ЖЕНА ПУНА МРЖЊЕ: Нове лажи СОЊЕ БИСЕРКО!

ŽENA PUNA MRŽNJE: Nove laži SONJE BISERKO!

23 decembra 2015

Sonja Biserko 545Piše: Stevan Lazić

Sonja Biserko, predsednik Helsinškog odbora u Srbiji, zaista je nezaustavljiva u sejanju mržnje i laži protiv Srbije i srpskog naroda.

Čest gost televizijskih emisija o ozbiljnim, veoma ozbiljnim temama, u kojima je potrebno imati i jednu i drugu stranu, ali najčešće ne u službi istine već u službi puke tok-šou zabave, Biserkova je u emisiji „Ćirilica“, kod Milomira Marića (Hepi televizija, u ponedeljak, 21. decembra), pričala, između ostalog i o tome kako je u ratnim događanjima devedesetih godina prošlog veka navijala da Srbija izgubi rat, da je Srbija (i Milošević) svojim nacionalizmom izazvala raspad Jugoslavije, da je nacionalizam u Srbiji bio najjači, da je Srbija počela ratove, izvršila agresiju i tako dalje.   

I onda je istakla kako je njoj, na čelu Helsinškog odbora u Srbiji, najvažniji posao bio saradnja sa Haškim tribunalom (a zna se kako je „sarađivala“) i briga o izbeglicama. Naglasivši kako su kroz njenu kancelariju prošle SVE izbeglice! Zamislite: sve izbeglice! Što se ovom autoru nije posrećilo.

Drugom gostu, Obradu Kesiću, političkom analitičaru iz Vašingtona, bilo je pomalo i neugodno. Da bi u nastavku emisije pokušao da objasni (njegovi su poreklom od Bosanskog Grahova, velik deo bliže i dalje porodice stradao mu je od ustaša u Drugom svetskom ratu) šta se sve događalo da tlu bivše Jugoslavije, kako je to bio građanski rat, kako je on uopšte protiv rata, ali je, imajući u vidu sve ono što se Srbima događalo u Drugom svetskom ratu, bio na strani svog naroda…

Ali predsednica Helsinškog odbora ostajala je i dalje pri svojim čvrstim i srpskoj javnosti dobro poznatim stavovima o srpskoj agresiji, o Miloševiću, o etničkom čišćenju, deportacijama i zločinima koja su činili i počinili Srbi (isključivo Srbi, ispada po rečima predsednice HO)… I objasnila je kako je pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, po tužbi Hrvatske i protivtužbi Srbije za genocid, svedočila protiv Srbije (inače je rođena, živi i radi u Beogradu).

Sonja Biserko, koja je rođena 1948. godine, verovatno ne zna ništa o Drugom svetskom ratu na ovim prostorima, verovatno nikad nije čula za Hrvatsko proleće i za delatnost Franje Tuđmana šezdesetih i prve dve sedamdesete godine, za Aliju Izetbegovića i njegovu „Islamsku deklaraciju“ (1970) i druge kolovođe hrvatskog i muslimanskog nacionalizma i šovinizma, verovatno je uverena da su iz Ustava Hrvatske Srbe, konstitutivni narod, izbacili Srbi, izbacivali ih s posla, iz kuća i stanova, verovatno je uverena da su Srbi sami od sebe počeli da nestaju po Gospiću, Zagrebu, Sisku, Karlovcu, Vukovaru, Osijeku, verovatno je uverena da su Srbi prvi krenuli u secesiju, krenuli na kasarne JNA, da su oni davili vojnike po Splitu, da su Srbi iz inostranstva dopremali oružje (generala Špegelja nikad nije pomenula) kad još nije bilo ni pomena o bilo kakvom ratu…

Zna gospođa Biserko, dobro ona zna kako je, kada i zbog čega i koga je sve to bilo. Ko je to sve i kada počeo. Zbog čega se to tako dešavalo i desilo. Dobro ona zna kome je trebala ona prva i ova druga Jugoslavija. I dobro zna ko je i zbog čega težio, želio i stvarao i jednu i drugu Nezavisnu Državu Hrvatsku. I dobro ona zna sve Tuđmanove i Mesićeve reči.

Nije Sonja Biserko bez veze nosilac ordena reda kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom, jednog od najviših odlikovanja Republike Hrvatske, koje je primila iz ruku Stjepana Mesića, predsednika Hrvatske. Istog onog Mesića koji je Srbima poručio da mogu na opancima da ponesu onu zemlju koju su doneli…

Sve to dobro zna predsednica Helsinškog odbora. Ali priča joj je drugačija. Helsinška. Ona koja teče iz dubine mržnje i laži.

A gospodin Obrad Kesić bio je to veče, ni kriv ni dužan, kolateralna šteta Milomira Marića i Hepi televizije.

Posle čega su, posle „Ćirilice“, gledaoci (oni koji nisu prebacili kanal) mogli da uživaju u sveopštoj zajebanciji naroda, radnog i neradnog (onoga koji bi se obradovao bilo kakvom poslu, a ne onoga koji je lenj), koja se zove „Parovi“.

Jer posle svega što je izgovorila Sonja Biserko, zaista se trebalo dobro odmoriti. A Hepi je za to i kul i hepi! Pa još ako se odmaralo u parovima.

(Intermagazin)

KOMENTARI53 komentara

 1. Gordan says:

  Možda je konsultovala neke sekte, Adventiste, Jehovine svedoke,i dr.? Gledano iz ugla te sektaške propagandne(i propagande njihovih plaćenika) politike, Srbija bi bila najbolja kada bi u njoj bilo mnogo politički nepismenih gradjana, onih koji ne poznaju ni istoriju ni sebe, i kada bi joj Predsednik bio neki Tito sa Zapada.

 2. Gojko says:

  Pitam se ko je naredio Maricu da kurvu zove na televiziju,dali njegove gazde Americki okupatori Srbije koji sve rade da bi nas unistili.Maricu nista bolji nisi od Sonje i Natase.

 3. KOSTA says:

  Procitajte izjavu SAD ambasadora u Srbiji "Ja neću da menjam Vladu u Srbiji. Kad pogledam sve pozitivno šta su uradile Dačićeva i Vučićeva Vlada i predsednik Nikolić, mi sve to podržavamo – kretanje ka EU, ekonomske reforme, dijalog sa Prištinom. Nema smisla, zašto bi mi sad obarali vladu. Možete da štampate šta god hoćete, ali to ne znači da je sve što pročitate u novinama tačno", rekao je Kirbi. Cemu izbori u Srbiji. Ambasador SAD postavlja i smenjuje vladu Srbije, a mi kao nesto glasamo ili biramo

 4. Mira Mijatov says:

  gospo biserko slobodno izvolite popušit svaki srpski k...c i zalite to vam lično zadovoljstvo odabranim vinom ali znaj da je krokan naj !!!+

  • Srboje says:

   Izvinite, ali ja moj Srpski k...c ne dam ovoj spodobi, cak ni da pusi. A mislim da ni jedan posteni Srbin joj ne bi priustio to zadovoljstvo. Nek pusi Hrvatima. Ionako je njihova.

 5. Dux says:

  Gde vi ovde vidite "ŽENU"???????!!!!!!!!!!

 6. miroslav says:

  Stvarno ne vidim zenu,a i ne slusam,niti gledam.Najbolje ignorisati.

 7. Baja says:

  Da da,istina boli,odzvanja u usima i dopire do svakog dijela tijela a onaj koji je nemoze prihvatiti se hrani mrznjom i psovkama,da da drage moji Srbi.

 8. Dux says:

  Bajo, sisaj k**ac Biserki-mislim da ga je vezala za bulju!!!!

 9. Baja says:

  E moj Dux,prvo i prvo dade ti sebi ime od Americkog psa sto ti perfektno i odgovara a drugo i drugo majka te je vjerovatno rodila na pogresnu rupu pa si sav naopako nasadjen.

 10. Dux says:

  Hahahaha, ti meni govoriš nešto o imenu?????? Bravo Bajo, tebe izgleda mati nije rodila-ti si tvorevina vantelesne oplodnje "dve Baje". Izvlačenje je bilo bolno, sudeći po tvom prepoznavanju reči "nasađivanje" P.S A "treće i treće" Bajo-prvo ti utvrdi rukovanje sa plastelinom pre nego što kreneš da pišeš srpski u večernjim terminima!!!!

 11. Baja says:

  dux dux dux a on dotrci do mene po kosku.

 12. Andjelo says:

  Konacno da je Baja bez jaja priznao da je pokatoliceni Srbin,zato on onoliko slini na vestima o papi...Baja je pravi papocmaroljubac...buhahaha,buhaahhaaa,aaabuhahaaaaaa... :D :D :D :D :D :D :D :D

 13. Andjelo says:

  Baja nema jajaaaaaaaaaaaaa

 14. Andjelo says:

  Baja je bez jajaaaaaaaaaaaaaa

 15. Andjelo says:

  Baja bez pocetka,a i bez krajaaaaaaaaaaaaaaaaa

 16. Andjelo says:

  Baja... A GDE SU TEBI jajaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

 17. Andjelo says:

  UH...Baja bezMOZGAjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

 18. Andjelo says:

  Bajaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D znas ti vec sta :D :D :D

 19. Dux says:

  Nije sramota trpati se Bajo....to ti je u genima!!! Ajd' kod Biserke-čeka!!!

 20. Baja says:

  Neka neka , molicete vi Baju za pristuo u EU samo polako.

 21. Pitagora says:

  Baja Says: molicete vi Baju za pristuo u EU" Moliće Baja da ga Srbija primi kad ga tamo pojure. A Srbija, kao i uvek, sve prima.

 22. Vasa says:

  Nije ona kriva.Ko je doveo na TV i ko joj uopste daje i slovo da kaze.Zna se.Okupirani smo.

 23. Milutin says:

  Gospodja SERKO je samo dobar indikator patologije Srba, generalno. ////////////////// Posle čega su, posle „Ćirilice“, gledaoci (oni koji nisu prebacili kanal) mogli da uživaju u sveopštoj zajebanciji naroda, radnog i neradnog (onoga koji bi se obradovao bilo kakvom poslu, a ne onoga koji je lenj), koja se zove „Parovi“.

 24. Zeljko,Zapresic,Hrvatska says:

  Koliko pratim tisak(stampu) kod vas na vasim portalima dolazim do zakljucka da ova doticna gospodja i Natsa Kandic vise rade protiv no za interese Srbije ?!

 25. Milutin says:

  Sonja Biserko ocrnila Srbiju gore od Hrvata! u Vesti, Aktuelno 1. aprila 2014. http://www.vaseljenska.com/vesti/sonja-biserko-ocrnila-srbiju-gore-od-hrvata/

 26. Radomir says:

  Bolesna duhom

 27. Apis says:

  Sonja Biserko primer komunističkog ludila. Otac Đuro Srbin od Knina, majka Hrvatica od Zadra, komunisti od karijere ziveli u Beogradu decu ucili da je puno dupe jedina vera, ljubav, ponos i čast. Kroz krevet Bude Lončara Sonja se probila do elitnih zaposlenja u ambasadama SFRJ. Ko nas je predstavljao po svetu dobro smo i prosli. Kad su unistili SFRJ Sonja prelazi na jasle Sorosa, njen brat gine u zengama sa sestrom iz Srbije ne kontaktira. Bez imalo stida i straha pred TV kamerama izjavljuje da je navijala da Srbija izgubi rat. Kćerka Srbina ima takav stav prema Srbiji u kojoj jede, pije, leči se i druži. AKO OVAKVA MORALNA NAKAZA MIRNO SETA VASOM ULICOM VI TREBA DA SE STIDITE!

 28. Pitagora says:

  @Gojko ko je naredio Maricu da /je/ zove na televiziju" To je pravo pitanje, na koje nažalost nemamo odgovor. Sve ostalo je manje-više poznato.

 29. jana says:

  kako je ružna ova baba, a smrdi put od njenog vonja. da li se ona ikada tušira. idi baba istuširaj se, jako zaudaraš

 30. jana says:

  mariću ti si loša osba . zato što zoveš lešinarku u tvoju emisiju

 31. Milutin says:

  jebe vas ova baba usred tintare. tako vam i treba, izdajnici prevantski. pogan - bivsabogumilska, bez hriscanskog morala, etike i svesti o drzavi nemanjici Ostrogoti vam stvorili drzavu, a vi se kockate sa njom. prokleta pogan

 32. srpska komunala says:

  Milutne ti je uvat jaću pripušćat svog paripa nanju dae opase. Ako kurva crkne mi ćemo malo odrobijat ali će nas narod slaviti.

 33. Milutin says:

  razbio bih toj karakondzuli njusku, da zivim u Svrbiji, pa makar me streljali. kao sto drug iznad rece, bar bi se zapisao u vecnost. ps. nije mi jasno, kako niko od poganih bogumila zvaih BRATE, ne uzima blacenje Srbije oticne, bar malo licno. Time je jasno koliko im je stalo do drzave, pogani patarenska

 34. mudrijaš says:

  ajmo svi, na svakom mestu, u svakoj prilici: SMRT ZA BABU!!!!! ne treba pisati o kojoj babi je reč, da nas ne privode, znamo svi...

 35. Derim says:

  Mudrijas, moze neka budala zadaviti prvu babu koja naiđe. Reci bar ustašku babu pa nije grijeh i ako pogrese.

 36. RADOJE DOMANOVIC says:

  PROGLASITI JE PERSONA NON GRATA I NAJURITI U DOMOLJUBNU

 37. RADOJE DOMANOVIC says:

  proglasiti je personom non grata i poslati u Zadar kod domoljubne, bez povratka

 38. Paštrović says:

  A jel' mogu i ja da dobro opljunem Srbiju? Doduše, malo sam podaleko, ali ću da se potrudim da "dobačim". Velim, kad ova Sonja može po sred Srbije da pljuje sve Srbe i Srbiju a da joj ni mindžina dlačica ne zafali, a što ne mogu i ja? Jesam li ja toliko grđi i veća pizda od nje? RADOJE DOMANOVIC: pa upravo na takve Srbe poput tebe Sonja i računa. Ti bi nju u Ustašistan, ali da ustaški barjak i dalje leprša pod tvojom Avalom, jel' tako? Koga od Srba pa briga koliko je samo srbske đečice taj barjak "počastio smrću"! Neka se leprša... neka se leprša... neka ga, neka ga... na čast i radost vaskolikog srPstva!

 39. Goran says:

  Svaka cast Gojko , Maric i svi oni koji zovu ovu gubitnicu , treba strpati u isti kos !

 40. Kulak says:

  Lipo joj je u Srbiji,ne dira je niko.

 41. lion says:

  Nine ova vasa "helsinkica"jedina u tom izdajnickom pogledu.I ova nasa makedonskata"helsinkica"Mirjana Najceska je jos gora.Sve radii protiv makedonskih nacionalnih interesa pocevsi od rata 2001 stajeci otvoreno na albansku stranu,pa za razno raznih zakona koji bi " prava"na ugrozene albance,zastupa rava LGBT, poziva na lomelje spomenika u Skoplju.Isti su Iu Grcku.Realno kad svi grci su ujedini oko menjanje naseg imena ovi iz komiteta kazu dDAmi imamo vekovno pravo imena,sat je frapantno za grci a Iznenagjujuce u nasoj polzi.Sve mislim dDAsvi komiteti moraju bbit Idijametralno sprotivni od stavova oficijalnih politika drzava.,

 42. Baja says:

  Sretan Bozic

 43. Dux says:

  @Baja Ta tri prsta gurni caci u usta :-)

 44. Stefan says:

  Bajo....Naravo da te boli istina...nije lako da se prihvati da su Srbi prvi poceli da nestaju i da budu ubijani...ali za razliku od 1941 ovog puta su se Srbi organizovali u samoodbranu.I naravno da JNA nije mogla da izvrsi agresiju na Jugoslaviju i naravno da 91 i 41 imaju isti kontekst...isti je bio alibi za vrsenje i dovrsenje genocida.

 45. oko says:

  ova zena je puno jaca od ante pavelica ante nije smeo u srbiju doci a ona hara srbijom i hoce milijone srba da strpa u logor ponovo neki novi imali srba na balkanu

 46. Radivoje Radenković says:

  I pored genocida Srba ima više nego kurvata... Beograd je pun ustaša... Pređimo sa reči na dela...

  • tintirin says:

   Pa da dosta proseravanj dajmo se ugledati na civilizovane hrvate toljsge u ruke i cistka.

 47. tintirin says:

  Pa i maric je postao govno tj placenicko kad dovede neke pametne ljude u emisiju on ih konstantno prekida ,a kad dovede ovakve iskompleksirane spodobe cuti i smrdi.Dzba mareicu sav kul ovoga sveta kad si isti kao i ti tvoji losi gosti .Jad i beda

 48. tintirin says:

  E da nasa bajna vlada placa ove izdajice da u nasoj zemlji koja ih hrani pljuju po nama a pametne ljude koji bi da urade nesto dobro za svoju zemlju ignorise ,kaznjavakad kazu istinu naziva ih nacionalistima itd.To je to umesto da se nadje neko kome je puko k. odano i poplasi ova govna jer oni jedino u srbiji mogu da pljuju po nama da im nista ne hvali jos to pretstavljaju kao dobru stvar suocavanje i priznavanje da smo mi kao narod zveri koji treba da prihvati svoju genocidnu proslost zarad pmaterine. E pa govnaro nedoj... da neki srbin u hrvatskoj sere tako kako ti seres po nama kolac ,juha od sopstvenih ociju ga nebi zaobisla kobilo ustaska dok ti ovde slobodno setas i ostavljas fekalije za sobom be trunke straha po zivot.Da su srbi baremmikron od one propagande koju siris o njima ti bi odavno na lomaci gorela zapamti stvore ruzni skoteddusevno bolesni./Umorio sam se nemogu sebi da oprostim vreme koje utrosih na ovo govno,ali pao mi je mrraaakkk

 49. sinisa says:

  Oči su joj ko muda u Soroša. Natamo lešinarko, neka te pojede rupa gde čekaju crvi.

 50. james says:

  Nabiti ustasku kurvu na kolac,tako se najbrze leci ustasluk

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *