ЗАВРШЕН САСТАНАК У ВАШИНГТОНУ: САД ће упорно радити на саботирању Србије! ДУБОКА ДРЖАВА СЕ САСТАЛА СА ШИПТАРИМА

ZAVRŠEN SASTANAK U VAŠINGTONU: SAD će uporno raditi na sabotiranju Srbije! DUBOKA DRŽAVA SE SASTALA SA ŠIPTARIMA

4 avgusta 2020

Koordinator lažne države u procesu dijaloga sa Srbijom Skender Hiseni sastao se danas u Vašingtonu sa Specijalnim izaslanikom americkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmerom, koji je Hiseniju preneo da SAD cene konstruktivnu posvećenost Prištine procesu dijaloga.

Hiseni je na Fejsbuku posle sastnaka napisao da je sa Palmerom imao dug i sadržajan sastanak.„Pošto sam obavestio gospodina Palmera o toku dijaloga u Briselu, vodili smo i iscrpan razgovor u cilju koordinacije dijaloga kako bi se proširila dinamika i izbeglo odlaganje rasprave o konačnom sporazumu o međusobnom priznanju i normalizaciji odnosa (tzv.) Kosova i Srbije“, napisao je Hiseni.

Dodaje i da je uloga SAD, pored EU nezamenljiva.

„Pozvao sam gospodina Palmera na aktivno prisustvo SAD za pregovaračkim stolom u Briselu. Palmer je naglasio da SAD podržavaju dijalog u Briselu i dodao da će Amerika biti sa nama tokom ovog procesa, kao snažna podrška za pravičan, stabilan i sveobuhvatan sporazum“, napomenuo je Hiseni.

Hiseni je dodao i da se posle susreta sa Palmerom sastao sa još dva zvaničnika Bele kuće, prenelo je Kosovo onlajn

„Ti razgovori su takođe bili fokusirani na obnovljeni dijalog u Briselu i opšta dešavanja na (tzv.) Kosovu i u regionu“, dodao je Hiseni.

KOMENTARIJedan komentar

  1. KrompirovaZlatica says:

    TKZ država kosova je KOPILE amerike i zbog toga oni istrajavaju na njenom priznanju.A da li će se naći srBsko kopile koje će istu priznati - konkurencija i spisak nije mali,mnoga su se BESNA braća izturčila,neka ucenjena,neka plaćena a,nažalost ima i inih iz ubeđenja,što se stide ćirilice,Kosovskog zaveta i Lazarevog izbora nebesa,pa Čegra, Drine,Kolubare,Cera.Dođu tako vremena kad fukara se.........................

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *