ЗИМСКО ВЕРОВАЊЕ ЗА КОЈЕ МАЛО КО ЗНА: Ево како вечерас да привучете срећу за целу наредну годину

ZIMSKO VEROVANJE ZA KOJE MALO KO ZNA: Evo kako večeras da privučete sreću za celu narednu godinu

26 decembra 2016

zima3-640x462

Početak zime donosi velike promene, sanjarenja i ispunjenje najvećih želja! Evo šta treba da uradite u noći zimske kratkodnevice kako bi privukli sreću u vaš život

Od davnina zimska kratkodnevica simbol je početka sledeće faze u ljudskom životu. Prema verovanju, zimska kratkodnevica koji pada između 21. i 22. decembra dan je kada se Sunce ponovo rađa.

Ovaj dan idealan je za razne obrede i rituale, jer on obeležava rođenje novog života. Prema drevnoj legendi, sve želje i misli u noći zimskog solsticija biće ispunjene.

Isto tako, dobri rezultati mogu se ostvariti u isceliteljskim ritualima, obredima za sticanje mudrosti, snage i privlačenje prosperiteta. Takođe, svako proricanje tokom zimskog solsticija daje najtačnije rezultate.

Meditacija, samorazvoj, sticanje duhovnog procvata i mnogih drugih postupaka koji se sprovode u ovom danu, imaju blagotvoran učinak na ljudski život. Zimska kratkodnevica je vreme za promenu, koja je u stanju da donese poboljšanje svakoj osobi.

Zimska kratkodnevica koji se dešava 21. decembra je jedan je od najstarijih manifestacija čovečanstva. U astrologiji Sunce predstavlja vitalnost muškarca, njegove specifičnosti duhovne komponente.

Razdoblje solsticija je obnova energije, pa dan zimskog solsticija treba koristiti za planiranje novih ideja koja treba realizovati uidućih godinu dana. Ovog dana ukrašava se novogodišnja jelka sa žutim, zlatnim, crvenim, narandžastim elementima, jer ove boje donose bogatstvo i prosperitet u našu kuću

Tokom ovog dana na papiru napišite sve ispunjene želje, ciljeve, negativna iskustva i neuspehe. Papir se spaljuje simbolično kako bi se oslobodili od svih starih i beskorisnih iskustava. Energija zimske kratkodnevice definitivno će nam pomoći da ispunimo svoj plan.

Svoje želje za narednu godinu treba staviti ispisane na papir pod novogodišnje drvce i tog dana usmeriti duhovne molbe za ispunjenje. Za poseban ritual za dan zimske kratkodnevice nisu vam potrebni bilo kakvi predmeti, biljke, sveće ili aromatična ulja.

Dovoljni su čisto srce i rešenost da uradite nešto lepo za sebe. Idealno bi bilo da se izvodi napolju, ali ako to nije moguće, može se praktikovati u kući, ili još bolje na terasi.

Kada padne noć, izađite napolje, uspostavite ritam disanja koji vama odgovara, sa uživanjem udišite i izdišite vazduh. Pogledajte u nebo, pokušajte da „osetite“ zvezde, njihovo pulsiranje… Ispružite ruke prema nebu i izgovorite: „Noći, pozdravljam te“.

Sada zažmurite, „zaronite“ u sebe i pokušajte da „izvučete“ sve strahove i brige, i da im date neki oblik.

Ne izbegavajte ih, već se suočite sa njima, neka slobodno naviru, neka izlaze iz vas…

Nemojte ih zadržavati, nego zamislite kako odlaze, kako se kreću prema zvezdama i nestaju.

U tom trenutku obuzeće vas osećaj opuštenosti, sreće, a vaše telo će biti preplavljeno divnom, toplom energijom.

Zamolite nebo i zvede da prihvate vaše strahove, da vas oslobode od njih, a potom im se zahvalite.

(lovesensa)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *