ЗЕЛЕНСКИ ИСКРЕНО: „Украјина мора да прихвати на НЕЋЕ УЋИ У НАТО“

ZELENSKI ISKRENO: „Ukrajina mora da prihvati na NEĆE UĆI U NATO“

16 marta 2022

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski priznao je da Ukrajina neće postati članica NATO!– Ukrajina mora da prihvati činjenicu da neće u NATO – rekao je Zelenski na sastanku komandanata Združenih snaga, koji je održan onlajn, prenosi agencija RIA novosti.

– Godinama smo slušali o navodno otvorenim vratima, ali smo čuli i da tamo ne možemo da uđemo, to je istina, to moramo priznati, rekao je Zelenski.

On je još jednom pozvao NATO da uspostavi zonu zabrane letova iznad Ukrajine, ali je dodao da Kijev razume do kakvih posledica to može dovesti.

KOMENTARI7 komentara

 1. rade says:

  A sta si ti mislio?

  • milos says:

   nisi shvatio. on sad pokusava da otkupi glavu kako nece u NATO. Kasno naneo si zla rusiji 1000 puta vise od hitlera i sad ti preostaju jaj.. oko vrata.

 2. Baki says:

  Nije debeo, a ...prc malo !!!

 3. Gagi says:

  Tako TO biva sa narodima kada im podmetnu zanimljivu budalu da ih sludjuje i impresionira. Isti ovakav je bio Hitler, Rusi su usli u Berlin a on je i dalje pricao kako pobedjuju. Zao mi je patnje naroda i dece, ipak,sam taj narod je svesno prihvatio ovakvu sudbinu i rizik. Duboko su bili svesni kakva nacisticka vlast je uspostavljena i sta ce uslediti. KOME danas jos nije poznato, da od necega sto je lose, dobro nikada nece biti.

  • Velika Metla says:

   Gagi, nisu ni naši Srbi u " rvackoj " bili mnogo dalekovidiji i pametniji. I krajem devedesetih su se ženili i udavali sa ustašama. Do samog početka rata. Tako ni ovi u Ukrajini nisu 30 godina shvatali šta se sprema.

 4. Petrovgrad says:

  Kad Kadirov istrebi naciste. Ubijali ste Ruse 8 godina, pravili "žute kuće". tO NE MOŽE DA PRODJE NEKAŽNJENO. uKRAJINCE CENIM ISTO KAO I rUSE. tO JE JEDAN NAMA BRATSKI NAROD. NACISTI NAPOLJE.

 5. padre says:

  Bojim se, da to nije sve, što će Ukrajina morati da prihvati! Na kraju će biti sretni, ako budu imali državu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *