ЗАВРШЕН САСТАНАК СА ВУЧИЋЕМ: Таксисти прекидају штрајк

ЗАВРШЕН САСТАНАК СА ВУЧИЋЕМ: Таксисти прекидају штрајк

15 октобра 2019

Таксисти су одлучили да прекину протест након састанка с председником Александром Вучићем, незванична су сазнања, јавља Тањуг.

„Прво да се извиним грађанима на свим проблемима који су изазвани наим протестом“, започео је Александар Бјелић.„На молбу председника државе одржали смо састанак са њим и на молбу да престану протести, констатовали смо где су све проблеми и оно што је договорено јесте да ће држава примењивати све законске прописе када је у питању ревоз путника“, рекао је.

„Ако не буде испоштовано, таксисти ће у већем броју и одлучније тражити своја права“, рекао је он.

„Протести ће престати оног тренутка када се будемо обратили нашим колегама, сада када завршимо са вама“, каже Бјелић.

KOMENTARI7 коментара

 1. Predrag says:

  osnovni uzrok protesta je pljačkanje svih preduzetnika u srbiji preko ogrombih poreza a ovde je slučaj i preko goriva a za sve je kriv predsednik. tako reći zadavio je narod radi direktno za jevrejske bankare, zadužio je državu 12 miliardi. pa je pdigo poreze da bi im plaćo kamatu. svi treba da ae pridruže taksisima i sve da stane. legalni taksisti plaćaju porez a kokurencija ne plaća. još se naše pare teško zatađene daju strancima da otvaraju firme. da se pridruže protestu svi preduzetnici i zaustavi plačka.

  • Borko says:

   Druže ti si promašio temu. Ovde se radi o Car Go prevoznicima koji upola jeftinije voze gradjane. U pitanju je aplikacija koja postoji u celom svetu. Naši taxisti su 90% njih prevaranti i lopovi. I sad kada se pojavila poštena konkurencija ti pričaš o Jevrejima i 12 milijardi duga. U pitanju je pokušaj da se uvede malo reda u taxi delatnost.

   • Косовац says:

    @ Borko, ….Ти си друже промашио тему, и треба неко да каже да је председник задужио државу за 12 милијарде. Бљујеш да су таксисти преваранти и лопови, а Кар ГО ти је хуманитарна организација која ради у пола цене. Чујеш, поштена конкуренција. И ти си поштени трол. То је као да си рекао „поштена опозиција“. Сви таксисти који су регистровани плаћају порез.

    • Borko says:

     Mene ne zanima da li neko plaća porez ili ne. Meni odgovara da za istu predjenu relaciju umesto 1000 din ja platim 500 din. Da sve ide preko računa i da nema trange frange u kolima i raznih turbina i taksimetara koji kucaju više nego što treba. Da mi na adresu ne dolazi fiat punto iz 2004 sa vozačem obučenim u dronje nego novo vozilo sa vozačem koji je u odelu i kravati. Aj ti sad pusti to trolovanje i koještarije pa reci sam šta je bolje tebi kao običnom gradjaninu?

     • Косовац says:

      @ Borko, ….Извињавам се што сам те назвао трол. Јер ово што си написао, трол није способан и писмен. Али на ову тему се толико ботова и тролова јавило против таксија, да сам се ето под тим утиском овде ја излетео. И те тролове финансира неко ко стоји иза Кар Го. ……….Мени као обичном грађанину је циљ да увек платим мање, односно да не буде прецењено. Али зато нисам ћорав да не видим нелојалну конкуренцију, и да о томе причам. И да подсетим да се овакви случајеви увек завршавају неповољно за обичног грађанина, прво јефтино, може и бесплатно, док вас не навучемо. А кампања иста, као јаје јајету, маркетинг бато.

 2. Косовац says:

  Вучић је успешно амортизовао снагу коју су показали таксисти. Већ виђено при великим штрајковима синдиката. Претупају се вође протестаната, а док се радници чешају иза увета и почну да схватају, оде воз кроз кукуруз. ……….Чујеш, договорили су се да држава ради по закону. А када молим Вас, није радила по закону? ……………Пита један, „Шта је старије, Закон или Пропис“? –„Закон“ каже други. А овај му каже, „Ја ћу те јеб.ем по пропису, а ти се жали по закону“.

 3. Косовац says:

  Александар Бјелић, такси вођа каже: „…..оно што је договорено јесте да ће држава примењивати све ЗАКОНСКЕ ПРОПИСЕ када је у питању превоз путника“. ……….Па имењаче, доносимо Нове европске законе када је у питању превоз путника и заштита животне средине. Обећавам да ћемо колико сутра, на Скупштини и звонцету Маје Гојковић, донети ЗАКОНСКИ ПРОПИС. По том Европском законском пропису, у складу са приступним преговорима, засноваћете радни однос са Кар Го, имаћете предност у запошљавању обзиром на Ваше велико такси искуство. И Вук сит, и Козе на броју.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u