ЗАВРШЕН САСТАНАК КОЈИ ЋЕ МНОГО ТОГА ПРОМЕНИТИ – ТРАЈАО 5 САТИ: За истим столом Путин, Лавров, Меркелова, Оланд…

ZAVRŠEN SASTANAK KOJI ĆE MNOGO TOGA PROMENITI – TRAJAO 5 SATI: Za istim stolom Putin, Lavrov, Merkelova, Oland…

20 oktobra 2016

normandija-u-berlinu-kremlinru

Sastanak lidera „Normandijske četvorke“ završen je u Berlinu, pregovori lidera Ukrajine, Rusije, Nemačke i Francuske za rešavanje situacije u Donbasu trajali su skoro pet sati.

Očekuje se da će ruski predsednik Vladimir Putin, njegov francuski kolega, Fransoa Oland i nemačka kancelarka Angela Merkel početi da razgovaraju i o sirijskoj krizi.

Sastanku je prethodio razgovor Vladimira Putina i Angele Merkel iza zatvorenih vrata.

Kako je naglasio na konferenciji za novinare u sredu portparol vlade Nemačke Štefen Zajbert, uprkos činjenici da je nemačka vlada uvek posmatrala temu ukrajinskog i sirijskog rešenja pojedinačno, „na oba pitanja Rusija ostaje neophodan partner za pregovore“.

Nakon pregovora očekuje se konferencija za štampu lidera Francuske i Nemačke i brifing predsednika Rusije.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI10 komentara

 1. rema srbenda says:

  Na kolena pred Vladimirom Strašnim! Merkelova pocuclaj ga Vladimiru od Serbie.

 2. merak says:

  Merkelova je Jevrejka (devojacko Kasner), tek da se zna.

  • arso says:

   Nisi se precizno izjasnio, da li je Hazardski jevrein ili pravi jevrejin, to su dva potpuno razlicita pojma.

 3. Mlax says:

  Pogledajte Putina na slici I taj njegov osmeh a pogledajte ostale pogubljene face za stolom-NEPROCENJIVO.Putin za Tim stolom nema konkurencije,Putin bez premca najveci drzavnik danasnjice.

 4. Don't Mess with Russia says:

  Putin je clan iste ekipe kojoj pripadaju i ostali koji su nabrojani u ovom tekstu pkus Obama, Rotsildi, Britanska Kraljevska porodica itd, a vi ste lakovjerne budale koje vjerujete da je on spasitelj. Spasitelj je samo Bog i niko vise.

 5. merak says:

  Na koga boga mislis? Znas li da su hriscanstvo i islam samo decica judazma? To su abrahamske religije. One su svetu najvise zla nanele. E, kao ce sad koga tu da spase, rekao bih: niko nikog. A Bog, on je na godisnjem odmoru.

  • Don't Mess with Russia says:

   Mislim na Boga koji je stvorio sve ovo. Vidljivi i nevidljivi svijet. Znam dobro sta su Hriscanstvo, Judizam, Islam, Budizam i ostale sekte. Niko od njih nema veze sa Bogom Stvoriteljom.

 6. Barakuda says:

  Nevjerovatno da su se našli francuski presjednik i njemački, kako bi nekoga,osudili za genocid !!!???Njemačka, dva svjetska rata sa nesagledivim razaranjima i milionskim žrtvama,Francuska je ubila 1 500 000 alžiraca u borbi Alžira za vlastitu nezavisnost, 1945 su pobili 800 000 staraca, žena i djece, u takozvanoj seljačkoj buni, dok su se odrasli sinovi ubijanih borili protiv Njemačke u francuskim uniformama ! Da se vratimo na Irak, RSK, RS, Srbiju i Crnu Goru, Libiju, a u Avganistanu je rat prisutan preko 80 godina, koji su započeli englezi ! Kakvo licemjerje, a naše vlade uporno hoće u EU radi njihovih vrijednosti....zaboravljajući vrijednosti vlastitog naroda !

 7. padre says:

  Kad već serreš, pazi, da se ne udaviš u tome!

 8. tolstoj says:

  Ej, padre, gde nadje dva rr u reci seres?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *