Жене су најмрзовољније ујутру

Žene su najmrzovoljnije ujutru

15 marta 2019

VIŠE od 50 odsto pripadnica lepšeg pola ne voli da razgovara ni sa kim najmanje sat vremena nakon buđenja – pokazala je studija američkih naučnika. Istraživači su otkrili i da su žene u jutarnjim satima daleko bezvoljnije od muškaraca.

U studiji je učestvovalo 2.000 pripadnika jačeg i slabijeg pola, a rezultati istraživanja su pokazali da trećina ispitanica ujutru izbegava komunikaciju čak i sa kolegama, dok 15 odsto njih pokušava da izbegne razgovor i sa decom. Ispitanice su kao razlog za jutarnju mrzovolju navele pritisak u glavi koje same sebi stvaraju, razmišljajući čim se probude šta sve treba da urade tog dana.

KOMENTARI2 komentara

  1. Nina says:

    Zar ovo nije univerzalna cinjenica? Za sve ljude! hahaha!

  2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Svako je mrzovoljan ujutro. Kapitalističko-religiozni šljam nas vekovima teroriše da robujemo od ranog jutra do kasno, maymunski narod i danas ponavlja idiotske mantre "ko rano rani 2 sreće grabi", a grabi sreću onu stvar jer pre će biti da je istina "ko rano rani 2 računa plati", ili "ko rano rani na 2 sačekuše plati", ili "ko rano rani nemože ni sendvič da zaradi". Treba da se radi što manje, treba raditi isključivo ZA SEBE a ne za kapitalistu, državu i religiozne parazite, tako se produžuje životni vek, tako se manje rizikujemo bolesti i povrede, a ustajemo i ležemo onda kako nam telo diktira. Od sistema ionako nemamo ništa da bi se toliko žrtvovali na njihovim poslovima a od njih na penzije možete da zaboravite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *