Жестоке борбе у Доњецку, велики број мртвих и рањених

Žestoke borbe u Donjecku, veliki broj mrtvih i ranjenih

21 decembra 2016

ukraine_border_4-554

U predgrađu Debaljceva su u toku borbe, saopštili su Sputnjiku u lokalnoj administraciji.

– Situacija u gradu je napeta, u predgrađima Debaljceva su u toku borbe. Kanonada se čuje već tri sata. U grad ne padaju granate, ali se oseća vibracija od detonacija – saopštili su u administraciji.

Vršilac dužnosti šefa administracije Debaljceva Aleksandar Rejngold negirao je informaciju koja se pojavila u nizu ukrajinskih medija da je nekoliko naselja u području grada prešlo pod kontrolu ukrajinske vojske.

Ranije je Luganski informativni centar, pozivajući se na predstavnika narodne policije LNR majora Andreja Maročka, saopštio da je tokom pokušaja proboja u rejon Debaljceva u nedelju bilo ubijeno 40 ukrajinskih vojnika, dok je više od 50 ranjeno.

Pri tome, Ministarstvo odbrane Ukrajine saopštilo o pogibiji samo 6 svojih vojnika, dok je 19 ranjeno.

KOMENTARI3 komentara

 1. bata surda says:

  Rekao sam jos pre vise godina da gamad treba spaliti odmah, ovako ginu Rusi ni kriovi ni duzni. Ali, Putin je covek koji ne razema sustinu stvari, on je mali Milosevic, nista drugo.

  • Moma says:

   Mora da imaš neku zbrku u glavi. Odspavaj malo, možda će ti doći neka pamet u glavu.Pišeš svašta a ne znaš šta to znači. aau toj ukrajini živi ogroman broj Rusa, to su bile ruske zemlje, ne može , kako bi ti hteo, da uništi svoju braću. Treba uništiti vlast u Ukajini.

 2. cile mile says:

  Pa, ko ga sprecava da unisti Porosenka. Nego upravo Porosenko pravi sa cookoladom milionske svote u Rusiji. Informisi se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *