„ЖЕНЕ У ЦРНОМ“ имају нов и ненормалан захтев!

„ŽENE U CRNOM“ imaju nov i nenormalan zahtev!

20 septembra 2016

zene-u-crnom

Organizacija Žene u crnom ocenila je danas da se dobrovoljno služenje vojnog roka tretira kao tema o kojoj šira javnost ne može da iskaže svoj stav, i zahtevaju da se spreči produženje vojnog roka, a da sve rasprave o izdvajanju budžetskog novca budu javne.

Kako se navodi u saopštenju, produžetak dobrovoljnog služenja sa tri na šest meseci i povećanje naknade rezervistima zabeležiće se kao uspeh Vlade Srbije u smanjenu nezaposlenosti, jer će se tako zbrinuti još jedan broj građana.

„Uznemirenost izaziva i namera vojnih vlasti da, nakon osnovne i specijalističke obuke, još mesec i po dana sprovode takozvanu ‘kolektivnu obuku’. Odsustvo informacija i kontrole oružanih snaga podstiče naše sumnje u to da je reč o svojevrsnom ispiranju mozga, u režiji vojnog vrha, što je u bliskoj prošlosti imalo katastrofalne posledice“, navodi se u saopštenju.

Organizacija smatra i da se na taj način iz vrha Vojske Srbije šalje poruka da postoji mogućnost da se obavezno služenje vojnog roka vrati, što bi bio „katastrofalni korak unazad“.

KOMENTAR INTERMAGAZINA: Krajnji cilj je slabljenje Vojske Srbije, do tog nivoa, da Srbija bude laka meta svim lešinarima i neprijateljima!

KOMENTARI26 komentara

 1. Stepa says:

  Pazi molim te one pricaju da drugi vrse ispiranje mozgova. A sta one svo vreme rade? Zasto im se daje bilo kakav prostor u medijima? To bi trebalo resiti jednostavno: 1. Jeste li srpkinje, jeste onda krivicna odgovornost za rad protiv svoje zemlje. 2. Niste srpkinje onda zabraniti bilo kakvo javno istupanje i zamoliti ih da svoju mudrost prosipaju onima kojima pripadaju.

  • Batina says:

   Kurbetine.

 2. Branko Samac says:

  Ženama u Srbiji obavezno zabraniti bavljenje politikom. Najpoznatije srbske političarke su najveći pljuvači srbskog naroda: Nataša Kandić, Sonja Biserko, Jelena Milić, Sonja Liht, Vesna Pešić,Mirjana Karanović, Biljana Srbljenović, Latinka Perović, Srbijanka Turajlić, Svetlana Lukić..... Neka se neko nađe pa da napravi spisak srbkinja patriota pa da vidimo koliki je njihov broj?????

  • Profesor says:

   Nemoj Vesnu Pešić da ubacuješ u ovu umobolnu skupinu iskompleksiranih, nedojeb...h, neostvarenih ljudskih kreatura u ženskom telu.

   • Kosovac says:

    Profesor,….. Baš je i Vesna Pešić zaslužila da bude u ovoj skupini sa epitetima kojim si ih nazvao. I to pri vrhu spiska, zato što je kao aktivan političar bila poznati srbomrzac i plaćenik okupatora. Ove jade u crnom i Mirjana Karanović nemaju nikakvu političku snagu sem što zasmrđuju i zagađuju društvo koje mora da ih trpi, zahvaljujući Vučiću, Tomi i ostalim kukavicama sada na vlasti.

  • Boke says:

   Zaboravio si jednu, po meni najgoru - Dubravku Stojanović. Ona je od onih najodvratnijih, što hoće da menjaju istoriju i odatle i svest, i to radi vrlo perfidno i pokvareno. Čak se otvoreno podsmevala srpskih žrtvama iz dva svetska rata. Najodvratniji globalistički smrad.

 3. rade sto says:

  Zemljo Srbijo vidis li da ove spodobe zele unistenje Srbije! Hoce da udju i u strukture vojne bezbednosti Drzave! Ove NATO placenice poslati u tri PM!

 4. Apis says:

  A zasto te ku,rvetine ne gađate kamenjem i ciglama gde god se pojave. To nije greh nego sevap.

 5. milovan says:

  Dobile naredjenje,od svojih "poslodavaca".Moze im se niko im nista u Srbiji ne moze.

 6. LILI says:

  ZASTO SE OVOM OLOSU DAJE PROSTOR U MEDIJIMA, DA ONE SUDE O VOJNOM ROKU? MI SMO SVI KRIVI ZA TO, JER OLOS DOBIJA SANSU DA RADI STA HOCE.

 7. Miodrag says:

  Sorosh nikada ne miruje.Negova koncepcija sistematske razgradnje našeg društva je u stalnoj ekspanziji.

 8. Kulak says:

  Brozovština.Antisrpsko nasleđe bivše države.Dosta nam ih je više.Predobro ove antisrpkinje žive u Srbiji,treba prekinuti s tim.

 9. bob marli says:

  Ove babe potrpati u voz, pa na radnu akciju. Pravac: Kingston. Da upoznaju BLACK MAN.

 10. axiles says:

  Treba ih ignorisati kao da ne postoje ,a na njih gledati kao u babaroge

 11. Boban Zemun says:

  Ako nam o bezbednosti ,časti,ugledu,budućnosti brinu ove spodobe,ili Ljiljana Milić...e hajebasmo ....

 12. Radomir says:

  Sasvim ispravno receno

 13. Rade says:

  Pobiti ta govna bez milosti i govna slična njima.

 14. Batina says:

  Zene u crnom, crno vam bilo.

 15. janko says:

  ova zena po izgleu nije hriscanka idi mila ti crna zeno u hrvatsko pa reci da ne kupiju hilokoptere i da ukinu vosku da ne prete rna dama sve zna svi smo mi crni zeno bez kuca i zemlje ostali

 16. Žarko says:

  Mene zabrinjava izgled ovih šena i krava u crnom. Pitam se da li one imaju decu jer ja stvarno ne znam kome bi se muškarcu ona stvar d...la na ovakve spodobe. Jelena Milić i ova Staša i druge babetare u ovoj organizaciji su za žaljenje i dokaz da apstinencija ili ne mogućnost vođenja normalnog seksualnog i porodičnog života ovih šena dovodi do prolupis psihiatris nefukatis sindroma. Izvinjavam se ostalim normalnim ženama, sestrama i majkama, ali zato te spodobe ne zovem o pripadnicama blagoslovenog ženskog roda već Šenama i Kravama...(da sam sam na pustom ostrvu s Jelenom Milić i ovcom , probao bih da obrazujem porodicu s ovcom, ona makar ćuti)

 17. milivoj says:

  pustitej nece im siptar ni muslin oprostiti nemoj te ih braniti od njih odvezo bi ja na liniju ragrancenja i nek vide kako muslin bije i j..e

 18. rale says:

  Bliža je Padinska Skela ili kamenolom u Lučanima.

 19. bob marli says:

  Vidi ti ovo, ima ih koji brane Vesnu Persic, pa ona je mnogo zna nanela Srbima svojom propagandom, apsolutno pripada nedojebanim babetinama u crnom. E, moji Srbi, dok se opametite, prodje voz.

 20. Za Srbiju says:

  Tako nam treba, kada ih nismo umlatili početkom devedesetih. Ali, nikad nije kasno.

 21. ivke says:

  zato sto su mediji u vlasnistvu istih onih koji finansiraju i ove spodobe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *