ЗАВРШЕН САСТАНАК СА ВУЧИЋЕМ: Таксисти прекидају штрајк

ZAVRŠEN SASTANAK SA VUČIĆEM: Taksisti prekidaju štrajk

15 oktobra 2019

Taksisti su odlučili da prekinu protest nakon sastanka s predsednikom Aleksandrom Vučićem, nezvanična su saznanja, javlja Tanjug.

„Prvo da se izvinim građanima na svim problemima koji su izazvani naim protestom“, započeo je Aleksandar Bjelić.„Na molbu predsednika države održali smo sastanak sa njim i na molbu da prestanu protesti, konstatovali smo gde su sve problemi i ono što je dogovoreno jeste da će država primenjivati sve zakonske propise kada je u pitanju revoz putnika“, rekao je.

„Ako ne bude ispoštovano, taksisti će u većem broju i odlučnije tražiti svoja prava“, rekao je on.

„Protesti će prestati onog trenutka kada se budemo obratili našim kolegama, sada kada završimo sa vama“, kaže Bjelić.

KOMENTARI7 komentara

 1. Predrag says:

  osnovni uzrok protesta je pljačkanje svih preduzetnika u srbiji preko ogrombih poreza a ovde je slučaj i preko goriva a za sve je kriv predsednik. tako reći zadavio je narod radi direktno za jevrejske bankare, zadužio je državu 12 miliardi. pa je pdigo poreze da bi im plaćo kamatu. svi treba da ae pridruže taksisima i sve da stane. legalni taksisti plaćaju porez a kokurencija ne plaća. još se naše pare teško zatađene daju strancima da otvaraju firme. da se pridruže protestu svi preduzetnici i zaustavi plačka.

  • Borko says:

   Druže ti si promašio temu. Ovde se radi o Car Go prevoznicima koji upola jeftinije voze gradjane. U pitanju je aplikacija koja postoji u celom svetu. Naši taxisti su 90% njih prevaranti i lopovi. I sad kada se pojavila poštena konkurencija ti pričaš o Jevrejima i 12 milijardi duga. U pitanju je pokušaj da se uvede malo reda u taxi delatnost.

   • Kosovac says:

    @ Borko, ….Ti si druže promašio temu, i treba neko da kaže da je predsednik zadužio državu za 12 milijarde. Bljuješ da su taksisti prevaranti i lopovi, a Kar GO ti je humanitarna organizacija koja radi u pola cene. Čuješ, poštena konkurencija. I ti si pošteni trol. To je kao da si rekao „poštena opozicija“. Svi taksisti koji su registrovani plaćaju porez.

    • Borko says:

     Mene ne zanima da li neko plaća porez ili ne. Meni odgovara da za istu predjenu relaciju umesto 1000 din ja platim 500 din. Da sve ide preko računa i da nema trange frange u kolima i raznih turbina i taksimetara koji kucaju više nego što treba. Da mi na adresu ne dolazi fiat punto iz 2004 sa vozačem obučenim u dronje nego novo vozilo sa vozačem koji je u odelu i kravati. Aj ti sad pusti to trolovanje i koještarije pa reci sam šta je bolje tebi kao običnom gradjaninu?

     • Kosovac says:

      @ Borko, ….Izvinjavam se što sam te nazvao trol. Jer ovo što si napisao, trol nije sposoban i pismen. Ali na ovu temu se toliko botova i trolova javilo protiv taksija, da sam se eto pod tim utiskom ovde ja izleteo. I te trolove finansira neko ko stoji iza Kar Go. ……….Meni kao običnom građaninu je cilj da uvek platim manje, odnosno da ne bude precenjeno. Ali zato nisam ćorav da ne vidim nelojalnu konkurenciju, i da o tome pričam. I da podsetim da se ovakvi slučajevi uvek završavaju nepovoljno za običnog građanina, prvo jeftino, može i besplatno, dok vas ne navučemo. A kampanja ista, kao jaje jajetu, marketing bato.

 2. Kosovac says:

  Vučić je uspešno amortizovao snagu koju su pokazali taksisti. Već viđeno pri velikim štrajkovima sindikata. Pretupaju se vođe protestanata, a dok se radnici češaju iza uveta i počnu da shvataju, ode voz kroz kukuruz. ……….Čuješ, dogovorili su se da država radi po zakonu. A kada molim Vas, nije radila po zakonu? ……………Pita jedan, „Šta je starije, Zakon ili Propis“? –„Zakon“ kaže drugi. A ovaj mu kaže, „Ja ću te jeb.em po propisu, a ti se žali po zakonu“.

 3. Kosovac says:

  Aleksandar Bjelić, taksi vođa kaže: „…..ono što je dogovoreno jeste da će država primenjivati sve ZAKONSKE PROPISE kada je u pitanju prevoz putnika“. ……….Pa imenjače, donosimo Nove evropske zakone kada je u pitanju prevoz putnika i zaštita životne sredine. Obećavam da ćemo koliko sutra, na Skupštini i zvoncetu Maje Gojković, doneti ZAKONSKI PROPIS. Po tom Evropskom zakonskom propisu, u skladu sa pristupnim pregovorima, zasnovaćete radni odnos sa Kar Go, imaćete prednost u zapošljavanju obzirom na Vaše veliko taksi iskustvo. I Vuk sit, i Koze na broju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *