ЗАВРШЕН САСТАНАК ВУЧИЋА И ШАПИЋА: Уједињење СНС и СПАС-а до краја маја

ЗАВРШЕН САСТАНАК ВУЧИЋА И ШАПИЋА: Уједињење СНС и СПАС-а до краја маја

10 маја 2021

САСТАНАК делегација Српске напредне странке (СНС) и СПАС-а завршен је данас око 18 часова, а председник СНС Александар Вучић кратко је новинарима рекао да су разговорали о много чему, док је лидер СПАС-а Александар Шапић најавио уједињење те две странке до краја маја.

Шапић је новинарима рекао да је утисак након састанка добар, да је било све како је очекивао и да су две делегације разговарале о техничким стварима и тачкама око којих ће се ујединити.На питање да ли је СПАС једногласно донео одлуку на органима странке о уједињењу, Шапић је казао да ће се Главни одбор тек одржати, али је напоменуо да су сви у Председништву странке обавештени, као и локални одбори у Србији, те да је реакција боља него што је очекивао.

Упитан када ће бити одржан следећи састанк, Шапић је одговорио да ће две странке бити у дневној комуникацији.

На питање новинара да ли је добио похвале за синоћни наступ у једној телевизијској емисији, Шапић је рекао да јесте.

Састанак делегација у седишту СНС завршен је око 18 часова, а седиште те странке убрзо после Шапића напустио и председник Вучић који је на питање о чему су разговарали кратко прокоментарисао ““о много чему““.

У делегацији СНС су, осим Вучића, били партијски функционери Синиша Мали, Милош Вучевић, Дарко Глишић и Дејан Ðурђевић, а Шапић је дошао са члановима Председништва СПАС-а Маријом Лековић и Радованом Тврдишићем.

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Sapic u orgazmu sto je sa Vucicem. Koja budaletina, koji hohstapler. Gazi ih Vucko, bolje nisu zasluzili.

  2. persida says:

    Secate se price "Kako je Pinki video Tita".

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u