ЗЕМАН СЕ ОБРАТИО ВУЧИЋУ: „Извињавам се Србији због НАТО бомбардовања! ОПРОСТИТЕ НАМ!“

ZEMAN SE OBRATIO VUČIĆU: „Izvinjavam se Srbiji zbog NATO bombardovanja! OPROSTITE NAM!“

18 maja 2021

ČEŠKI predsednik Miloš Zeman rekao je, nakon sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da su razgovarali o tradicionalnom srpsko-češkom prijateljstvu.

– Srbija nam je izrazila podršku, a mi smo je bombardovali. Odmah da kažem da se izvinjavam za bombardovanje SRJ. Bila je to greška. Ja bih kao čovek zamolio srpski narod da nam oprosti. Sve vreme me je to mučilo – kazao je Zeman.

KOMENTARI6 komentara

 1. independent says:

  Kada bi svi bili kao česi bilo bi nade za ovaj svet.Trebalo bi da se bas svi ucesnici izvinu za bombardovanje i da plate stotine milijardi eura stetu.Naravno to se nikada neće desiti.

 2. Ivana says:

  Tek kad Srbima vratite privremeno okupiranu Republiku Srpsku Krajinu koju ste vi nato nacisti pomogli usrašama oteti od Srba koji tamo vekovima žive.

  • Mile says:

   Traži to od Vašingtona, a ne od Praga. Češka je ušla u NATO 12 marta 1999 godine, 3 i po godine posle Oluje i propasti RSK.

 3. Archelay says:

  A zasto se izvinjava ako priznanje KiM-a je jos na delu?Na primer,ako Srbiji je potreban jos jedan glas u UN po pitanju KiM-a treba da kaze"da,imamo i jedno izvinenje"?Ali ipak,"ako nema kise-dobar je i grad".

 4. test01 says:

  Povucite priznanje teroristicke tvorevine i javno izjavite da ste ucestvovali u agresiji ! Inace, reci su jeftine !!! Ovakve stvari se ne zaboravljaju i treba da budu obavezna lektira i da udje u udzbenike da deca uce od malena koja ste g.... i da vam nikada ne treba verovati.

 5. Rista says:

  Nemam reči da objasnim koliko sam zadovoljan zbog ovih komentara. Moji Srbi ne nasedaju. Svaka čast. Vučić je političar i njegovo zadovoljstvo i moje nemaju nikakve sličnosti. On je prisiljen da se zahvali Zemanu, ali narod je tu da kaže Zemanu kako stvari stoje u stvarnosti. Kada sam napisao onaj komentar ispod Vučićeve izjave "zahvalnosti" nisam ni znao da postoji i ovaj članak. Otud moje zadovoljstvo kada sam pročitao ove sjajne komentare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *