ZBOG UBISTVA MARKA rat navijača od Rusije do Albanije

ZBOG UBISTVA MARKA rat navijača od Rusije do Albanije

26 novembra 2014

119xheuUmobolni huligani s Kosova, iz Albanije i Bosne i Hercegovine proslavljaju ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, navijači Olimpijakosa i moskovskog Spartaka zajedno sa Delijama najavljuju krvavu osvetu, a tragedija iz Istanbula mogla bi da pokrene krvavi rat na Balkanskom poluostrvu!

Sudeći prema pretnjama na navijačkim sajtovima i forumima, region se nalazi na ivici huliganskog rata. Pristalice Olimpijakosa tvrde da će već u četvrtak učiniti sve da osvete smrt Marka Ivkovića na meču Lige Evrope između Asterasa i Bešiktaša.

– Nema vremena za čekanje! Prolivena je krv našeg brata, i to ne sme proći nekažnjeno. Napićemo se turske krvi već za nekoliko dana u Tripolisu – stav je huliganske grupe iz Atine, a slična reagovanja stižu iz Moskve.

– Islamski nož je oduzeo jedan pravoslavni život. Oko za oko, zub za zub – stoji u poruci navijača Spartaka.Međutim, reagovanja navijača iz Grčke i Rusije dodatno su podgrejale izjave albanskih, ali i ostalih muslimanskih fanatika. Pristalice nekoliko albanskih prvoligaša, kao i navijačka grupa Plisat, koja podržava Prištinu, na bolestan način su reagovali na vest o smrti srpskog navijača.

– Muslimani vs nevernici 1:0! Nećemo dozvoliti da iko ruši po svetoj Alahovoj zemlji. Srbi, ovo vam je početak kraja – samo je jedna od mnogobrojnih poruka izopačenih pripadnika Plisata.

Takođe, na većini fudbalskih mečeva u ligama BiH, Kosova i Albanije s tribina je odjekivalo „Ubij Srbina“, čime su muslimanski ekstremisti jasno poslali svetu poruku da podržavaju ubistvo srpskog navijača. Međutim, ista situacija dogodila se i u Banjaluci, gde su navijači Borca tokom meča s Veležom skandirali „Ubij Turčina“.

(sport26.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. belmin says:

  A zašto ne objavite ovo: http://tuzlanski.ba/fukare-tuzla-odale-pocast-ubijenom-navijacu-crvene-zvezde-foto/

 2. Robert Lucas says:

  Dosta je bilo islamskog terora. Nekoliko vijekova. Vrijeme je za osvetu, da ih smirimo jednom zauvijek

 3. Robert Lucas says:

  Belmin! Objavljeno je u više novina. Tuzla je uvijek kul, do napada na "tuzlansku kolonu". I Hevaja je Tuzlak: "isti otac, ista mati, bolje znati, il' ćemo se paski klati". Mislio je na Srbe oba zakona, muslimane i pravoslavne.

 4. *-* says:

  drumovi će poželjeti turaka al turaka više biti neće!!!

 5. Svetogorac says:

  Ratove nikada u istoriji čovečanstva nisu pokretali normalni ljudi. Đavo je uvek imao i imaće svoje opunomoćenike!

 6. nebojsa says:

  srbi ne daj te se

 7. Miroslav says:

  OVO JE KRAJ TURAKA: http://www.objave.com/phpBB3/viewtopic.php?p=1374#p1374

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *