ЗЕЛЕНСKИ ОЧАЈАН: ОСТАЈЕМО САМИ у одбрани наше државе, не видим никога, СВИ СЕ ПЛАШЕ!

ZELENSKI OČAJAN: OSTAJEMO SAMI u odbrani naše države, ne vidim nikoga, SVI SE PLAŠE!

25 februara 2022

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je da lideri evropskih zemalja nisu spremni da iznesu detalje kada je reč o prijemu Ukrajine u NATO, dodajući da se Kijev ne plaši da govori o neutralnom statusu Ukrajine.„Ostajemo sami u odbrani naše države…Ko je spreman da Ukrajini da garanciju za ulazak u NATO? Iskreno, svi se plaše“, rekao je Zelenski noćas u video poruci, prenosi Interfaks.

„Poručujem svim partnerima naše zemlje – sada je važan trenutak, odlučuje se o sudbini naše zemlje. Pitam ih da li su sa nama? Oni odgovaraju da su sa nama, ali nisu spremni da nas prime u savez“, rekao je Zelenski.

Ruski predsednik Vladimir Putin učetvrtak ujutru objavio je početak specijalne vojne operacije u Ukrajini. Kremlj je saopštio da se u Ukrajini ne vodi rat, već specijalna operacija, čiji je cilj denacifikacija zemlje i demilitarizacija, u interesu bezbednosti Rusije.

U Ukrajini je uvedeno ratno stanje i proglašena opšta mobilizacija.

KOMENTARI15 komentara

 1. Velika Metla says:

  Maleni čifutski zelembać iznenađen i uvređen što nacistički zapad neće da mu pomogne. Hoće, hoće pomoći će ti, tako što će ginuti do poslednjeg banderovca.

  • Rostand says:

   Usrulja fon der Lažen:Uvodimo sankcije Rusiji,ali to se ne odnosi na gas i naftu.Vlado Zelembać: Gospodjo ja sam uvredjen i iznenadjen!

  • Ninko says:

   Nema on iskustva sa profesionalcima,skinuli su hednog pa rugog predsenika koji su bili donekle dobri pogotovo zadnji koga su na silu skiuli da ovaj dodze, ovaj je mislio da su to obicne sale na tudzi racun kao on sto je radio,

 2. padre says:

  On li je stvarno verovao, da će ga zapad braniti? Pa on dobio, šta je hteo, a vi jim sad ne trebate, jer vam je pretekao rok upotrebe!

  • Miromir says:

   Zapad se koncentriše na svoju sigurnost, a Zelenski je imao toliko prilika da se sve mirno reši ali mu nisu dozvolili mentori koji su ih ostavili na cedilu. Setio se malo kasno da razgovara kada više za to nije imalo smisla. Uostalom i on će ostaviti narod na cedilu.

 3. Veliki Satar says:

  Pozovi se na članak 5 nato pakta, kauboji će ti poslati konjicu :-))) Sledeći su KROati, hraaabar narodić :-)))

  • DUSAN SILNI says:

   Nisam verovao da si toliko glup i da si mislio da te ovi FASISTI modernog doba smiju braniti🤣🤣🤣🍀

 4. Dijana says:

  Majmune šta si očekivao, navukli te ameri kao konja

 5. Gagi says:

  Decko se malo zaigrao, pomislio je da je stvarno dobar glumac i da ce uspeti da odglumi nakaradnu sarenu predstavu visevekovnim hriscanskim tradicionalistima. Hriscanska filozofija je imuna na glumacko pretvaranje i prikazivanje falsifikovanog zivota i njegovih novih vestackih vrednosti. Ta filozofija ima svoje nepromenljive vekovne kanone kojima se rukovodi, nikakvo glumatanje tu sustinu i istinu nece izmeniti.

 6. Duca says:

  :-)

 7. persida says:

  Civutin iznenadjen, ma hoce mu pomoci da pobegne u Floridu, ali nece pomoci narodu Ukrajine sa kojim se gadno poigrao ovaj Civutin.

 8. Rahmanjinov says:

  Dobro jutro,ovo iznad nas je RUSKO NEBO.☦️🇷🇸🇷🇺❤

 9. Petrovgrad says:

  Pomoć stiže od rezervista LGB i crnke Zojke iz BGD, a možda i od Sonje, Nataše,...

 10. persida says:

  Zene u crnom su vec poslale menstrualne tampone za hrabre Ukrajinke, za lezbejke dupla doza tampona.

 11. Scenarist says:

  Komedijaš pomislio da su sufleri-obezbedjenje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *