ЗЕМУН ПОЉЕ: Одустало се од рушења нелегалног објекта Исламске заједнице

ZEMUN POLJE: Odustalo se od rušenja nelegalnog objekta Islamske zajednice

25 maja 2017

U Zemun Polju za danas je bila planirala akcija uklanjanja nelegalno izgrađenog verskog objekta koji je podigla Islamska zajednica, ali zbog velikog broja građana, koji su sprečavali izvršenje odluke, od akcije se odustalo..

Predstavnici Islamske zejednice ranije su razgovarali sa predstavnicima opštine Zemun i zemunske policije kako bi se veliki broj dece, žena i mladih, koji se protive rušenju, izmestio iz objekta i kako bi se krenulo u sprovođenje odluke opštine.

Ipak, do toga nije došlo pa je odlučeno da se akcija odloži a razgovori nastave na „višem nivou“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Sofronije XV says:

  Imam poštovanje za svaku miroljubivu versku ili ideološku dogmu ali na žalost takva je samo iluzija u ovom varljivom svetu od materije.Ispravite me ili nije tačno da je islam došao na maču i nožu prosuo mnogo hristjanske krvi srpske i surovo vladao 500 godina i na takav način i isteran iz Srbije ,Bosne , Bugarske , Grčke ,Španije,Kipra, Rumunije.I šta sad hoćete?Nije vam ovo Amerika

  • Mlađi Staroletnik says:

   U pravu si 100%, a evo i dokazi. 1400 yrs of Islam history in a few minutes... (Veoma dobra analiza uspona islama pljačkom i ubijanjem neislamskih naroda) http://www.youtube.com/watch?v=guXBTgAxhIw Militantni islam je lažna religija, to je politika... Istina o islamu i Muhamedu... "You drink camel urine" Ex-muslim annihilates TV host with the truth http://www.youtube.com/watch?v=Lw9OZiMbxoo I pitanje... Da li je u mančesteru među ubijenim i povređenim bar jedan muskliman? Ako nije, a nije jer ne smeju da objave, onda su oni svi povezani i na istom zadatku, tako da lažu analitičari i voditelji na srpskim i svetskim kanalima da je reč o manje od 1% islamskog stanovništva!

 2. Rale says:

  Ta mudžahedinska govna razjuriti i srušiti to sektaško gnezdo.

 3. Bečki konjušar says:

  Eto legalne mete za obuku novih pilota na Migovima 29.

 4. Mali says:

  Zasto se otvoreno ne kaze: "Religija je ispolitizovana,i zloupotrebljena u idejama ratova za osvajanje teritorija."Pa dragi moji,iz tih razloga u Srbiji se ukida sloboda javne veroispovesti ( ne i privatne), pa proizilazi obavezno i jedino javno pravoslavno opredeljenje veroispovesti. Na snazi do daljnjega -zavisno od problematicne situacije koja se ispoljava u mnogim zemljama sirom sveta. Najsveziji primer FILIPINI : pokusaji muslimanske verske zajednice u vojnom osvajanju institucionalnih zgrada i teritorije,sa namerom preuzimanja cele drzave i teritorije.O kojoj religiji i veroispovesti se prica, -to su maskirani ratnici,vojnici,a ne vernici. Ako hocete da sacuvate Srbiju,ako ne,-demokratski im dozvolite veru u Srbiji,pa cete imati Francusku,Englesku....i na kraju ako nista drugo,namnozice se toliko da ce svojim glasovima na izborima osvojiti vlast kao vecina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *