ЖЕСТОКА ОПОМЕНА ИЗ МОСКВЕ: С нама се не разговара језиком претњи

ŽESTOKA OPOMENA IZ MOSKVE: S nama se ne razgovara jezikom pretnji

24 aprila 2019

„Rusija će na svaki način naći sredstva za otpor, s nama je beskorisno razgovarati jezikom pretnji“, rekao je izvor u Ministarstvu inostranih poslova Rusije povodom pretnje američkog ambasadora Džona Hantsmana Rusiji američkim nosačima aviona koji se nalaze u Sredozemnom moru.

Hantsman je izjavio da svaki nosač aviona „predstavlja sto tona međunarodne diplomatije“ i da „pokazuje Rusiji da, ako se stvarno nada poboljšanju odnosa sa SAD, mora da prekine destabilišuću delatnost po celom svetu“.„Na svaki način naći će se sredstva otpora koja mogu ’dve stotine tona američke diplomatije‘ kojima se pohvalio Hantsman da pretvore u gomilu zarđalog metala na morskom dnu“, rekao je diplomatski izvor.

On je istakao da je američki ambasador, bez obzira na dvogodišnji boravak u Moskvi, nedovoljno upoznat s ruskom istorijom.

„Rusija je bila u prilici da čuje dosta takvih pretnji u stilu ’diplomatije ratnih brodova‘ od raznih pretendenata na svetsku prevlast koji su otišli daleko od sopstvenih granica“, rekao je diplomata i dodao da „nadmeno opijanje silom nikome od njih nije dobro donelo“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Zoran says:

  Jos jedno seredndanje kroz naslov.:)

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Kaubojski tupson, najgluplji narod na svetu pored germana,ciga, hrvata i šiptara, tu se ne zna ko je gluplji.

 3. E.Lirsch says:

  E vaal jes' im s'opstio… Svaka mu cas', bre.

 4. milorad2 says:

  Izjava amerikanca je prava predstava njihovog umišljenog imperijalnog mentalnog sklopa.Ako neko zamišlja da su nosači aviona DIPLOMATIJA taj ima ozbiljan psihički poremećaj, koji će rusi izgleda morati da leče vrlo jakim tabletama koje,inače, na veliku žalost "diplomate" oni i poseduju i koje ovaj "diplomata" očigledno ignoriše.Prosto je neverovatan suicidan impuls koji vlada u američkoj administraciji ovo nikko ne može da se završi mirno ,vrlo smo bilizu opšte klanice.Amerrička administracija ili ima neko novo tajno oružje sa kojim može da porobi ceo svet ili ima ozbiljan problem sa realnošću razaranja koje donosi rat.Izgleda da su jednostavno smetnuli sa uma da mogu da gore i umiru isto kao i njihove žrtve svuda po svetu?!! i da zamišljaju sebe kao neka polu-božanska bića.Kokain je čudo, šta pravi od budala ali velika vaćeina dobije preko Pi.ke ozbiljno. kad počnu da luduju u u takovom stanju, uopšte nisu ni tako opasni ni tako jaki kako im se čini.Miislim da se koka u vašingtonu troši NA TONE oni jednostavno žive u veoma suludoj fantaziji i to postaje očigledno.

  • Velika Metla says:

   Njegova laprdanja su najbolji primer koji pokazuje koliko ih nije briga ni za koga,pa ni za svoj narod,jer posle onoga šta su "popili" u Vijetnamu svako iole normalan bi se zamislio,ali naravno ne nacistička bagra američka!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *