ЗЕМЉОТРЕС У АМЕРИЦИ, ИСПЛИВАО СКАНДАЛОЗАН БАЈДЕНОВ СНИМАК: Толико је компромитован да ништа више неће бити исто!

ZEMLJOTRES U AMERICI, ISPLIVAO SKANDALOZAN BAJDENOV SNIMAK: Toliko je kompromitovan da ništa više neće biti isto!

16 novembra 2020

U iščekivanju zvaničnih konačnih rezultata predsedničkih izbora u Americi, na društvenim mrežama počeo je da se širi snimak izjave Džoa Bajdena kada je obećao da neće proglasiti pobedu dok izborni rezultati ne budu nezavisno potvrđeni.

Bajden je to, naime, rekao u septembru tokom prve predsedničke debate sa Donaldom Trampom, odgovarajući na pitanje voditelja „Foks njuza“ Krisa Volasa.– Da li ćete pozvati pristalice da ostanu mirni dok se broje glasovi i da li obećavate da nećete proglasiti pobedu sve dok rezultati izbora ne budu nezavisno potvrđeni? – upitao je Volas Bajdena tokom debate u Klivlendu.

– Da – odgovorio je demokratski kandidat i napomenuo da je moguće da će na pojedinim mestima biti potrebno vreme da se prebroje svi glasački listići.

Korisnici društvenih mreža komentarisali su ovu Bajdenovu izjavu, uglavnom konstatujući da je zaboravio na svoje obećanje.

​Podsetimo, Bajden je 7. novembra održao pobednički govor u Vilmingtonu, nakon što su mediji objavili da je pobedio u Pensilvaniji.

Tramp, međutim, nije priznao projekcije po kojima je Džo Bajden pobednik predsedničkih izbora i u više navrata je kritikovao glasanje putem pošte, navodeći da to otvara put mogućoj izbornoj prevari. Izborni štab Donalda Trampa podneo je tužbe protiv saveznih država i tvrdi da je glasanje i brojanje glasova bilo neregularno.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. Avangard-Kinžal says:

  Kauboji su puni skandala ali to ne znači da se sramote ni da imaju časti.

 2. Milan says:

  Nije deda Bajden kriv. Krive su godine i skleroza. Osim toga , verovatno, neko drugi odlucuje o potezima.

  • persida says:

   Kakav more Bajden, bankari, sorosevci, tehno i farmako mafija ruse Trampa. Bajden ima uticaja koliko i baba Mileva iz Surdulice.

 3. Do Do - Rajska Ptica says:

  Dok se oni kolju za predsedničko mesto, bilo bi pametno da postave nekog VD predsednika, recimo čimpanzu iz prašume - da ne bi bilo ljubomore i prigovora, jer koliko ja znam amerikancima je sve jedno ko im je predsednik dokle god im je stomak pun (koka-kole i chiken burgera, pive i svakojakog shit-a), a pošto mi to nemamo i jesmo ispraznog stomaka, mi srbi se zato brinemo o njihovim izborima iako znamo da se i na našim dogodila još žešča prevara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *