ЗЕМАН СЕ ОБРАТИО ВУЧИЋУ: „Извињавам се Србији због НАТО бомбардовања! ОПРОСТИТЕ НАМ!“

ЗЕМАН СЕ ОБРАТИО ВУЧИЋУ: „Извињавам се Србији због НАТО бомбардовања! ОПРОСТИТЕ НАМ!“

18 маја 2021

ЧЕШКИ председник Милош Земан рекао је, након састанка са председником Александром Вучићем, да су разговарали о традиционалном српско-чешком пријатељству.

– Србија нам је изразила подршку, а ми смо је бомбардовали. Одмах да кажем да се извињавам за бомбардовање СРЈ. Била је то грешка. Ја бих као човек замолио српски народ да нам опрости. Све време ме је то мучило – казао је Земан.

KOMENTARI6 коментара

 1. independent says:

  Kada bi svi bili kao česi bilo bi nade za ovaj svet.Trebalo bi da se bas svi ucesnici izvinu za bombardovanje i da plate stotine milijardi eura stetu.Naravno to se nikada neće desiti.

 2. Ivana says:

  Tek kad Srbima vratite privremeno okupiranu Republiku Srpsku Krajinu koju ste vi nato nacisti pomogli usrašama oteti od Srba koji tamo vekovima žive.

  • Mile says:

   Тражи то од Вашингтона, а не од Прага. Чешка је ушла у НАТО 12 марта 1999 године, 3 и по године после Олује и пропасти РСК.

 3. Archelay says:

  A zasto se izvinjava ako priznanje KiM-a je jos na delu?Na primer,ako Srbiji je potreban jos jedan glas u UN po pitanju KiM-a treba da kaze"da,imamo i jedno izvinenje"?Ali ipak,"ako nema kise-dobar je i grad".

 4. test01 says:

  Povucite priznanje teroristicke tvorevine i javno izjavite da ste ucestvovali u agresiji ! Inace, reci su jeftine !!! Ovakve stvari se ne zaboravljaju i treba da budu obavezna lektira i da udje u udzbenike da deca uce od malena koja ste g.... i da vam nikada ne treba verovati.

 5. Риста says:

  Немам речи да објасним колико сам задовољан због ових коментара. Моји Срби не наседају. Свака част. Вучић је политичар и његово задовољство и моје немају никакве сличности. Он је присиљен да се захвали Земану, али народ је ту да каже Земану како ствари стоје у стварности. Када сам написао онај коментар испод Вучићеве изјаве "захвалности" нисам ни знао да постоји и овај чланак. Отуд моје задовољство када сам прочитао ове сјајне коментаре.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u