ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Ово су нове мере за Србију!

ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Ово су нове мере за Србију!

16 октобра 2020

УПРАВО је завршена седница Кризног штаба.

– Пооштравамо све досадашње мере, у смилсу њихових примена, на локалу више неће моћи да издају дозволе за окуплања. Маске треба да носимо сви, стално и на отвореном простору, то је исто нова мера – рекла је др Дарија Кисић Тепавчевић.Додала је да Арена поново постаје привремана ковид болница.

Од данас ће бити обавезно носити и маске на отвореном простору, саопштила је она.

Кризни штаб за борбу против ковида 19 одржао је данас седницу на којој се расправљало о тренутној епидемиолошкој ситуацији.

– Желимо превентивно да делујемо, да не реагујемо тек кад имамо озбиљно попуњење капацитете, преморене људе, кроз то смо прошли и немамо разлога да не учимо и на својим и туђим примерима који нису дали добре резултате. Кад смо се понашали одговорно, имали смо резултат, зато молим за јединство и солидарност – рекао је Министар Лончар данас у Палати Србија пре почетка седнице Кризног штаба и најавио пооштравање мера, али избалансирано.

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  A da li moramo imati maske i kad spavamo?

  • Gardista says:

   Naravo, tada si naj zarazeniji, a tek kad odes u wc. Kupanje, obavezno pod maskom. Pa ko smo mi da se pitamo o svom zdravlju.

 2. test01 says:

  Sada kada je narod pristao na BRNJICU sledi sledeca mera - U KUCICU kada gazda kaze !

 3. Риста says:

  Паааа...не знам! Опасно је. Ја писо, онако између осталог и са подсмехом о лешевима по ћошковима пре пет месеци и један ме ту упитао, и то онако озбиљно "Ма дај човече! Где си ти видео те лешеве по ћошковима?" Од смеха нисам могао да му одговорим, али смех нестао јер у Србији је толико страшно, да ће ускоро багерима чистити лешеве са улица. Нема, Срби, дошао нам крај! Ето, људи из кризног штаба назиру страшну слику и све покушавају да нас спасу. А којекакви лелемуди овде тврде да лажу. Па изаћте на улице и видећете. Људи бре падају ко покошено сено. Ту на наше и њихове очи, само ви нећете да видите оно што они виде. Отврте очи. Лешеви су свуда око вас. Углавном носе маске. Лепе моје Српкиње, како ви стојите ове године са доношењем нам деце? Јел нека од вас родила? Па немојте ризиковати. Немојте! Ако рађате, више ће нас умирати. Једина шанса Срба да се спасу је да више не рађају и тако ћемо најбрже победити корону. Ма неће проћи ни педес година, неће нико од Срба бити заражен. Никад више. И не гледајте на те бедаке албанце овде и кинезе тамо и то што рађају ко суманути. Више ће их умрети од короне. Још ако можете, немо више ни да једете ни да дишете, или бар смањите на минимум. На пример, кад ја умрем, корона више неће имати никакве шансе да ме зарази а то значи ни да преживи. Угледајте се на те свемирске примере борбе против короне. Смрт је најбоља одбрана од короне. Сигурна 100%. Кажем...не знам! Изаберте сами. И немо нагазите на који леш.

 4. uddu says:

  Stidimo se svog kukavičluka !Za jedno popodne možemo sve preokrenuti u našu korist ali nemamo hrabrosti !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u