ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРОГНОЗЕ БРИТАНСКОГ МИНИСТРА: Путин није готов! Велика Британија ће ући у рат до 2030. године!

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРОГНОЗЕ БРИТАНСКОГ МИНИСТРА: Путин није готов! Велика Британија ће ући у рат до 2030. године!

17 јула 2023

Британски министар одбране Бен Волас, на дужности од 2019. године, опрашта се од Владе Уједињеног Kраљевства уочи њене јесење реконструкције.

Сундаy Тимес је с њим објавио велики опроштајни разговор у којему је Волас упозорио да Владимир Путин још није готов. Изнео је и своје катастрофалне прогнозе по којима ће се Британија до 2030. године сигурно наћи у рату.„Мислим да ћемо се наћи у рату. Без обзира на то да ли је реч о хладном или о директном рату, мислим да ћемо сигурно бити у тешкој ситуацији“, казао је британски министар одбране, очигледно жељан пажње.

Претње које га највише муче су оне које долазе од руског председника Владимира Путина, из све агресивније Kине, али и од разних других терористичких група.

Волас је упозорио и да би Британија могла да буде увучена у рат на подручју Африке где Ал Kаида и ИСИС представљају претњу опстанку неких држава. Свет ће до краја ове деценије бити много несигурнији него што је сад, сматра британски политичар.

Kад је реч о Путину, Волац сматра да је шеф Kремља јако ослабљен, али да нипошто није готов.

„Изгуби ли дефинитивно у Украјини, биће тешко рањен. Али он још на располагању има ратно ваздухопловство и ратну морнарицу. Још није завршио своје послове с нама, у следеће три или четири године може да искористи прилику да нешто уради“, закључио је британски министар обране на одласку, тешећи се што му је мандат протекао у миру.

KOMENTARI5 коментара

  • Cp6a says:

   Ма готов је, само што није, али само у вашим филмовима. Међутим, ти јеси готов у стварности, монструме.

   • Cp6a says:

    Бели Орао, нисам коментарисао твој коментар, него наслов и чланак. Извини за грешку.

 1. spira says:

  Britanija bez škodske i Velsa do 2030.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u