ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Све се затвара у поноћ

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Sve se zatvara u ponoć

12 marta 2021

Na predlog medicinskog dela, Krizni štab doneo je odluku da za vikend sve bude zatvoreno, izuzev prehrambenih objekata, apoteka i benzinskih pumpi, saopštio je posle sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Takođe, sve manifestacije su ovog vikenda suspendovane.

„Tokom vikenda se neće održavati ništa što je vezano za kulturu“, rekao je Gojkvoić dodajući da će pojedine sportske manifestacije održati, ako otkazivanje ne dozvoljava sistem takmičenja, ali bez publike.

Gojković je rekao i da se sledeće nedelje nastavlja onlajn nastava u srednjim školama, kao i da će na onlajn nastavu preći i stariji razredi osnovnih škola.

Epidemiološka situacija je vanredna, rekao je Gojković.

KOMENTARI9 komentara

 1. šiško says:

  Nema nam druge. moraćemo opet na ulicu. Ova nedokazana stoka nikako da se dozove pameti.

 2. Gardista says:

  Kupite vakcine...tri komada..cetrvrta gratis...idemo jos malo pa prodato. Veliki izbor raznih, ribouste, ackovak, vuckovac, za stalne korisnike ekstra popust vikendom...idemo uz orbit zvake ackovak gratis...

 3. Rista says:

  Cigani, kerovi i srbi ne smeju da napuštaju kuće posle 8 sati uveče, ne smeju da imaju upaljena svetla po svojim kućama i ne smeju da napuštaju svoje kuće. Cigani, kerovi i srbi ne smeju da sede u grupama na klupama na ulici preko dana. Svako ko ovo prekrši, biće streljan. Adolf Hitler.

  • persida says:

   Ove mere mogu da naruse samo azilanti i arapske siledzije. Acika Musliu, zvani Vucic

 4. Covid GEJts 2 .598 says:

  Fasisticka EUropa i ausvajsi, avi gestapo (stozer) je tu. Znaci ti paraziti ponovo traze saku u njonju.

 5. Rista says:

  Ček malo da budem jasniji. Šta se događa kada nas germani osvoje i preplave naša sela i doline? Vojvodina. Srem. Selo Beška. Malo folksdojčeri a najviše Srbi. Kada su nas napali iz Austrije, moj deda Aćim bio vojnik i oma posle napada Solunac. A kad su nas germani osvojili drugi put u prošlom veku, onda kaže - Drmdumdudbudududud..to je srpski dobošar, pa kaže -Cigani, kerovi i srbi... i tako dalje. Moj deda i svi oko njega navlače sve najcrnje na prozore da slučajno Folksdojčerska patrola ne bi nazrela svetlost lojanice kroz prozor i pucala da je ugasi. A kad prođe dan i kad padne noć, Folksdojčerke se kikotale i valjale sa nemčićima ulicama Beške po debeloj beščanskoj prašini, ali Srbi nisu mogli da vide koja švabica zatrudnjuje na sred ulice. Kada su nas germani i njihovi potomci porobili prvi put u ovom veku, mi nemamo više ni dobošara ni folksdojčerskih švabica. Štab folksdojčera zamenio Konov štab. Dobošara zamenili državni mediji. Folkdojčerske patrole koje ubijaju srbe ako im tračak svetla viri kroz malene pendžere, zamenili srpski milicajci. Hitlera glumi...Ne znam tačno. Ima ih nekoliko.

 6. persida says:

  Svako poredjenje sa Hitlerom je neumesno. Hitler je od svoje nacije napravio svetsku silu. Acika je unistio Srbiju, da bi podigao Kosovo.

  • Rista says:

   Acika NIJE uništio Srbiju. Ne lupajte gluposti i ne bacajte prašinu u oči Srbima. Acika je kvisling postavljen na vlast u već uništenoj i porobljenoj Srbiji i nema nikakvu moć a najmanje moć uništenja. Svaki njegov potez koji još više uništava Srbiju je potez Amerike. A Acika i ostali kvisling duhovi po Srbiji su tu da Perside grakću na njih i uskoro počnu da veličaju Ameriku, Tita i Hitlera a pljuju u podmetnute kante a ne tamo gde treba. Ta transformacija se Persidi već dogodila.

 7. Rista says:

  Ja sam spomenuo efekat Hitler u vezi Srbije a ne Nemačke. Prema tome, spominjanje Hitlera ima vrlo jake osnove. A Hitler je Nemce pretvorio iz Jevrejskih i Britansko-Američkih sluga u sluge Rusije i Amerike. Teorija da je stvorio svetsku silu je iz neke mašte. Mogao je, ali nije imao mozak da tu mogućnost iskoristi. Nije trebalo više od 2 godine da njegova sila pukne prvo u Rusiji i Severnoj Africi i odmah zatim krene svome tragičnom kraju od samo tri godine. Hitler je bio opsesivna, nadobudna i glupa budala a razvoj nauke nastao usled Hitlerovih budalaština je reakcija na njegove idiotske poteze i nije ni najmanje Hitlerova zasluga. Da je znao kakvu tragediju će napraviti svome narodu, ne bi ratovao. Na kraju je uradio jedinu dobru stvar u svome životu i ubio se. Posle skoro jednog veka posle Hitlera, Nemci su još uvek vazali i nemaju moć da odlučuju ni o svojoj državi ni o sebi. Nemci su još uvek kažnjen narod bez svoga ja. Jako su srećni i ponosni na svog Hitlera, da bi najrađe poništili njegovo postojanje. Nemci su danas sami sebi isto ono što su bili srpski janičari prema svome Srpskom narodu i ako imperija Amerika propadne, biće lutajući zombiji sledećih vekova kao i naši muslimani. Najgore je što to Nemci danas znaju, za razliku od srpskih janičara nekad, pokušavaju da se izvuku, ali nemaju moći za tako nešto. Moć Nemačke ekonomije danas nije uopšte Nemačka niti Nemci o tome odlučuju. Nemci su samo moćna janičarska kolonija koju spremaju za žrtvovanje, ako zatreba. Ni to vam nije baš najjasnije, jel tako? Turska ima sličnu namenu. Dolazak oko 7 miliona Turaka i oko 2 miliona Srba u Nemačku nije nemačka nego Američka odluka. Eto, to je Hitler uradio Nemcima. Nemci su voleli Hitlera kao i Srbi Tita i kao i Srbi, ni Nemci nisu potpuno shvatili šta im se dogodilo. Kao što ima Srba koji još uvek ne vide šta im je Tito uradio, tako ima i Nemaca koji ne vide šta im je Hitler uradio. Tita su na vlast u Srbiji postavili Amerikanci i Britanci a posle Tita su rasturili Srbiju ko svinja torbu. Slično je urađeno sa Hitlerom i Nemcima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *