„ЖЕНЕ У ЦРНОМ“ траже да се ухапси Путин!

„ŽENE U CRNOM“ traže da se uhapsi Putin!

28 aprila 2017

Nevladina organizacija “Žene u crnom” juče je organizovala protest ispred ambasade Ruske Federacije u Beogradu. Povod za održavanje protesta je bio progon homoseksualaca u Čečeniji.

Međutim, pripadnici organizacije “Žene u crnom” na čelu sa Stašom Zajović osvedočenim srbomrscem i velikom prijateljicom samoproglašene države Kosovo morali su da ubace u borbu za ljudska prava i političke zahteve svojih zapadnih mentora i finansijera. Pa je u skladu sa instrukcijama svojih finansijera Staša Zajović na protestu držala veliki transparent sa natpisom “Zatvor za Putina”.

Očigledno je “Žene u crnom” svakom prilikom pod plaštom borbe za zaštitu ljudskih prava promovišu srbofobiju i rusofobiju.

Borba za ljudska prava je legitimna i mi je podržavamo, ali borba za interese stranih sila je špijunaža i zločin protiv sopstvene države, a to ne podržavamo.

Ostaje samo da se zapitamo zašto Stašinim “Ženama u crnom” smeta čovek koji je Rusiju vratio tamo gde joj je i mesto, zašto joj smeta čovek koji se izborio da njegov narod živi bolje i država postane vodeća svetska sila, a koji sa druge strane blisko sarađuje sa našom zemljom.

Sigurno je samo to da im Putin ne smeta zbog ljudskih prava.

(srbijadanas)

KOMENTARI15 komentara

 1. opet ja says:

  Uuuužžžžaaaassss!!!

  • Miki says:

   Uklonite mi ovo otpadno plaćeničko smece sa beogradskih ulica

 2. Kosovac says:

  Čim ova gamad ovako slobodno šeta, to je znak da je država Srbija nešto mnogo bolesna.

 3. Trifun says:

  Da li je protest bio prijavljen i odobren.

 4. RHgnjoj says:

  Što ne odete u Rusiju pa to tražite hrvacko-islamsko-nacistički ološe ?

 5. Barabe crvene says:

  Smesno!

 6. Dusan says:

  Sramota Srbije !!! Ko im dozvoljava da demonstriraju ispred ambasade jedne zemlje koja je redak prijatelj u ovim vremenima. Uzas

  • nsklanfc says:

   mozda zato sto u rusiji ubijaju ljude zbog neceg normalnog?????????????????? ? ?? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? uzas za tebe OSOBO

 7. Janko says:

  Ovo smece od ljudi mnogo smrde! - A ja ne znam zasto drzava dozvoljava da se ova govna slobodno setaju i zagadjuju okolinu.

 8. Kosovac says:

  Gde ste navijači, da im udarite dva – tri šamara, kao oni na snimku iz Rusije.

  • surovo realan/surovo realan says:

   edni i da zato moraju da zive u <evropi. Na sve načine do Šengenskog pasoša...Žene u crnom i par sličnih organizacija koje imaju po 10 aktivista koji su i rodbinski i kumovski povezani zloupotrebljavaju demokratsko ponašanje Srbije. Pošto nemaju ni simpatizere ni pristalice onda se udružuju i jedni drugima pomažu oko performansa da bi mogli iskukati neku donaciju. LGBT, Helsinski, Evroatlanski, u crnom... i ostali su spremni da izazovaju da bi dokazali da ovde nisu bezbOvo je sramota i smatram da se ne trebaju odobravati ovakvi politički motivisani skupovi. Poruka koju imaju nije "politički korektna" i uvređujuća je za ličnost. Igrom slučaja ja izuzetno poštujem lik i delo gospodina V. Putina. Ovim putem molim nadležne organe da ne dozvoljavaju ovakve proteste jer velika većina meni poznatih Srba bi mogla doći u iskušenje da taj stirodur iskoriste za izolaciju, fasadu a možda i reciklažu ...

   • sonja says:

    Ono što je Putin uradio sa Sirijom i sa more izbeglica je neprimereno . Sirija , drevne kulture zemlja je danas uništena. Ako volite Putina slobodno idite kod njega da živite , a mi vam nečemo braniti.

  • nsklanfc says:

   treba tebi dve-tri hiljade samara mozda se opametis mada sumnjam da imas sa cime beboooh

 9. Branka says:

  Ove su zaboravile kako su prosle u Valjevu, kada su za sve pare dobile batine kao krave!!

 10. sonja says:

  Ako Vam se dopada režim u Rusiji slobodno tamo idite niko vas neće zadržavati . Srećan vam put. Mi hoćemo u Evropu i Nato kao svi Evropljani i nama je slobga na prvom mestu. https://www.youtube.com/watch?v=5ZRv8YO2Zfg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *