Završno obraćanje nosioca liste Dveri – Boška Obradovića

Završno obraćanje nosioca liste Dveri – Boška Obradovića

13 marta 2014

bosko obradovic 2Poštovani građani Srbije,

Za sve Vas koji ne pratite politiku, ja sam Boško Obradović, nosilac izborne liste Dveri na vanrednim republičkim izborima 16. marta.

Dobro znam da Vam je svima dosta političara i stranaka, ali bih Vam bio zahvalan ako biste odvojili nekoliko minuta svog vremena i saslušali me.

Već 24 godine gledamo iste političare: rekli su sve što su imali, uradili su sve što su mogli, preletali su iz stranke u stranku i hoće ponovo na vlast. Svi su bili sa svima i opet će biti… Njima je lepo, ali je poštenim građanima Srbije – teško! Oni ništa ne bi menjali, a i zašto bi – oni lepo žive na grbači naroda, ali mi moramo nešto da menjamo. Poštenim i porodičnim ljudima su ogadili politiku, tako da na izbore izlaze samo njihove stranačke mašinerije, dok skoro polovina građana ne izlazi na izbore.

Ja razumem Vaše nezadovoljstvo i znam da vi znate da su sve stranke u prljavim kombinacijama sa strancima i tajkunima. Problem je u tome što neizlaskom na glasanje ništa ne dobijamo i svoj glas dajemo – njima. Našim neizlaskom na izbore samo se utvrđuje ovaj stranačko-pljačkaški sistem protiv koga se Dveri bore svom snagom.

Njihova je ideja da ostanete kod kuće u nedelju, a ja Vas molim da izađete na birališta i date svoj glas Pokretu Dveri. Prošli put smo pokradeni i malo nam je nedostajalo da uđemo u Skupštinu Srbije. Ovoga puta Vaš glas može biti odlučujući. Dajte nam šansu da pokažemo da politika može da bude sa poštenjem i moralom i da ne mora sve da izgleda kao u prethodne 24 godine.

Srpski rodoljubi,

Poznajete me i poznajete Dveri već 15 godina. Za to vreme nikada Vas nismo slagali, ni prevarili, niti izdali. Nikada nismo izneverili svoje principe niti odustali od borbe za život Srbije. Zato se sada obraćam svima onima koji su od 1990. godine na izborima uvek glasali patriotski. Malo nam je potrebno da u Skupštinu Srbije uđe jedna hrabra i odlučna rodoljubiva opcija koja će se suprotstaviti kršenju i promeni Ustava, izdaji Kosova i Metohije, prodaji prirodnih i privrednih bogatstava Srbije i stranoj okupaciji.

Jedino od Vas zavisi da li Dveri ući u Skupštinu Srbije i zato Vas pozivam da na ovim izborima ukažete poverenje Dverima. Dveri u Skupštini Srbije su garant da dalja izdaja i rasparčavanje Srbije neće proći.

I konačno, želim na kraju da se obratim saborcima Dveri, našim pristalicama i onima koji su o Đurđevdanu 2012. glasali za nas, i koji nameravaju i ovoga puta to da urade.

Braćo i sestre, prošli put smo bili blizu željenog cilja i ja sam Vam zahvalan na poverenju koje ste nam ukazali. Siguran sam da smo u ovih godinu i po dana ostali dostojni Vašeg poverenja. Ovoga puta Vas dodatno molim da niko od vas ne pođe sam na glasanje, već da izvedete sve na koje možete da utičete a koji prošli put nisu glasali za Dveri.

Svaki glas je bitan, mi smo sigurno na cenzusu, ali je potrebno da dobijemo što više glasova i tako otežamo vlastima novi pokušaj izborne krađe. Ovih nekoliko dana je biti ili ne biti, molim Vas da se maksimalno angažujete jer samo od nas zavisi da li će Dveri biti u Narodnoj skupštini Srbije.

Znate da sam ja nosilac liste Dveri na ovim izborima. Sada vam kažem – svi vi, glasači Dveri, VI STE NOSIOCI LISTE DVERI u ovih nekoliko dana. Pozovite sve ljude koje znate, recite im da KONAČNO IMAJU ZA KOGA DA GLASAJU.

Ja, Boško Obradović, obećavam Vam da ću učiniti sve što je do mene da vratimo slobodu našoj Otadžbini i dostojanstvo svim građanima Srbije.

Pokažimo im 16. marta pravo lice Srbije, pokažimo im 16. marta da ih se ne plašimo, da se nismo predali, pokažimo im 16. marta da Srbi vole slobodu, da vole svoju Otadžbinu, da vole svoje porodice.

Verovatno Vam se tama koja se nadvila nad Srbijom čini beskrajnom, ali znajte da je noć najmračnija pred svitanje. Zato: nema predaje, nema povlačenja sad kad se približila nova zora Srbije.

Dragi prijatelji, porodična Srbijo: do slobode, do svitanja Srbije!

)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *