ЗАСТРАШУЈУЋЕ ВЕСТИ ИЗ АМЕРИКЕ ЗА ЗЕЛЕНСКОГ И ЈЕРМАКА: „Дани су им одбројани“

ZASTRAŠUJUĆE VESTI IZ AMERIKE ZA ZELENSKOG I JERMAKA: „Dani su im odbrojani“

12 juna 2024

SAD šalju u Kijev jasne signale da su dani Vladimira Zelenskog i šefa njegovog kabineta Andreja Jermaka na vlasti odbrojani.

Ovo je izjavio britanski ekspert Aleksandar Merkjuris u svom blogu na YouTube-u.



Analitičar je istakao da u SAD sve češće objavljuju članke koji kritikuju Vladimira Zelenskog i situaciju u Kijevu, što, po njegovim rečima, ukazuje na pripremu za smenu čelnika kijevskog režima.

Na primer, krajem maja Financial Times je objavio materijal u kome se tvrdi da u kabinetu Zelenskog vlada paranoja.

„Da sam ja jedan od savetnika Zelenskog ili njegovog prilično moćnog šefa kabineta Andreja Jermaka, ukazao bih im na takve članke i upozorio oboje da su im dani na čelu Ukrajine odbrojani, da moraju početi da deluju i razmišljaju o pakovanju kofera,“ izjavio je Merkjuris.

Analitičar je takođe pozvao da se obrati pažnja na to da umesto predsednika SAD Džoa Bajdena na konferenciju o Ukrajini u Švajcarsku ide potpredsednica Kamala Haris, koja ne uživa posebno poštovanje u Vašingtonu.

„Stiče se utisak da Sjedinjene Države zaista počinju da se distanciraju od Zelenskog i možda traže nekog drugog,“ istakao je on.

U sredu je predsednik Rusije Vladimir Putin tokom sastanka sa predstavnicima medija u Sankt Peterburgu izjavio da će američka administracija smeniti Zelenskog otprilike za godinu dana.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI



Jedan komentar

  1. Gagi says:

    Zelenski je samo poslovodja trenutnih zapadnih aspiracija. Umislio je jadnik, da ce sa svojim mafijaskim kompanjonima uspeti da otme neciju kolevku. Nisu dobro uvideli (zbog narcisoidnosti i bahatosti) da postoje drugaciji narodi od njihove mafijaske logike. Naravno, njegove gazde danas njega okrivljuju za evidentni neuspeh, nece valjda sebe. Danas narode na svetu vrlo zabrinjava logika te svetske mafijaske organizacije. Ocigledno je, od zivotnog besa i ko zna jos kojih dodatnih podsticaja i budalastina, narodi sveta danas moraju da strahuju od tih bolesnika. Duhovna centrala tih olosa je , kao sto znamo - Vatikan. Sta ta vekovna institucija radi, svojevremeno su imali iticaj na ceo zapadni svet i mnoge stvari su drzali pod kontrolom od ovakvih manijaka. Ocigledno je, danas smo ponovo svedoci dezintegracije tog zapada i njihovog nakaradnog duhovnog poimanja uredjenja sveta. Svima bi danas moralo da bude kristalno jasno, prisustvujemo i gledamo psihicke bolesnike koji su ostali bez terapije. Iz iskustva nase proslosti, najbolja terapija su tenkovi, posle toga naravno, ludacke kosulje. Licno me brine nase stanje, prepoznajem u dosadasnjem uredjenju naseg drustva, mnogo toga sto je zapadna praksa. Da ne navodim sve elemente, oduzilo bi se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *