ЗЕЛЕНСКИ СПРЕМА КАПИТУЛАЦИЈУ? „Сраман резултат представиће као победу“

ZELENSKI SPREMA KAPITULACIJU? „Sraman rezultat predstaviće kao pobedu“

15 novembra 2022

Ukrajinski političar, bivši poslanik Vrhovne rade Ilja Kiva, obavestio je na društvenim mrežama o pripremi paketa ustupaka Rusiji u administraciji Vladimira Zelenskog

Bivši poslanik Ukrajine Ilja Kiva, rekao je na svom Telegram kanalu da sada kabinet predsednika Ukrajine radi na varijanti pregovaračke pozicije u zamenu za mir.– Opcija napuštanja jugoistoka Ukrajine u korist Moskve, gubitak izlaza na Azovsko i Crno more, neutralni status Ukrajine, delimično priznanje novih podanika Rusije. Ako Zelenski zadrži vlast doći će do potpunog prestanka neprijateljstava – rekao je ukrajinski političar.

Prema njegovim rečima, kijevski režim će moći da „sraman rezultat predstavi kao još jednu pobedu“.

– Naterali smo Rusiju da prekinu vatru i pristanu na naše uslove, reći će Aristovič – zaključio je Kiva.

(Alo)

KOMENTARI8 komentara

 1. Jajara zlaaaaaa says:

  Dezinformacija, ne verujem u ovo sada posle ove predaje Hersona jer sada im ovo dođe kao uspeh,zašto bi se predali, jasno je i da šefovi zeljenskog u USA ne žele prekid nego rasplamsavanja rata. Znači "vest" je totalna laž.

  • spira says:

   Očito da nisi dovoljno upućen u materiju. Bolje je preći na levoj obali kako bi se miniziro gubitak žive sile. Rusija može da se brani i na desnoj strani reke ali bi imala veće gubitke. Rusija se sprema za konačni obračun. Ona svojim preciznim sistemom pogađaju svaku tačku u Ukrajni. Čekaju da se nakupe što više jedinica na jedno mesto i da to pretvore u pepeo. Zima dolazi, Ukrajna ne može preživeti jer nema struje nema gasa, nema dovoljno hrane, infra struktura se i dalje razara. Ono što je ostalo u Ukrajni traži će da Zelenski odgovara za ratne zločine i za raspad države. Ukrajina će se sama predati a NATO će biti uništen.

   • Jajara zlaaaaaa says:

    Zaključak ti je loš o mojem komentaru jer sve se ja to slažem s tobom. Ja samo kažem da u ovom trenutku ukrosi imaju vjetar u leđa. Neosnovano ali ga imaju.

 2. Portopranco says:

  Brojni ruski blogeri su se raspisali na temu: ZAŠTO RUSI JUČE NISU MAKNULI ZELENSKOG DOK JE ŠETAO HERSONOM, NEGO SU GA MIRNO GLEDALI S ISTOČNE STRANE DNJEPRA KAKO PARADIRA GRADOM? Neki su izveli zaključak da Rusija jednostavno još uvijek ne želi da dobije ovaj rat. A zašto je to tako, ne usuđuje se nagađati niko.

  • Jajara zlaaaaaa says:

   Svaki plan ima svoje ciljeve ali i mane, tako i zapadni planovi. Jedna od mana zapadnog plana za pokretanje rata u Ukrajini je i ta ukoliko Rusi oduže rat nastradaće i otići i antiriski Ukrajinci koji Rusiji nisu potrebni kada preuzmu Ukrajinu; teritorija da, katolici i polukatolici ne. Osim te mane, Rusi ne rasipaju svoje borbene resurse nego se pripremaju za rat sa zapadom. I treće, zapadna ekonomija sve više tone što rat duže bude trajao a socijalni nemiri i građ.tatovi u EU se bliže. Rusiji Ukrajina nije prioritetna, ona vidi rat protiv ekonomije zapada, dolara i eura, hegemonije zapada. Zato rat neće brzo stati, a vojno, Rusija se igra sa Ukrajinom.

 3. Baki says:

  Naslov sa znakom pitanja. Kome treba ovakva vest, što ALO treba da bude izvor ovog, ko da nemate nekog pametnijeg !?

 4. Luka says:

  Zelenski je svakako veoma potreban i to isključivo živ . Ako nikome a onda svakako "svom " narodu u bar 4 ako ne i znatno više oblasti Ukrajine. On možda i nije nacista već samo navodno odličan glumac ali u za njega realno špsmatrano čudnoj ulozi života . kojoj nije dorastao .Ali ako se razmisli p tome šta bi mogao da znači izraz " denacifikacuija " na kraju rata ,ali bez njega na optuženičkpj klupi teško je zamisliti takav red stvari.Ipak verovatnije je da če u jednom trenutku sesti u avion i otići negde na "kolrktivni Zapad "ostavivši "svoj narod " i zemlju u ruševinama ,

 5. Petrovgrad says:

  Rusi znaju šta rade. Zašto bi ga smakli, neka ga smaknu Ukrajinci, koji su ga izabrali. Izrajelci su mogli sto puta da smaknu Arafata, ali nisu. Mrtav, posatje mučenik i žrtva, a živog mogu da osudjuju njegovi. U tome je poenta. Stvar je da se na kraju pokaže da su mu borba i zalaganje bili promašaj. Da ga osude sami Ukrajinci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *