ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА СНС: Вучић донео одлуку о изборима!

ZAVRŠENA SEDNICA SNS: Vučić doneo odluku o izborima!

25 marta 2019

Predsednik SNS Aleksandar Vučić dobio je u ponedeljak jednoglasnu podršku Predsedništva stranke da ne ulazi u razgovore sa liderima SzS Đilasom, Jeremićem i Obradovićem, a stranka je znatno bliža odluci o raspisivanju vanrednih izbora nego pre.

To je novinarima preneo predsednik stranke Aleksandar Vučić posle sednice Predsedništva SNS.

Pristojna Srbija neće nasilje, istakao je Vučić.SNS, kako je preneo rukovodstvu stranke, mora biti najodgovornija.

„Ne smemo da uđemo u žrvanj političkog nasilja, u koji nastoje da nas uvuku politički protivnici s fašistom Boškom Obradovićem na čelu“, rekao je Vučić i dodao da će izbori najverovatnije biti ili u junu ili na proleće.

„Nijedan njihov zahtev neću da prihvatim. Ostaje da me ubiju. Šta je treće rešenje? Nema treće varijante“, rekao je Vučić.

Konačna odluka o izborima nije doneta, jer je, kako je objasnio, na glasanju Predsedništvo bilo za, sa jednim, njegovim, uzdržanim glasom.

Vučić je najavio da će sa kampanjom Budućnost Srbije 19. aprila doći u Beograd, a posle toga ide i u Čačak.

Nasilje, ponovio je, neće dozvoliti, a nezabeleženo je u svetu ono što fašista Obradović i tajkuni Đilas i Jeremić najavljuju, uključujući blokade, onemogućavanje gradskih funkcionera da idu na posao i slično.

VUČIĆ: SRPSKA DRŽAVA NEĆE OSTAVITI SVOJ NAROD NA KiM NA CEDILU

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je danas da je za tu partiju od presudnog zančaja da sačuva živote i bezbednost naših ljudi na Kosovu i Metohiji.

Vučić je, na konferenciji za štampu u sedištu SNS, preneo da je najduže, na sednici Predsedništva SNS, razgovarano o KiM.

„Za nas je od presudnog znacaja da sačuvamo živote i bezbednost naših građana. Uvereni smo i nadamo se da ćemo u tom poslu imati podršku KFOR-a, a svakako srpska država neće ostaviti na cedili svoj narod, podvukao je on.

„Znam da se svi pitaju hoće li biti izbora ili ne i da im je manje bitno ovo pitanje, ali SNS interesuje SNS i time se bavimo. To je za nas jedno od navažnijih pitanja“, objasnio je Vučić.

Kazao je da je obavestio članove Predsedništva SNS o svemu sto se dešavalo u razgovorima, i šta se zbivalo posle ubođenaj taksi koje je Priština uveka na našu robu, te i o atmosferi i situaciji na KiM.

On je ukazao da takse predstavljaju veliki ekonomski problem, jer realno utiču 0,4 odsto, a neki kažu i čak 0,7 odsto na BDP.

„To je ogromna šteta za Srbiju I naše građane“, podvukao je Vučić.

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosta says:

  „Nijedan njihov zahtev neću da prihvatim. Ostaje da me ubiju. Šta je treće rešenje? Nema treće varijante“, rekao je Vučić Odavno primećujem da on izmišlja prevrate, priziva smrt, valjda da bi se onda zapamtio kao mučenik, kao svetac, jer još samo to nije bio i nije bio patrijarh, ali što se toga tiče, ne verujem da će iko da okalja ruke.

  • Nebeska Srbija says:

   Ili se salis ili buncas,trece nema

  • On je taj says:

   Pa on, Toma i Šešelj su glavni četnici.

 2. milorad2 says:

  vučić bi trebao da raspiše parlamentarne izbore, posle toga ovi moroni sa ulice više ne bi mogli da bojkotuju rad parlamenta jer ne bi ni bili u njemu čak ni kao bakterije.Politika je za političare a bukači su z stadione i ulice, vreme ulice je PROŠLO, tu priču više niko neće da kupi, i bilo bi jako vaspitno za umišljene vodje, potpisnike nekih ugovora sa narodom( na mestu narodnog potpisa nema ničega:) kao i uvek:))i velike govornike da konačno shvate da su NIŠTA a ne 5 miliona,u stvari ne bi bilo loše da se stvarno skupi 5 milona ali ne sa njima nego onako čisto da im pokažemo koliko je to velika cifra:)

 3. trikornjanin says:

  Ima trece resenje koje je ujedno i ispravno i najrealnije ali prvo narod mora iz svojih redova da najuri sve politicare a onda da sacini listu koja ce predstavljati potpuni zaokret srpske unutrasnje i spoljne politike. E onda bilo ko da je na vlasti moze preko noci biti smenjen. Za to nam nisu potrebni politicari jer svako od nas ima misljenje o nato paktu, rezoluciji 1244, pozatvareanim preduzecima, lopovima koji haraju po nasoj zemlji, saradnji sa stranim pljackaskim organizacijama, stranim firmama, zemljama koje su nasi neprijatelji i onim koji su nam prijatelji... ima toga jos. Veoma je vazno da to bude uradjeno bez politicara i polako ali bez povlacenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *