ЖЕСТОКА РАСПРАВА У СТУДИЈУ – ЂУКАНОВИЋ ПОРУЧИО: Узмите паре и гласајте против СНС! (ВИДЕО)

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU – ĐUKANOVIĆ PORUČIO: Uzmite pare i glasajte protiv SNS! (VIDEO)

14 septembra 2018

Još jedna užarena rasprava u emisiji „RasPravda“ – narodni poslanik Vladimir Đukanović prvi je predstavnik vladajuće stranke koji se odazvao pozivu, a u razgovoru koji je trajao više od dva sata odgovarao je na pitanja o najtežim optužbama na račun državnog rukovodstva: o kršenju Ustava, o odricanju od Kosova i Metohije, o neregularnostima izbora, o protivzakonitoj „gej paradi“, o koncentraciji vlasti u rukama jednog čoveka…Posebno žestoka rasprava je bila na temu pritisaka SNS na Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na šiptarske izbore. Iako je autor Midrag Zarković izneo da je prećeno čak i socijalnim slučajevima da će im biti ukinuta pomoć ako ne glasaju za Srpsku listu iza koje je stajao SNS, Đukanović je tvrdio da pritisaka nije bilo.

Iznerviran ovim optužbama on je rekao da garađani ako im neko ponudi novac da glasaju za SNS treba da izmu te pare a onda glasaju protiv naprednjaka.

Đukanović je relativizovao i smisao Briselskog sporazuma tvrdeći da je on samo kupovina vremena i da će prestati da se primenjuje. Vođena je i žestoka diskusija oko postavljanja granice i dovođenja šiptarske policije na administrativnu liniju za koju je gost optuživao predhodnu vlast, a voditelj SNS i Aleksandra Vučića.

Kako je Đukanović odgovarao na brojne optužbe i oko čega je vođena najveća svađa pogledajte u emisiji:

(Pravda)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *