Због изјава ТРАМП на мети Билдерберг групе и Трилатерале!

Zbog izjava TRAMP na meti Bilderberg grupe i Trilaterale!

26 avgusta 2015

Donald TrumpMoćni globalistički igrači poput Saveta za spoljne poslove (CFR), Bilderberg grupe i Trilateralne komisije počeli su pažljivo da posmatraju predsedničku kampanju Donalda Trampa.

Tramp je već izjavio neke neprimerene stvari o imigraciji. Moguće je da mnogi ne shvataju Trampovu predsedničku kampanju ozbiljno, ali New York Times je nedavno napisao nešto o Trampu što će naterati globaliste da zastanu i da se zapitaju:

„Tramp je rekao da su loši trgovinski odnosi sa Kinom i Meksikom krivi za lošu američku ekonomiju i manjak poslova. On je obećao da će napraviti „odlične“ sporazume sa drugim državama kako bi zaštitio američke radnike i zapretio da će podići porez na uvoz u SAD kako bi ojačao domaću proizvodnju“.

Pročitajte još:

DONALD TRAMP SVE GLASNIJI: Hilari Klinton je kriminalac!

Putinov „prijatelj“ postaje predsednik Amerike!?

DONALD TRAMP OTKRIO: Ovo je prava Amerika… (VIDEO)

Naročito je zabrinjavajuća poslednja rečenica, koja se odnosi na porez na uvoz.

Svaki značajniji sporazum potpisan nakon 1945. godine je imao za cilj da smanji ili eliminiše porez na uvoz kako bi se uspostavila globalistička „slobodna trgovina“.

Tu spadaju sporazumi poput GATT, NAFTA, CAFTA, pa čak i TTP sporazum.

Smisao slobodne trgovine jeste da megakorporacije i banke mogu da se pojave bilo gde na svetu i da prave fabrike, proizvode jeftinu robu i prodaju ih bez plaćanja poreza.

Porez bi pobedio pohlepu megakorporacija i međunarodne ambicije.

„Imamo fabrike koje proizvode ne znam ni ja šta negde na istoku i plaćamo radnike 4 centa na sat. Ne postoje nikakve ekološke i zdravstvene regulacije koje bi podigle cenu proizvodnje i ne postoje nikakve radničke unije.

Imamo značajnu prednost nad konkurentima jer možemo da šaljemo te proizvode bilo gde na svetu i da ih prodajemo jeftinije zato što ne plaćamo porez. Kada bi bilo poreza, to bi sve palo u vodu“.

Dakle, globalizam se svodi na izbegavanje poreza. Bilo slučajno ili namerno, Tramp je sada objavio rat globalistima.

Predsednik Nikson je pokušao to da uradi početkom sedamdesetih godina izdavši svog glavnog sponzora, Dejvida Rokfelera. Nikson je uveo izvesne poreze kako bi spasio kompanije koje rade u Americi.

Međutim, Rokfeler je personifikacija globalizma. Nikson je ubrzo morao da da ostavku.

Tramp bi sada trebalo da razmisli o tome da pojača svoju bezbednost.

Ukoliko Amerikanci shvate da su stvari o kojima Tramp govori osnovi normalne ekonomije, da nijedan skorašnji američki predsednik nije pokušavao da digne američku ekonomiju na noge, moglo bi da dođe do izvesnih promena.

Ukoliko se Tramp slučajno skrene pažnju na to da su Amerikanci izgubili poslove zbog globalističkih sporazuma i neplaćanja poreza, definitivno će stati na žulj globalistima iz CFR-a, Trilateralne komisije i Bilderberg grupe.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *