ЖЕСТОКА ИГРА: Руски ратни авиони нашли се очи у очи са америчким!

ЖЕСТОКА ИГРА: Руски ратни авиони нашли се очи у очи са америчким!

16 јула 2019

Један амерички авион покушао је да обману сиријску и руску ваздушну одбрану док је недавно летео дуж сиријско-јорданске границе, јавио је руски сајт Avia.Pro у уторак.

Према извештају Avia.Pro, авион америчког ваздухопловства полетео је у кругу од 5 километара од сиријске границе док се маскирао као цивилни авион.Према информацијама које је доставила компанија Avia.Pro, подаци које су пренели системи авиона били су замењени, што је резултирало тиме да су га радарски авиони приказали као мали цивилни брод.

Упркос одсуству кршења границе Сиријске Арапске Републике, стручњаци сматрају да је овај инцидент покушај да се испробају сиријски и руски системи ваздушне одбране, додаје се у публикацији.

“По правилу, много мање пажње се посвећује приватним цивилним авионима, у вези са којима су амерички војни авиони готово сигурно покушали да процене перформансе сиријских и руских система ваздушне одбране. Сличан случај примећен је у руској војној авио бази “Хмејмим”, када је амерички војни извиђачки авион заменио идентификацијске податке цивилним путничким авионом из јужноамеричке земље”, рекао је војни стручњак за Avia.Pro.

САД тренутно имају авионе, углавном хеликоптере, унутар Сирије, а готово сви од њих су распоређени у северном дијелу земље.

KOMENTARI4 коментара

 1. A akoM says:

  Rusko-Sirijska protuzračna odbrana radi savršeno!Ruski vojni avion je nedavno srušen slučajno.A Izraelski skoro svakodnevno avioudari,su također slučajnost!Pa je ovo sada remek-djelo!

 2. Miroslav says:

  И једни и други су слуге истог господара само глуме да су непријатељи.

 3. persida says:

  Dobro se igraju i publikum zajebavaju.

 4. persida says:

  Cionisti i njihovi bankari gazduju, Ameri i Rusi nose ugalj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u