ЖЕСТОК ОКРШАЈ: Чанак „ударио“ на Шешеља, ево како му је одговорио

ŽESTOK OKRŠAJ: Čanak „udario“ na Šešelja, evo kako mu je odgovorio

7 maja 2017

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenada Čanka ocenila je juče da je krajnje vreme da se pokrene proces protiv lidera radikala Vojislava Šešelja, te da se njemu i svim njegovim saučesnicima konačno sudi u Srbiji za progon hrvatskog i drugog nesrpskog stanovništva.

– Miting Srpske radikalne stranke u Hrtkovcima 6. maja 1992. godine kada je u njegovom prisustvu pročitan spisak „nepodobnih“ građana hrvatske nacionalnosti, bio je uvod u nasilje, ubistva i progon najpre u tom, a zatim u još 20 mesta u Sremu – poručili su iz LSV-a pozivajući tužilaštvo i sve nadležne organe da pokrenu proces protiv Šešelja.

– Činjenica da je Haški sud oslobodio Šešelja krivice ne znači da on nije kriv i da mu se ne može i ne mora suditi ovde. Naprotiv – dodaje se u saopštenju.

Komentarišući sve ovo šef radikala Vojislav Šešelj, najpre se nasmejao, a onda u svom maniru odgovorio na Čankove navode i zahteve.

– Nenad Čanak je neverovatna budala! Da sam lično ubio 100 ljudi i da me je Haški sud oslobodio po optužbi za ta ubistva, nijedan sud na svetu ne bi ponovo mogao da mi za to isto sudi. I ja poručujem Čanku da treba nešto i znati, a ne samo sr*ti! – kazao je Šešelj za „Alo!“.

KOMENTARI4 komentara

 1. zika says:

  Bravo Vojo

 2. Kosovac says:

  Ovaj „INTERMAGACIN“ povremeno izbaci neku vest, uvek da bi provocirao neku SPOvcu da bljuje. A mi Šešeljevci moramo da trpimo njihove baljezgarije.

 3. Aleksandar says:

  Obračun dva opaka klovna i degenerika.

 4. Beli Orao says:

  Verovatno i opstaju kao portal za osnovu svađa različitih mišljenja!!! Ništa solidnog i poverljivog, sve "tela baba lan da je prođe dan!!!"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *