Зимске гуме нису корисне само кад је снег!

Zimske gume nisu korisne samo kad je sneg!

15 decembra 2016

615650_tyre-1714669-1920_f

U većem delu zemlje ovih dana je pretežno vedro vreme. Kolovozi su suvi, ali to ne znači da zimske gume nemaju svoju svrhu. Da podsetimo, kad su temperature ispod sedam stepeni celzijusovih, one mnogo bolje funkcionišu na drumu od letnjih guma.

Dobre gume, sa kvalitetnom šarom i dobro podešenim pritiskom, obezbeđivaće kvalitetno prianjanje vozila na podlogu, a posebno je važno da budete sigurni u njih u područjima gde je moguća pojava leda na putu, posebno „crnog“, onog koji se veoma teško uočava.

Takođe, dobre gume znače i da će svi elektronski sistemi bezbednosti dobro funkcionisati na automobilu u slučaju potrebe.

Naravno, zimske gume za mnoge predstavljaju i ozbiljan trošak, a u udarnom delu sezone, krajem oktobra i početkom novembra, svi smo bili svedoci široke palete cena kod specijalizovanih prodavaca.

Mnogi su se i ove godine odlučili za on-lajn nabavku guma, a mi ovom prilikom, ukoliko planirate a još niste nabavili „zimsku obuću“ za vašeg ljubimca, donosimo ponudu zimskih pneumatika na sajtu Nonstopshop.rs – uz renomirane brendove, mnogi su se odlučili i nisu pogrešili, za gume koje se ističu sjajnim odnosom cene i kvaliteta…

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *