ЖЕСТОКА ИГРА: Руски ратни авиони нашли се очи у очи са америчким!

ŽESTOKA IGRA: Ruski ratni avioni našli se oči u oči sa američkim!

16 jula 2019

Jedan američki avion pokušao je da obmanu sirijsku i rusku vazdušnu odbranu dok je nedavno leteo duž sirijsko-jordanske granice, javio je ruski sajt Avia.Pro u utorak.

Prema izveštaju Avia.Pro, avion američkog vazduhoplovstva poleteo je u krugu od 5 kilometara od sirijske granice dok se maskirao kao civilni avion.Prema informacijama koje je dostavila kompanija Avia.Pro, podaci koje su preneli sistemi aviona bili su zamenjeni, što je rezultiralo time da su ga radarski avioni prikazali kao mali civilni brod.

Uprkos odsustvu kršenja granice Sirijske Arapske Republike, stručnjaci smatraju da je ovaj incident pokušaj da se isprobaju sirijski i ruski sistemi vazdušne odbrane, dodaje se u publikaciji.

“Po pravilu, mnogo manje pažnje se posvećuje privatnim civilnim avionima, u vezi sa kojima su američki vojni avioni gotovo sigurno pokušali da procene performanse sirijskih i ruskih sistema vazdušne odbrane. Sličan slučaj primećen je u ruskoj vojnoj avio bazi “Hmejmim”, kada je američki vojni izviđački avion zamenio identifikacijske podatke civilnim putničkim avionom iz južnoameričke zemlje”, rekao je vojni stručnjak za Avia.Pro.

SAD trenutno imaju avione, uglavnom helikoptere, unutar Sirije, a gotovo svi od njih su raspoređeni u severnom dijelu zemlje.

KOMENTARI4 komentara

 1. A akoM says:

  Rusko-Sirijska protuzračna odbrana radi savršeno!Ruski vojni avion je nedavno srušen slučajno.A Izraelski skoro svakodnevno avioudari,su također slučajnost!Pa je ovo sada remek-djelo!

 2. Miroslav says:

  I jedni i drugi su sluge istog gospodara samo glume da su neprijatelji.

 3. persida says:

  Dobro se igraju i publikum zajebavaju.

 4. persida says:

  Cionisti i njihovi bankari gazduju, Ameri i Rusi nose ugalj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *