ЗАВРШНИ УДАРАЦ АЛБАНЦИМА! Kључна земља повлачи признање Kосова – СВЕ СЕ МЕЊА!

ZAVRŠNI UDARAC ALBANCIMA! Ključna zemlja povlači priznanje Kosova – SVE SE MENJA!

22 avgusta 2019

Prema nekim procenama, svoj pečat na „državnost“ tzv. Kosova uskoro bi mogla da povuče još i Somalija, i tada bi tas na terazijama u UN posle dosta vremena pretegao na našu stranu, jer u tom slučaju od 193 zemlje članice, njih 97 ne bi priznavalo tzv. Kosovo, dok bi onih koji priznaju bilo 96.Somalija se inače suočava sa sličnim problemom kao i Srbija, jer je na severu zemlje pre skoro 30 godina nezavisnost proglasio Somalilend, međutim, do sada ga nijedna država u svetu nije priznala. Preispitivanje odluke koju je u jednom tranzicionom periodu donela tehnička vlada, Dačiću je u maju obećao i predsednik Muhamed Abdulahi Muhamed Farmađo, naglasivši da njegova zemlja ne podržava separatizam.

Srpski ministar je tada u afričkoj turneji posetio osam država – Tunis, Kongo i Madagaskar, koji ne priznaju tzv. Kosovo, i Somaliju, Togo, Tanzaniju, Ganu i Esvatini. Prateći Dačićeve tragove, možda bi Gana i Tanzanija sledeće godine mogle, takođe, da ponište odluku.

Naročito što je prilikom posete Beogradu, prošle godine, prvi čovek parlamenta Gane Aron Majkl Okvaje najavio da bi njegova zemlja mogla da razmotri priznavanje iz 2012. godine.

KOMENTARI6 komentara

 1. Milan says:

  Tas na terazijama UN neće preteći na našu stranu nakon još jednog povlačenja (Somalija). Potrebna su još dva povlačenja za takvu promenu. Trenutno Kosovo priznaje 98 zemalja. 98-1=97 Dakle, nakon mogućeg povlačenja Somalije rezultat bi bio: 97 ZA nezavisnost tkzv. Kosova i 96 PROTIV. Ali,sve smo bliže. Postoji pregled na internetu, ukucajte: "Međunarodnopravni status Republike Kosovo"

 2. Sasulja says:

  Kosovu dati najvisi stepen autonomije kao npr. (juzni tirol) a nezavisnost ni slucajno,jer Srbiju ne moze niko prisilit da potpise nezavisnost.

 3. Istina says:

  Kina i Rusija ulažu pare u Afriku, još malo neka se Srbija strpi, neće postojati ni jedna Afrička država koja će priznavati tkz.lažnu državu Kosova. Rusija i Kina će uticati na to.

 4. petrovgrad says:

  Po broju stanovnika država, Kosovo je priznalo 15%. Ali da Beograd potpiše nestanak svoje države i da Srbi ostanu bez države toga nikada neće biti. Jedino ako bi se Hitler digao iz groba, zajedno sa Pavelićem i Brozom. Pogotovu posle 25 oktobra kada se potpisuje naš ulazak u Uniju.

  • Goran Swe says:

   AV-u se žuri iz nekog razloga, sponzorima svakako, pitanje je da li će se usuditi od naroda ali s ovakvom opozicijom hoće. Predstavnici partija nisu glas naroda, sem manje uticajnih pojedinaca. To je ključno. Dok se mi nadamo u ovo ili ono, zapad umrežava plaćenika na par nivoa u svim strukturama. Znaće se sve do ljeta.

 5. Budi Bog s nama says:

  Super, sledeće su Farancuska, Italija, Engleska, Nemačka, Sejšeli, i onda smo sve resetovali na početak tj. Kosovo i jeste Srbija, potrebno je proglasiti njegovu okupaciju od strane drugih državljana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *