ЖЕСТОКА РАСПРАВА У СТУДИЈУ – ЂУКАНОВИЋ ПОРУЧИО: Узмите паре и гласајте против СНС! (ВИДЕО)

ЖЕСТОКА РАСПРАВА У СТУДИЈУ – ЂУКАНОВИЋ ПОРУЧИО: Узмите паре и гласајте против СНС! (ВИДЕО)

14 септембра 2018

Још једна ужарена расправа у емисији „РасПравда“ – народни посланик Владимир Ђукановић први је представник владајуће странке који се одазвао позиву, а у разговору који је трајао више од два сата одговарао је на питања о најтежим оптужбама на рачун државног руководства: о кршењу Устава, о одрицању од Косова и Метохије, о нерегуларностима избора, о противзаконитој „геј паради“, о концентрацији власти у рукама једног човека…Посебно жестока расправа је била на тему притисака СНС на Србе на Косову и Метохији да изађу на шиптарске изборе. Иако је аутор Мидраг Зарковић изнео да је прећено чак и социјалним случајевима да ће им бити укинута помоћ ако не гласају за Српску листу иза које је стајао СНС, Ђукановић је тврдио да притисака није било.

Изнервиран овим оптужбама он је рекао да гарађани ако им неко понуди новац да гласају за СНС треба да изму те паре а онда гласају против напредњака.

Ђукановић је релативизовао и смисао Бриселског споразума тврдећи да је он само куповина времена и да ће престати да се примењује. Вођена је и жестока дискусија око постављања границе и довођења шиптарске полиције на административну линију за коју је гост оптуживао предходну власт, а водитељ СНС и Александра Вучића.

Kaко је Ђукановић одговарао на бројне оптужбе и око чега је вођена највећа свађа погледајте у емисији:

(Pravda)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u