„ЗЕЛЕНСКИ ЋЕ ЗАВРШИТИ КАО МУСОЛИНИ! ПРЕДСЕДНИКА УКРАЈИНЕ ЧЕКА ЈЕЗИВА СУДБИНА“

„ZELENSKI ĆE ZAVRŠITI KAO MUSOLINI! PREDSEDNIKA UKRAJINE ČEKA JEZIVA SUDBINA“

13 jula 2023

Bivši savetnik šefa Pentagona, pukovnik Daglas Mekregor nakon jučerašnjeg NATO samita izneo je svoju prognozu za sudbinu ukrajinskog predsednika Zelenskog u kojoj smatra da se neće slavno završiti.

– Ako Zelenski ostane u Ukrajini, rizikuje Musolinijev tretman, ako pobegne iz zemlje, rizikuje buduću rusku osvetu – Finansijske pristalice su ponižene (i želeće ga mrtvog), a njegovi politički sponzori sada rizikuju da u biolaboratoriji budu izloženi pranju novca svetske klase – napisao je pukovnik Mekgregor na svom Tviter nalogu.Podsetimo, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prisustvovao je jučerašnjem NATO samitu u Viljnusu, ali, u Litvaniji nije prošao kako je očekivao pa umesto zelenog svetla za pristupanje alijansi, Ukrajini je postavljen niz ultimatuma koji moraju da se ispune ako misli da postane članica.

Ovakva odluka Zapada nikako se nije dopala Zelenskom koji se u Kijev vratio vidno nezadovoljan jer, da bi Ukrajina postala članica NATO mora da pobedi Rusiju u ratu, za šta sve manje ima izgleda da će se to dogoditi.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Miroslav says:

    Zelenski je komičar tj, glumac koji se proslavio svirajući klavir svojim penisom. Njega su stavili na čelo Ukrajine jer su mislili da će odsvirati pesmu koju su mu dali i da će uz trag komedije oduvati Ruski narod. Kad ne bude uspeo ostvariti zadane ciljeve, njega će zameniti sa nekim drugim glumcem jer predstava mora da ide dalje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *