се представља као млада тинејџерка, он зна да то не мора да буде баш тако. Опрезан је. Није му довољно што на ницку пише “Јеца2002″ и што му она пошаље по коју слику. Он мора да се увери да је то стварно девојчица а једини начин за то је видео позив. Када се једном уверио, даље може да тече договарање за сусрет.

pedofil3

Педофилија је огромни проблем који мора под хитно да се решава. Немам идеју одакле би се почело, само знам шта мора да буде резултат.

Маријиним законом је уведен регистар педофила и силоватеља, али су у њему поштеђени напасници који су већ починили кривично дело, тј, у њему ће се наћи само”нови” педофили и силоватељи.
То под хитно мора да се мења. У регистру морају да стоје СВИ осуђивани педофили а њихова имена и адресе морају бити доступне свим родитељима, без посебне судске дозволе.

pedofil4

Хемијска кастрација мора да буде обавезна казна, а што се тиче затвора, ту већ фигурише више фактора, али милост се педофилу/силоватељу/убици никако не сме показати.

pedofil5

Не могу да верујем да је максимална казна за најгоре могуће злочине у Србији само 40 година затвора?! Да ли сте реални, ви, који сте донели такву одлуку? Најмања реална казна за силоватеље деце би била доживотна, а за убиство смрт.

pedofil7
Људи који су починили толико велике и страшне злочине више нису људи и не би требало да уживају било каква људска права.

И да не би дошло до неке забуне, ја нисам девојчица од 14 година, већ одрасла особа од 24. Смучило ми се да сваки дан читам у новинама како је ново дете нападнуто или убијено.

pedofil8
Ово је био мој експеримент да видим колики је број педофила на крстарици и шокирала сам се резултатом.
Надам се да ће се закони у скорије време променити. Што строжији закони, то здравије друштво.

(tamnioblak.wordpress.com)

KOMENTARI5 коментара

 1. Lajla says:

  Putin je potpisao zakon kojim se dozvoljava silovanoj zeni da ubije silovatelja ne kaznjeno. Meni licno uopste nije potreban takav zakon,ne daj Boze da se nesto tako desi meni ili nekom mom skracujem ga za glavu i pobijem mu porodicu,sve isplaaniram obvim posao i ladno u policiju da prijavim zlocin, neka mi se sudi. Kad neko moze da radi zlo drugima neka ga i ocekuje u svojo kuci. "Ko se ne osveti taj se ne posveti".

  • Dragan says:

   Tako je Lajla!Sve bre pod Giljotinu!!!!

  • DFVT says:

   Xaxxaxa daj bar kad lazes, slazi nesto smisleno umesto sto valajs takve gluposti. Takav zakon cak i ne postoji nigde u svetu, a kamoli da Putin to odobri. Ja sumnjam u tog covek ai kritikujem ga, ali sasvim je jasno da takvu kretensku fantaziju on nikad ne bi potpisao ni da mu je neko podnese na potpis.

 2. Peđa says:

  Nije to ništa, na Forumu Krstarice se rade još gore stvari. Tamo se od naivnih članova uzimaju lične slike, koje su postavili, te se otvaraju lažni nalozi na porno sajtovima i sajtovima za upoznavanje. Tako su jednoj ženi (koja ima porodicu i malu decu) napakovali jedan takav lažni profil. Sve se to radi uz odobrenje administratora i moderatora, njima to služi za mobing i izvrgavanje ruglu članova koji im nisu po volji. Jedan hrvat iz novog Sada ima bar dva profila, od kojih na jednom glumi šiptara sa Kosova, koji pljuje i vređa sve srpsko, naravno nekažnjeno. Najgori sajt, i najgori forum i čat. Trebalo bi policija za visokotehnološki kriminal da se pozabavi time, a bogami i ona što je zadužena za narkotike, jer se nekoliko povlašćenih članova foruma javno hvali da su dileri, verovatno se tamo i dogovara kupoprodaja droge. Vlasnika tog sajta treba u zatvor, kao i administratore i moderatore foruma, veliko su zlo naneli nedužnim ljudima u proteklih desetak godina, a niko još uvek ništa nije uradio povodom toga! Svaka čast novinarki koja je razotkrila kakvi bolesnici borave na Krstarici, a sve se to dešava uz odobrenje odgovornih lica Krstarice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u