ЗВАНИЧНО САОПШТЕНО: Ако Тачи крочи у Србију…

ZVANIČNO SAOPŠTENO: Ako Tači kroči u Srbiju…

10 septembra 2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će MUP u slučaju posete kosovskog predsednika Hašima Tačija jugu Srbije postupiti po nalogu sudova.Stefanović je na pitanje novinara da li će Srbija u slučaju dolaska Tačija postupiti diplomatski ili će on po našim optužnicama biti uhapšen, odgovorio da je Srbija zemlja u kojoj postoji vladavina prava.

– Mi imamo naloge naših sudova koji moraju da se poštuju, i MUP će postupiti sa nalogom suda. Tu nema šta da se doda – rekao je Stefanović u Privrednoj komori Srbije.

Kako su preneli mediji sa juga Srbije, Tači bi trebalo u sredu da poseti Bujanovac i Preševo, i to ne kao Hašim Tači, vec kao „predsednik Republike Kosovo“. Objavljeno je da bi u tu posetu Tači trebalo da dođe sa evropskim komesarom Johanesom Hanom.

Zvanični Brisel je, međutim, juče demantovao da će evropski komesar Han u sredu, biti u Preševu, i precizirao da će on tog dana boraviti u Strazburu, gde će prisustvovati govoru predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera o Stanju Unije, potvrđeno u Evopskoj komisiji.

KOMENTARIJedan komentar

  1. opet ja says:

    ZVANIČNO SAOPŠTENO: Ako Tači kroči u Srbiju…Vučić ga vodi na ručak da ga časti za dilove koje zajedno rade...ŽIVELI!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *