ЗЕЛЕНСКИ СПРЕМА КАПИТУЛАЦИЈУ? „Сраман резултат представиће као победу“

ЗЕЛЕНСКИ СПРЕМА КАПИТУЛАЦИЈУ? „Сраман резултат представиће као победу“

15 новембра 2022

Украјински политичар, бивши посланик Врховне раде Иља Кива, обавестио је на друштвеним мрежама о припреми пакета уступака Русији у администрацији Владимира Зеленског

Бивши посланик Украјине Иља Кива, рекао је на свом Телеграм каналу да сада кабинет председника Украјине ради на варијанти преговарачке позиције у замену за мир.– Опција напуштања југоистока Украјине у корист Москве, губитак излаза на Азовско и Црно море, неутрални статус Украјине, делимично признање нових поданика Русије. Ако Зеленски задржи власт доћи ће до потпуног престанка непријатељстава – рекао је украјински политичар.

Према његовим речима, кијевски режим ће моћи да „сраман резултат представи као још једну победу“.

– Натерали смо Русију да прекину ватру и пристану на наше услове, рећи ће Аристович – закључио је Кива.

(Ало)

KOMENTARI8 коментара

 1. Jajara zlaaaaaa says:

  Dezinformacija, ne verujem u ovo sada posle ove predaje Hersona jer sada im ovo dođe kao uspeh,zašto bi se predali, jasno je i da šefovi zeljenskog u USA ne žele prekid nego rasplamsavanja rata. Znači "vest" je totalna laž.

  • spira says:

   Očito da nisi dovoljno upućen u materiju. Bolje je preći na levoj obali kako bi se miniziro gubitak žive sile. Rusija može da se brani i na desnoj strani reke ali bi imala veće gubitke. Rusija se sprema za konačni obračun. Ona svojim preciznim sistemom pogađaju svaku tačku u Ukrajni. Čekaju da se nakupe što više jedinica na jedno mesto i da to pretvore u pepeo. Zima dolazi, Ukrajna ne može preživeti jer nema struje nema gasa, nema dovoljno hrane, infra struktura se i dalje razara. Ono što je ostalo u Ukrajni traži će da Zelenski odgovara za ratne zločine i za raspad države. Ukrajina će se sama predati a NATO će biti uništen.

   • Jajara zlaaaaaa says:

    Zaključak ti je loš o mojem komentaru jer sve se ja to slažem s tobom. Ja samo kažem da u ovom trenutku ukrosi imaju vjetar u leđa. Neosnovano ali ga imaju.

 2. Portopranco says:

  Brojni ruski blogeri su se raspisali na temu: ZAŠTO RUSI JUČE NISU MAKNULI ZELENSKOG DOK JE ŠETAO HERSONOM, NEGO SU GA MIRNO GLEDALI S ISTOČNE STRANE DNJEPRA KAKO PARADIRA GRADOM? Neki su izveli zaključak da Rusija jednostavno još uvijek ne želi da dobije ovaj rat. A zašto je to tako, ne usuđuje se nagađati niko.

  • Jajara zlaaaaaa says:

   Svaki plan ima svoje ciljeve ali i mane, tako i zapadni planovi. Jedna od mana zapadnog plana za pokretanje rata u Ukrajini je i ta ukoliko Rusi oduže rat nastradaće i otići i antiriski Ukrajinci koji Rusiji nisu potrebni kada preuzmu Ukrajinu; teritorija da, katolici i polukatolici ne. Osim te mane, Rusi ne rasipaju svoje borbene resurse nego se pripremaju za rat sa zapadom. I treće, zapadna ekonomija sve više tone što rat duže bude trajao a socijalni nemiri i građ.tatovi u EU se bliže. Rusiji Ukrajina nije prioritetna, ona vidi rat protiv ekonomije zapada, dolara i eura, hegemonije zapada. Zato rat neće brzo stati, a vojno, Rusija se igra sa Ukrajinom.

 3. Baki says:

  Naslov sa znakom pitanja. Kome treba ovakva vest, što ALO treba da bude izvor ovog, ko da nemate nekog pametnijeg !?

 4. Luka says:

  Zelenski je svakako veoma potreban i to isključivo živ . Ako nikome a onda svakako "svom " narodu u bar 4 ako ne i znatno više oblasti Ukrajine. On možda i nije nacista već samo navodno odličan glumac ali u za njega realno špsmatrano čudnoj ulozi života . kojoj nije dorastao .Ali ako se razmisli p tome šta bi mogao da znači izraz " denacifikacuija " na kraju rata ,ali bez njega na optuženičkpj klupi teško je zamisliti takav red stvari.Ipak verovatnije je da če u jednom trenutku sesti u avion i otići negde na "kolrktivni Zapad "ostavivši "svoj narod " i zemlju u ruševinama ,

 5. Petrovgrad says:

  Rusi znaju šta rade. Zašto bi ga smakli, neka ga smaknu Ukrajinci, koji su ga izabrali. Izrajelci su mogli sto puta da smaknu Arafata, ali nisu. Mrtav, posatje mučenik i žrtva, a živog mogu da osudjuju njegovi. U tome je poenta. Stvar je da se na kraju pokaže da su mu borba i zalaganje bili promašaj. Da ga osude sami Ukrajinci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u