ЗАВЕРА ИЗЛАЗИ НА ВИДЕЛО: Трампове наводе још раније потврдио и ФБИ! Ево ко му ради о глави!

ZAVERA IZLAZI NA VIDELO: Trampove navode još ranije potvrdio i FBI! Evo ko mu radi o glavi!

27 decembra 2019

Predsednik Donald Tramp objavio je u petak ujutro video poruku sa heštagom koji podseća na pro-Trampovu teoriju zavere poznatu kao Kanon.

Tvit s anonimnog naloga @ Rad123 uključuje video snimak žene koja hvali Trampov pristup urbanom siromaštvu i uključio je heštag # WWG1WGA, što predstavlja slogan KAnon „Gde ide jedan, idu svi.“ Video je nastao sa drugog pro-Trampovog naloga, @Emmi.Kako navodi Biznis Insajder, Teorija Kanon fokusirana je na anonimnu internet osobu poznatu kao K, koja tvrdi da je vladin službenik s informacijama o prikrivenoj zaveri za svrgavanje Trampa. Sledbenici zavere veruju da, između ostalog, svetom upravlja satanska kabala elita i pedofila koju predvodi Hilari Klinton i takozvanom dubokom državom, koju će Tramp – uz pomoć tajnih saveznika, uključujući Roberta Mulera – na kraju razotkriti i poraziti.

Ranije ove godine, FBI je Kanon odredio za moguću pretnju od domaćeg terorizma. Nekoliko desnih, pro-Trampovih slavnih ličnosti, uključujući glumicu Rozen Bar i bivšeg profesionalnog bejzbol igrača Kurta Šilinga, izrazili su podršku zaveri i njenim sledbenicima.

K je pripisao sloganu „Kuda idem jedan, idemo svi“ predsedniku Džonu F. Kenediju, ali izgleda da je preuzet iz filma „Beli vihor“ iz 1996. godine, objavio je Dejli Bist.

Tramp je ranije promovisao desetine Kanonovih zavera i sledbenika. Prema istrazi Njujork Tajmsa objavljenoj u novembru, Tramp je ponovno objavio najmanje 145 neproverenih tvitova koji su promovisali teorije zavere. Preko dve desetine ovih naloga Tviter je kasnije suspendovao zbog kršenja pravila platforme.

Tajms je otkrio da promoteri Kanona često upadaju u predsednikovu Tviter lajnu preko sina, Donalda Trampa mlađeg, voditelja Foks Njuza Maria Bartiromo-a i desničara Erika Bolinga. I više od 20.000 Trampovih sledbenika na Tvitteru imaju slogane ili reference Kanona u svojim profilima.

U julu je Trampova kampanja objavila video oglas u kojem su prikazani višestruki Trampovi obožavatelji s Kanon znakovima. A sledbenici Kanona pokazali su se na Trumpovim kampanjama na kojima su održavali znakove koji pokazuju svoju podršku i predsedniku i zaveri.

(Kurir)

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad2 says:

    "prikrivenoj zaveri za svrgavanje Trampa. Sledbenici zavere veruju da, između ostalog, svetom upravlja satanska kabala elita i pedofila koju predvodi Hilari Klinton i takozvanom dubokom državom" ..manje-više to je suština u pozadini onoga što se dešava širom sveta danas.Jedino nije tačno da je predvodi hilari ona je samo faca i jedna od glavnih "veštica" ali realno ta gomila ludaka nema veze sa pravim oklultizmom sem krvnih žrtava koje im nekeko ne uspevaju koliko god se oni trudili.Džabe kolju nevine životinje a probali su i sa decom ali ništa od toga.Iza klintonove i bajdena stoje moćne oligarhije farmaceutsko-hemijskog biznisa naftne oligarhije i mnoge medijske oligarhije. Iza trampa je stao pentagon i nekoliko glavnih vojnih kartela jer vide da im se sprema državni udar koji će ih počistiti sve zajedno i koji mnogi od njih ako ne uspeju da to spreče neće preživeti jer ovi iza klintonove su spremni da ih pobiju sa sve famiijama.Ovo što se dešava u americi je korporacijski obračun bez preživelih u najavi.Kad počne biće vrlo ružno.Jedini razlog što još nije došlo do otvorenog nasilnog sukoba je šti se frakcija tzv.deep state grupe još uvek nada da će ipak poraziti nekako trampa milom ili silom reklamom ili prevarom ali kako god znaju oni njemu ne smeju da dozvole još jjedan mandat jer će ih upropastiti potpuno i razvaliti njihov mehanizam tajne hijerarhije unutar administracije.ovi sledeće američki izbori će biti jako interesantni i neobično važni,mislim da će deep state osporiti trampu pobedu i da će izazvati nerede i pobune a isto se sprema njima ako trmp"izgubi" ali mislim da oni ne mogu da dobiju trampa, posle ofoga šta su oni radili i lagali OTVORENO jevno mnjenje je ispalo iz transa u kome su ga tako dugo držali i jedini razlog zašto rulja nije nasrnula na tu deep state grupu je zato što su još mamurni o ne mogu da pohvataju konce ko je ko i šta je šta ali klinton grupici vreme ubrzano ističe.

  2. Pera says:

    Sta tu ima da se filozofira ? Sem Rusije, Kine i jos po nekog, svi ostali su pod okupacijom jevreja, na ime dugova. Sta mislite, zasto sve male i bedne zemlje moraju da uzimaju od njih, mmfa kredite ? Pa zato da bi bile duznicki robovi ! A to, tramp, klintonovi itd., to vam je kao kad bi ste igrali sah ! Kad izgubi rotsild, onda on da mesec dana rokfeleru da zeza covecanstvo, da pljacka, da ubija, pa onda gejtsu itd. itd. Culi ste valjda, vrana vrani oci ne vadi ! trampici, merkelke, makroncici, kurjacici itd., oni su macku o rep !

  3. Kosovac says:

    Komplikuje se bez razloga. Ali ako postoji razlog danas iznetim ovako komplikovanim objašnjenjima Teorije zavere, onda je to da bi se zametnuo trag sorošoidima. Što je veoma teško, jer sorošoidni trag je postao toliko transparentan, da svi već odustaju da Sorošoide tumače preko teorije zavere, ta teorija je u ovom slučaju već dokazana, sorošoidi su konkretizovani, nisu magla ili neki oblak. Imaju svoj novogovor, svoj tajni kod za međusobno prepoznavanje, svoju nauku o koristi od globalnog zagrevanja, svoju patološku mržnju prema srpskim Mini HE, i nažalost, imaju i vlast u velikom delu zapadnog sveta. Srećom u Americi gube bitku za sada, u Velikoj Britaniji gube bitku takođe. Mađarska se koprca, to je dobro. Ostaje porobljena Evropska Unija sa svojim kolonijama. ……….Kakav „Kanon“? Izraz treba da skrene pažnju sa izvrsnog izraza i pojma „Sorošoid“. Napustiti izraz „sorošoid“, a od sada upotrebljavati „kanonoid“. Tako da sorošni mogu malo da predahnu i zaštite se od javnog izlaganja. Znate Kanon je neka tamna organizacija, skrivena, načulo se da radi za vešticu Klintonku. Cvrc Milojka. A šta radi Kanon u Briselu, Ukrajini, Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori, u vladi Srbije? Ništa ne radi, tamo Kanun i ne postoji, to su samo izmišljotine Teorije Zavere. Gde Kanon postoji, lepo Vam je objasnio Federalni Istražni Biro: I taj kanon se bori protiv Trampa, kakvi sorošoidi, kakvi bakrači. Sada kada nam je FBI otkrio Kanon, nema više potrebe ni za „masonima“, „templarima“, „iluminatima“, „rotari“…. To su zastareli mamci, ni klenovi više ne trzaju na njih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *