ЖЕНА ТОНИЈА БЛЕРА ОД ШИПТАРА ДОБИЛА ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА: Спрема се паклени план Србима

ŽENA TONIJA BLERA OD ŠIPTARA DOBILA POLA MILIONA EVRA: Sprema se pakleni plan Srbima

3 aprila 2019

Tzv. Vlada Kosova platila je kompaniji Šeri Bler, supruge bivšeg premijera Velike Britanije Tonija Blera, 500.000 evra za pravno savetovanje o Specijalnom sudu, prenela je „Gazeta express“ pozivajući se na prištinsku televiziju T7.

Kako piše portal Kossev, iako su svi ugovori tzv. Vlade Kosova sa međunarodnim kompanijama poverljivi, tzv. kosovski ministar pravde Abeljard Tahiri potvrdio je za T7 da tzv. Vlada Kosova dobija savetodavne usluge o tome kako da se ponaša prema Srbiji u ovom procesu.

Portal je naveo da samoproglašeno Kosovo ima i savetnike u vezi sa dokumentima i pravilima rada Specijalnog suda. Televizija T7 javila je i da je Šeri Bler na čelu jedne od dve kompanije koje savetuju samoproglašenu kosovsku vladu o pitanjima vezanim za Specijalni sud.

Radi se o kompaniji „Omnia Strategy“ koja već, kako tvrde, devet meseci savetuje tzv. Vladu Kosova, a čiji je ugovor na pola miliona evra nedavno istekao.

(Srbija Danas)

KOMENTARI7 komentara

 1. Mi says:

  Žena savetuje Albance, muž savetuje Srbe, nože se samo zamisliti kakva je sudbina i nas i Albanaca u skorijoj budućnosti................

 2. Ivana says:

  Niko ne šteti Srbiji ko domaći izdajnici i strani plaćenici koji vode Srbiju i Srbe u nestanak.

 3. Bosko says:

  Opa. Sukob interesa u porodici Bler. Toni savetuje Vucica a Seri haradinaja. Boze kako smo bedni.

 4. Gardista says:

  Bas su slatki i pametni, kad imaju ovce siptare i srbe.

 5. padre says:

  Ma da je dobila i milion, ne vredi joj, vidi kakva je!

 6. petrovgrad says:

  Sećam se intervjua genarala Pavkovića, kako se mejao na optužnici protiv njega koju mu je napisala Nataša Kandić. kako je podcenio i sprdao se sa istom. Sada trune po zapadnim kazamatama zbog iste optužnice. Slično će proći i Diković i ostali genarali. Kome je NVO sašila optužnicu taj je pečen. NVO nisu šala. Moćna je to organizacija. Nataša akANDIĆ JE MALTE NE NOGAMA OTVARALA VRATA TUŽIOCIMA ZA RATNE ZLOČINE . Upadala je kod pojedinih kad god je htela.

 7. Budi Bog s nama says:

  Ako bi joj dali još toliko novca ona bi verovatno mogla da se obuče onako kako bi joj ličilo. Čisti veštičari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *