„ЖЕНА ЗЛО“ СТИЖЕ У СРБИЈУ – Викторија Нуланд стиже у Београд 11. јула!

„ŽENA ZLO“ STIŽE U SRBIJU – Viktorija Nuland stiže u Beograd 11. jula!

9 jula 2016

4534756Pomoćnik američkog državnog sekretara Viktorija Nuland boraviće u poseti Beogradu 11. jula gde će se sastati sa predstavnicima vlade i civilnog društva, saopštio je Stejt department.

Kako se navodi, Nuland će sa sagovornicima razmotriti niz bilateralnih i regionalnih pitanja, uključujući napredak implementacije dijaloga Beograda i Prištine i kontinuiranu podršku naporima Srbije na putu ka EU.

Podsećamo, Viktorija Nuland je za vreme protesta u Ukrajini posećivala Kijev i davala veliku podršku fašistima iz „Desnog sektora“! Gde god se američka državna sekretarka pojavi, tu nastaje haos!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je juče ambasadora SAD Kajla Skota, sa kojim je razgovarao i o značaju predstojeće posete Viktorije Nuland.

Skot je čestitao Vučiću na odluci EU da Srbiji otvori poglavlja 23 i 24 u pristupnim pregovorima, naglasivši da će rad na unapređenju vladavine prava imati značaj i za stvaranje boljih uslova za strane investitore.

Kako je objavljeno na sajtu Stejt departmenta, pomoćnica američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja najpre će 10. jula posetiti Prištinu gde će sa zvaničnicima razmotriti napredak u primeni dijaloga Beograda i Prištine, podršku evroatlantskim integracijama Kosova i napore na suzbijanju korupcije.

Potom će Nuland otputovati u Tiranu a 11. jula će, pored Beograda, posetiti i Skoplje gde će sa zvaničnicima razgovarati o bilateralnim i regionalnim pitanjima, uključujući potrebu da se reši aktuelna politička kriza, podršku radu Specijalnog tužioca i stvaranje uslova za kredibilne izbore, navodi se u saopštenju.

Nuland će 12. jula otputovati na Kipar.

KOMENTARI13 komentara

 1. Lajla says:

  NE PUSTAJTE JE U SRBIJU;OCE SRPSKI MAJDAN. NARODE DOCEKAJMO JU SA VELIKIM PLAKATOM "PERSONA NON GRATA"

 2. VUK says:

  ma treba je jebati

  • kosovac says:

   Treba jebati Viktoriju Nuland, kurvu veću i od Jelene Milić. A za kaznu, ne treba joj platiti jebanje.

 3. Bane says:

  Još jedan skot u Srbiji. Biće previše.

 4. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Beograd,Pristina,Skoplje,Kipar... Balkan je pod BUKVALNOM OKUPACIJOM US/NATO rajha. Osvojise ga bez rata. Tek sada nece stati. Najebali smo skroz.

 5. vlada says:

  Prvo u Pristinu pa Tiranu, ne bi ona meni nogom krocila u Srbiju, ni bilo ko ko je priznao otimacinu Kosova.

 6. padre says:

  Ma neka ona donese one njene "cookies", pa neka dođe!

  • kosovac says:

   padre, Ali te njene picajzle sam da neguješ.

 7. micky says:

  A samo dan kasnije veliki demon u Vatikanu prima SPC i razgovaraju o Stepincu. Najteze mi pada izdaja nedostojnog irineja (ni ime ne mogu da mu pisem veliki slovom)i njegovih pokatolicenih satrapa. Ovo mu ni BOG nece oprostiti.

 8. jugosloven says:

  treba da je doceka milijon ljudi na ulici i dati jojo aplauz dobro dosla u jugoslaviju jugoslavija saveznik amerike a nije rusije

 9. DFVT says:

  Treba je sacekati, mozda nam donosi krofnice kao ukrima. Ja cu poneti teglicu eurokrema da mazem.

 10. Beli Orao says:

  Interesantno kako jedno đubre privlači i podržava drugo đubre!!! Vučiću biku evo ti dolazi Krava rasplodnica zlobe i fustriranosti! Popni se na nju pa je zadovolji Biku jedan!!!

 11. Borivoj says:

  skotovi su ovi nasi izdajnici sto im idu na povod

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *