ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМ ПРЕД КОЛАПСОМ: У Хрватској 1131 нови случај заразе короном!

ZDRAVSTVENI SISTEM PRED KOLAPSOM: U Hrvatskoj 1131 novi slučaj zaraze koronom!

16 oktobra 2020

PREMA nezvaničnim informacijama zgrebačke N1 tv, Hrvatska u poslednja 24 sata ima 1.131 slučaj zaraze korona virusom.

Juče je Hrvatska imala rekordnih 793 novozaraženih i 10 preminulih pacijenata.

Prema tvrdnjama stručnjaka, ako bi broj novozaraženih više dana bio preko 1.000 zaraženih korona virusom, funkcionisanje zdravstvenog sistema bi bilo dovedeno u pitanje.

KOMENTARI6 komentara

 1. Ivana says:

  Bolje brinite o Srbiji zašta su plaće 3 puta manje od hrvatskih? Zašta imamo manje kilometara autoputeva i pruga a veća smo država od hrvatske?Zašta hrvatski tajkuni imaju preduzeća i njive po Srbiji dok naši ne mogu ni prismrdeti u Hrvatsku od njihovih "branitelja" ? Zašta hrvatska još nije a ni neće dozvoliti prodaju poljprivrednog zemljišta strancima a član je eu? A zašto je naš izdajnički vrh dozvolio da stranci kupuju naše njive mada nismo u eu? Hrpa pitanja za strane plaćenike i izdajnike koji vode Srbiju u nestanak zajedno sa petokolonašima kojih ima i previše u Srbiji.

  • Avangard-Kinzal says:

   Prosvirali ti KROmanjonci pa si popizdikis menstruatis dobila? Iselilo vas pola od tog tvog EU/nato životnog standarda a pola vas kopa kontejnere što u Srbiji samo cige rade😂😂😂EU standard i KROmanjonci😁😁😁 Vatikaneri avlijaneri 😆😆😆

 2. Kulak says:

  Eto zašto zloglasna hrvatska lobistica sonja biserko gorke suze roni.

 3. Portopranco says:

  BOG je velik.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Negativni rekordi u toj tamo nekoj hrvatskoj me ne zanimaju.

 5. Grozni Zgrožen says:

  Ne da im je krenulo, ko detetu niz nogavice. Nego da li znate da SZO plaća za kovid/po času?, što više obolelih više monetarnih investicija u budžet takvog korumpiranog društva tj. njihove vlasti. Proveri pa vidi, kako i gde se kreću transakcije SZO-a i Billy - ja Gubavca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *