ЗАВРШЕН САСТАНАК ВУЧИЋА И ШАПИЋА: Уједињење СНС и СПАС-а до краја маја

ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I ŠAPIĆA: Ujedinjenje SNS i SPAS-a do kraja maja

10 maja 2021

SASTANAK delegacija Srpske napredne stranke (SNS) i SPAS-a završen je danas oko 18 časova, a predsednik SNS Aleksandar Vučić kratko je novinarima rekao da su razgovorali o mnogo čemu, dok je lider SPAS-a Aleksandar Šapić najavio ujedinjenje te dve stranke do kraja maja.

Šapić je novinarima rekao da je utisak nakon sastanka dobar, da je bilo sve kako je očekivao i da su dve delegacije razgovarale o tehničkim stvarima i tačkama oko kojih će se ujediniti.Na pitanje da li je SPAS jednoglasno doneo odluku na organima stranke o ujedinjenju, Šapić je kazao da će se Glavni odbor tek održati, ali je napomenuo da su svi u Predsedništvu stranke obavešteni, kao i lokalni odbori u Srbiji, te da je reakcija bolja nego što je očekivao.

Upitan kada će biti održan sledeći sastank, Šapić je odgovorio da će dve stranke biti u dnevnoj komunikaciji.

Na pitanje novinara da li je dobio pohvale za sinoćni nastup u jednoj televizijskoj emisiji, Šapić je rekao da jeste.

Sastanak delegacija u sedištu SNS završen je oko 18 časova, a sedište te stranke ubrzo posle Šapića napustio i predsednik Vučić koji je na pitanje o čemu su razgovarali kratko prokomentarisao ““o mnogo čemu““.

U delegaciji SNS su, osim Vučića, bili partijski funkcioneri Siniša Mali, Miloš Vučević, Darko Glišić i Dejan Ðurđević, a Šapić je došao sa članovima Predsedništva SPAS-a Marijom Leković i Radovanom Tvrdišićem.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Sapic u orgazmu sto je sa Vucicem. Koja budaletina, koji hohstapler. Gazi ih Vucko, bolje nisu zasluzili.

  2. persida says:

    Secate se price "Kako je Pinki video Tita".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *