ЗАВРШЕН САСТАНАК ДРЖАВНОГ ВРХА: У 11 сати хитан састанак са амбасадором Русије!

ZAVRŠEN SASTANAK DRŽAVNOG VRHA: U 11 sati hitan sastanak sa ambasadorom Rusije!

23 novembra 2018

Povodom trenutne situacija u Kosovskoj Mitrovici održan je vanredni sastanak državnog vrha u zgradi Predsedništva Srbije. U 11 sati počeo sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa ambasadorom Rusije.

Predsednik Vučić oko 10 sati sastao se sa kineskim ambasadorom Lijem Mančangom, koji je nešto pre 11 sati napustio zgradu Predsedništva.

Predsednik je od jutros imao vanredne sastanke sa šefovima vojske i policije i drugih bezbednosnih službi.

Sastanku su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, koja je otkazala sve zakazane aktivnosti. U Predsedništvu su bili i ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Milan Mojsilović, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, direktor policije Vladimir Rebić i šef BIA Bratislav Gašić.

Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvovali su i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica.

To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov. Takođe, na sastanku su bili i komandant Žandarmerije Dejan Luković, komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.

KOMENTARI8 komentara

 1. Deda Micko says:

  Teatar i nista vise, videcete da nece smeti nista da urade, Siposi gaze, a Vucko i Putin salju saopstenja.

 2. Velika Metla says:

  SrPijanski politikanti se igraju državnika! Tresla se gora rodio se ..........,"sns"! Oću reći OKOTIO se "sns"! Pa nije "sns" stvoren uzaludu na datum pobijenih đaka u Kragujevcu,u Drugom svetskom ratu! I to stvoren preko upravo onih koji su streljali tu jadnu decu,germana! A po naređenju nemačkog okupatora naci-amerike i pirgavog nakota zvanog "englezi"!

 3. Roy says:

  Dok se oni nasastance i obave razgovore sa svim ambasadorima Kosovo ce ostati bez Srba. Ne znam samo sta imaju sa kineskim ambasadorom pricati. Jaka sila i mustra. Bas je Kina sposobna da im pomogne.

 4. Deda Micko says:

  Umesto da posalje trupe, Vucko kuka na ramenu kineskog ambasadora, pa ovo je nadmasilo Kralja Ibija. Ono sto se danas desava na Kosovu, desavace se i u Beogradu za najdalje pet godina, Srbi su zasluzili da budu izgazeni jer su se prodali, jer ne veruju u svoju tradiciju, u svoje pretke koji su ginuli za Srbiju, JER VERUJU SAMO U NOVAC.

 5. Željko says:

  Srbi još nisu razumjeli da se u politici sve radi o INTRESU.. Kinezi a ni Rusi nemaju nikakav interes da gube zalet politike za zatucanu Srbiju.. A Albanci znaju šta rade.. Ovom akcijom pokazuju da su možda i "veća država" i od Srbije..

  • kojic jovan says:

   Boze svasta...Ko budalama dade drzavu da vode?

 6. rodja says:

  "Upad jedinica ROSU u Severnu Mitrovicu pokazao je da su snage KFOR, odnosno NATO, namerno obmanjivale sveukupnu javnost i danas je svima jasno po čijem nalogu i u sprezi sa kojim silama su predstavnici NATO lagali", rekao je predsednik Vučić. Nije to od juče. To NATO i EU rade već trideset i više godina naši "bajni prijatelji", koji su izazvali gradjanski rat u SFRJ, koji su nam uveli sankcije, koji su nas bombardovali, koji su nam okupirali deo teritorije, koji su nam uništili industriju, koji nam "dele milostinju putem plata otvaranjem novih radnih mesta i investicijama, a sad nas raseljavaju jer ima posla za Srbe u EU", a da bi na kraju doselili migrante i stvorili kalifat u Srbiji !!! To je jasno svakom laiku. A sada, "ide maca na vratanca"... Malo kod Kineza, malo kod Rusa. Srbiju spašava samo dve vojne baze, Ruska i Kineska. Ona "ima nas dve milijarde", pa neka eu i nato obmanjuju javnost!!!

 7. adi says:

  dovoljno je samo da se vojska pokrene i zaobikoli i blokira svaki pedalj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *